Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2497 / 50 / 0
The Kilimanjaro Dark Jazz Ensemble - Zajebista sprawa, Chodzi mi o caly zespol. Polecam, a w dodatku w grudniu koncert w Poznaniu (jak dobrze, Gwynnbleidd, ze tez masz last.fm :) ).
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2179 / 31 / 0
Kilimanjaro to jest MOC. Jeszce na innych psychodelikach niż DXM nie słuchałem ale myśle że rozpitala na wszystkim. Nadaje mhhhrooczny klajmyt ;) A na koncert musze jechać!
Hidden mefedron User
  • 7 / / 0
Nieprzeczytany post autor: kamix »
zna ktoś możę didzejke z azji która grała w polsce super muza na xtc puszczali ją w polsacie2 w dj party
  • 16 / / 0
Nieprzeczytany post autor: bo42 »
Osobiście po xtc lubie posłuchać dnb np :

http://www.youtube.com/watch?v=FzK7upkO ... re=related - przy tym to odpadam :D

http://www.youtube.com/watch?v=zcyNn9PG ... e=related=

od Liquid funk, jungle aż po ciężkie drumowe brzmienia... (ddnb)
Ostatnio zmieniony 15 lipca 2009 przez bo42, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik bo42 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 7 / / 0
Julie Thompson - ID (Richard Durand Remix) to do rozpłynięcia się
The Funk Out - Duh Dum (Kyle Watson Remix)
Maurizio Gubellini - Insane (Vocal Mix) to do wyskakania i wyginania :)

jezeli chcecie wiecej dobrej muzy pisac na gg 12577483
  • 115 / 3 / 0
FRONT LINE ASSEMBLY - evil playground
Ostatnio zmieniony 22 lipca 2009 przez *chemisphere*, łącznie zmieniany 1 raz.
aDziuryWmózguZryteBeretytoProduktWstrętnejŚciemyNiestety MitTenStądSięPoProstuBierzeŻeDziuryTeSąTłumaczącSzczerze
mejscamiNaMózgownicySkanieGdzieOsłabioneJestBindowanieAminZnaczonychRadioaktywnie któreSięWpinaćWinnyAktywnieDoReceptorówKtóreImSłużąiJestIchWmiejscachTychDosyćDużo
  • 187 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Dropson »
Przeraza mnie taki widok, a pozniej sie slyszy ze techno/trance/jungle slucha banda idiotow. I jak tu nie zaprzeczyc widzac cos takiego.
Oni rujnuja dobre zdanie o dobrej muzyce.
Zdjecie z sunrise festival 2009

[ external image ]
Każdy moze być potencjalnym Growerem xD
  • 126 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: dober »
jak było to przepraszam

http://www.youtube.com/watch?v=52wZ8iD3 ... annel_page

wypas na tabasach, bez jaj :)
Uwaga! Użytkownik dober nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4 / / 0
Nieprzeczytany post autor: jano »
Jak widzę ten filmik i słyszę ten bassss... JA CHCĘ TAM BYĆ!!!

http://www.youtube.com/watch?v=mwExJz7tclo
  • 285 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: 5r>- »
Dropson pisze:
Przeraza mnie taki widok, a pozniej sie slyszy ze techno/trance/jungle slucha banda idiotow. I jak tu nie zaprzeczyc widzac cos takiego.
Oni rujnuja dobre zdanie o dobrej muzyce.
Zdjecie z sunrise festival 2009

[ external image ]
chciałem jechać, ale za późno zeby dobrze sie pobawic i bez jakichs niekontrolowanych awantor ze strony wszechobecnego przecpanego motlochu ludzi ) nie ublizajac ofc pieknym paniom dla ktorych glownie tam chcialem pojechac pomijajac, a moze i stawiajac muzykena rowni(. slyszalem, ze kiepskawo bylo,
bylo kto?
Dzień się nie kończy, tylko zmienia barwę !]

ĆPOWER to ĆPOWER nie ma co wybrzydzać
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków

Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.