Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2497 / 50 / 0
The Kilimanjaro Dark Jazz Ensemble - Zajebista sprawa, Chodzi mi o caly zespol. Polecam, a w dodatku w grudniu koncert w Poznaniu (jak dobrze, Gwynnbleidd, ze tez masz last.fm :) ).
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2179 / 31 / 0
Kilimanjaro to jest MOC. Jeszce na innych psychodelikach niż DXM nie słuchałem ale myśle że rozpitala na wszystkim. Nadaje mhhhrooczny klajmyt ;) A na koncert musze jechać!
Hidden mefedron User
  • 7 / / 0
Nieprzeczytany post autor: kamix »
zna ktoś możę didzejke z azji która grała w polsce super muza na xtc puszczali ją w polsacie2 w dj party
  • 16 / / 0
Nieprzeczytany post autor: bo42 »
Osobiście po xtc lubie posłuchać dnb np :

http://www.youtube.com/watch?v=FzK7upkO ... re=related - przy tym to odpadam :D

http://www.youtube.com/watch?v=zcyNn9PG ... e=related=

od Liquid funk, jungle aż po ciężkie drumowe brzmienia... (ddnb)
Ostatnio zmieniony 15 lipca 2009 przez bo42, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik bo42 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 7 / / 0
Julie Thompson - ID (Richard Durand Remix) to do rozpłynięcia się
The Funk Out - Duh Dum (Kyle Watson Remix)
Maurizio Gubellini - Insane (Vocal Mix) to do wyskakania i wyginania :)

jezeli chcecie wiecej dobrej muzy pisac na gg 12577483
  • 115 / 3 / 0
FRONT LINE ASSEMBLY - evil playground
Ostatnio zmieniony 22 lipca 2009 przez *chemisphere*, łącznie zmieniany 1 raz.
aDziuryWmózguZryteBeretytoProduktWstrętnejŚciemyNiestety MitTenStądSięPoProstuBierzeŻeDziuryTeSąTłumaczącSzczerze
mejscamiNaMózgownicySkanieGdzieOsłabioneJestBindowanieAminZnaczonychRadioaktywnie któreSięWpinaćWinnyAktywnieDoReceptorówKtóreImSłużąiJestIchWmiejscachTychDosyćDużo
  • 187 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Dropson »
Przeraza mnie taki widok, a pozniej sie slyszy ze techno/trance/jungle slucha banda idiotow. I jak tu nie zaprzeczyc widzac cos takiego.
Oni rujnuja dobre zdanie o dobrej muzyce.
Zdjecie z sunrise festival 2009

[ external image ]
Każdy moze być potencjalnym Growerem xD
  • 126 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: dober »
jak było to przepraszam

http://www.youtube.com/watch?v=52wZ8iD3 ... annel_page

wypas na tabasach, bez jaj :)
Uwaga! Użytkownik dober nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4 / / 0
Nieprzeczytany post autor: jano »
Jak widzę ten filmik i słyszę ten bassss... JA CHCĘ TAM BYĆ!!!

http://www.youtube.com/watch?v=mwExJz7tclo
  • 285 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: 5r>- »
Dropson pisze:
Przeraza mnie taki widok, a pozniej sie slyszy ze techno/trance/jungle slucha banda idiotow. I jak tu nie zaprzeczyc widzac cos takiego.
Oni rujnuja dobre zdanie o dobrej muzyce.
Zdjecie z sunrise festival 2009

[ external image ]
chciałem jechać, ale za późno zeby dobrze sie pobawic i bez jakichs niekontrolowanych awantor ze strony wszechobecnego przecpanego motlochu ludzi ) nie ublizajac ofc pieknym paniom dla ktorych glownie tam chcialem pojechac pomijajac, a moze i stawiajac muzykena rowni(. slyszalem, ze kiepskawo bylo,
bylo kto?
Dzień się nie kończy, tylko zmienia barwę !]

ĆPOWER to ĆPOWER nie ma co wybrzydzać
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny

Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe

Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi

Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.

Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom

Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.