Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 585 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: hitori »
twoje rady sa dobre. polecam rise of nations.
najlepiej na spidzie
.
  • 388 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Deixem »
Ja stwierdzam że dxm uzależnia na samym początku kiedy te wszystkie pierwsze przygody są kolorowe i bardzo ciekawe...z czasem moc tego specyfiku słabnie z czym spada zasilenie na zapotrzebowanie w końcu spada do zera i poprostu można przestać to żreć beż żadnego odwyku ani silnej woli...no ale niestety są parapety którzy od początku nie wiedzieli czego oczekują od dexa i po co go wpierdalają , dla nich to cały czas jest zapierdol w głowie i wpierdalają bez żadnych przyjemnosci czując się uzaleznieni ^_^ no i lądują w szpitalach i napierdalają różne przypały dzięki którym właśnie w mediach są nagonki....
Jedząc z głową można uniknąć uszczerbku na zdrowiu...papierosy są bardziej szkodliwe i strasznei uzalezniają :)
Uwaga! Użytkownik Deixem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 459 / 3 / 0
pierdolisz synu...
Uwaga! Użytkownik Piotrunio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 388 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Deixem »
mówie jak jest...raz gorzej... raz lepiej...
Uwaga! Użytkownik Deixem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 459 / 3 / 0
ja od zawsze jadam dexa "z głową" ale cóż mam poradzić że ostatnimi czasy, mam na niego częściej ochote? I nie do końca jest tak, że jak działanie dexa słabnie, to słabnie też zapotrebowanie na niego, przynajmniej w moim wypadku.
Ostatnio zmieniony 14 lipca 2008 przez Piotrunio, łącznie zmieniany 2 razy.
Uwaga! Użytkownik Piotrunio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 913 / 39 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kazik »
Piotrunio pisze:
ja od zawsze jadam dexa "z głową" ale cóż mam poradzić że ostatnimi czasy, mam na niego częściej ochote?
Pierwsze pół tego zdania przeczy temu, co w drugim pół, chyba że zamienisz "jadam" na "jadałem". DXM ma realny potencjał uzależniający psychicznie, trzeba się z tym liczyć i nie popłynąć.
Your circuit's dead, there's something wrong, can you hear me, major Tom?
  • 459 / 3 / 0
no bo ja uważam że nadal go jadam z głową, tyle że ostatnie kilka razy mogłem sobie odpuścić bo były zbyt często, ale teraz wszystko wróci do normy. Bo każdy ma prawo do chwili słabości.
Ostatnio zmieniony 14 lipca 2008 przez Piotrunio, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 913 / 39 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kazik »
Piotrunio pisze:
no bo ja uważam że nadal go jadam z głową, tyle że ostatnie kilka razy mogłem sobie odpuścić bo były zbyt często, ale teraz wszystko wróci do normy. Bo każdy ma prawo do chwili słabości.
Jak to się mówi, "mam nad tym kontrolę". I tego życzę.
Your circuit's dead, there's something wrong, can you hear me, major Tom?
  • 459 / 3 / 0
mam nad tym kontrolę, a przynajmniej tak mi się wydaje.
  • 577 / 3 / 0
Każdy ćpun ma kontrolę nad ćpaniem %-D

Z DXM to jest to złe, że wymóżdza i się potem nie wie czy się robi źle ćpając go często czy dobrze :-/ Napewno się człowiek nad tym nie zastanawia <_<
[b]JEDZ KWAS![/b] - mądrzejszy ani zdrowszy psychicznie nie będziesz, ale i tak ludzi z Ciebie nie będzie (skoro przeglądasz te forum) więc co Ci szkodzi? :)
[b]JEDZ GAŁKĘ![/b] - bo jest tania i dobra X)
[i]Chwała Bogu że się nie ujawnia! Jakbyśmy wtedy mogli filozować?[/i] - Twilight
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Bochnia. Policja ujęła dilerów narkotyków. W garażach przy KN-2 urządzili „biuro” i magazyn

Małopolscy policjanci zlikwidowali „przedsiębiorstwo” zajmujące się handlem narkotykami. Wynajmowane garaże przy jednej z ulic w Bochni spełniały rolę biura oraz magazynu ze środkami odurzającymi. Zabezpieczono duże ilości środków odurzających oraz zatrzymano 4 osoby.

Finał głośnego procesu w sprawie dziecka, które trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą

Dziecko, które latem 2023 roku trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą, miało wtedy dwanaście tygodni. Chłopczyk był w ciężkim stanie. Zarzuty narażenia dziecka na śmierć usłyszeli jego rodzice. Sąd skazał ojca na karę półtora roku pozbawienia wolności, matka usłyszała wyrok 10 miesięcy więzienia.