Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 585 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: hitori »
twoje rady sa dobre. polecam rise of nations.
najlepiej na spidzie
.
  • 388 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Deixem »
Ja stwierdzam że dxm uzależnia na samym początku kiedy te wszystkie pierwsze przygody są kolorowe i bardzo ciekawe...z czasem moc tego specyfiku słabnie z czym spada zasilenie na zapotrzebowanie w końcu spada do zera i poprostu można przestać to żreć beż żadnego odwyku ani silnej woli...no ale niestety są parapety którzy od początku nie wiedzieli czego oczekują od dexa i po co go wpierdalają , dla nich to cały czas jest zapierdol w głowie i wpierdalają bez żadnych przyjemnosci czując się uzaleznieni ^_^ no i lądują w szpitalach i napierdalają różne przypały dzięki którym właśnie w mediach są nagonki....
Jedząc z głową można uniknąć uszczerbku na zdrowiu...papierosy są bardziej szkodliwe i strasznei uzalezniają :)
Uwaga! Użytkownik Deixem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 459 / 3 / 0
pierdolisz synu...
Uwaga! Użytkownik Piotrunio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 388 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Deixem »
mówie jak jest...raz gorzej... raz lepiej...
Uwaga! Użytkownik Deixem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 459 / 3 / 0
ja od zawsze jadam dexa "z głową" ale cóż mam poradzić że ostatnimi czasy, mam na niego częściej ochote? I nie do końca jest tak, że jak działanie dexa słabnie, to słabnie też zapotrebowanie na niego, przynajmniej w moim wypadku.
Ostatnio zmieniony 14 lipca 2008 przez Piotrunio, łącznie zmieniany 2 razy.
Uwaga! Użytkownik Piotrunio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 913 / 39 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kazik »
Piotrunio pisze:
ja od zawsze jadam dexa "z głową" ale cóż mam poradzić że ostatnimi czasy, mam na niego częściej ochote?
Pierwsze pół tego zdania przeczy temu, co w drugim pół, chyba że zamienisz "jadam" na "jadałem". DXM ma realny potencjał uzależniający psychicznie, trzeba się z tym liczyć i nie popłynąć.
Your circuit's dead, there's something wrong, can you hear me, major Tom?
  • 459 / 3 / 0
no bo ja uważam że nadal go jadam z głową, tyle że ostatnie kilka razy mogłem sobie odpuścić bo były zbyt często, ale teraz wszystko wróci do normy. Bo każdy ma prawo do chwili słabości.
Ostatnio zmieniony 14 lipca 2008 przez Piotrunio, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 913 / 39 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kazik »
Piotrunio pisze:
no bo ja uważam że nadal go jadam z głową, tyle że ostatnie kilka razy mogłem sobie odpuścić bo były zbyt często, ale teraz wszystko wróci do normy. Bo każdy ma prawo do chwili słabości.
Jak to się mówi, "mam nad tym kontrolę". I tego życzę.
Your circuit's dead, there's something wrong, can you hear me, major Tom?
  • 459 / 3 / 0
mam nad tym kontrolę, a przynajmniej tak mi się wydaje.
  • 577 / 3 / 0
Każdy ćpun ma kontrolę nad ćpaniem %-D

Z DXM to jest to złe, że wymóżdza i się potem nie wie czy się robi źle ćpając go często czy dobrze :-/ Napewno się człowiek nad tym nie zastanawia <_<
[b]JEDZ KWAS![/b] - mądrzejszy ani zdrowszy psychicznie nie będziesz, ale i tak ludzi z Ciebie nie będzie (skoro przeglądasz te forum) więc co Ci szkodzi? :)
[b]JEDZ GAŁKĘ![/b] - bo jest tania i dobra X)
[i]Chwała Bogu że się nie ujawnia! Jakbyśmy wtedy mogli filozować?[/i] - Twilight
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.

Kurier Uber Eats myślał, że wiezie burrito. W środku była marihuana

Wyobraź sobie, że realizujesz zwykłe zamówienie jako kurier. Odbierasz paczkę z jedzeniem i ruszasz w drogę. Nagle czujesz dziwny, bardzo intensywny zapach marihuany. Dokładnie to spotkało kuriera Uber Eats w New Jersey, który zamiast meksykańskiego przysmaku, nieświadomie transportował zioło.

Marihuana tylko na receptę. Tajlandia zmienia politykę dotyczącą "miękkich" narkotyków

Marihuana w Tajlandii jest dostępna już tylko na receptę; w życie wszedł dekret zmieniający wprowadzone trzy lata wcześniej liberalne zasady sprzedaży specyfiku - podała w piątek agencja AP, przypominając, że Tajlandia była pierwszym azjatyckim państwem, które zdekryminalizowało obrót marihuaną.