Organiczne substancje psychoaktywne oddziałujące na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 36 / / 0
Nieprzeczytany post autor: EsenCja »
Człowieka to istota tak sprytna że potrafi wykombinować cos z niczego;] Rano nie mialam jeszcze nic a teraz juz nurkuje z rurka w sreberku...i na dzis do pracy mam już działeczkę:P No co?? odmówię sobie ostatniego razu...hhehe byłby to grzech:P :moody:

Workin'
Uwaga! Użytkownik EsenCja nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 432 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: c0deine »
Dam radę?

Nie wiem. Wszystko się zjebało: szkoła, praca. Już niedługo może mnie nie być na tym forum. Tylko jedna osoba mnie trzyma przy życiu, eh.

Pozdrawiam.
Uwaga! Użytkownik c0deine nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 168 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: virtual_high »
nie pierdol kodziu, przeciez wiesz ze supra zawsze ci posypie, jesli ma ;)
Uwaga! Użytkownik virtual_high nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 440 / 4 / 0
virtual_high pisze:
Skopałbym takiego brałniarza, że ja pierdole, rozjebałbym go na wizji Cnn'u.
Wskoczcie do klozetu i stańcie na głowie
ja żyję - a wyście pomarli, Panowie.
  • 168 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: virtual_high »
Zielone Karty pisze:
virtual_high pisze:
Skopałbym takiego brałniarza, że ja pierdole, rozjebałbym go na wizji Cnn'u.
gasniesz.. bralniarz to o mnie? jesli tak to smiechowo bo walilem browna 2 razy w zyciu
Uwaga! Użytkownik virtual_high nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 432 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: c0deine »
Ja w sumie ponad pół roku.

Tylko 2-3 miesiące byłem w ciągu ostrym (2 ćwiary/d max), a potem to już okazyjnie. Raz na kilka tygodni.
Uwaga! Użytkownik c0deine nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 672 / 126 / 0
Nieprzeczytany post autor: Nozer »
wymioty po opiatach to jak dla mnie najprzyjemniejszy sposob na "zwrocenie sie", wlasciwie trwa sekunde i nic sie nie czuje i uwazam to za nawet przyjemne. ostatnio po oxykodonie rzygalem po podaniu donosowym dosc sporej dawki i powiem ze zajebiscie mile to bylo
Uwaga! Użytkownik Nozer jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1800 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: userd »
codeine ten twój chujowy stan to jest w znacznym stopniu zjebany przez klony. Nagle skończyłeś z klonami i jebs -wszystko jest 10 x bardziej chujowe. Pojawiają się chujowe myśli i lęki. Przeczekaj z 2 tygodnie i będzie lepiej.
Niczego nie chcę tak bardzo jak zasnąć i się nie obudzić
  • 672 / 126 / 0
jak to jest? po niczym innym nie rzygam raczej, chyba ze dawka jakas za duza a fentanyl to nie dosyc ze dziala krotko to wymioty jeden za drugim moga leciec przez caly dzien... loratadine czasem biore, niby ma dzialac przeciw wymiotom ale jednak roznicy nie widze.. 2,5mg zelu wycisnietego i wylizanego z plastra zawsze biore, czasem dorzuce hydrokodonu jak mam, dluzej dziala jakos... i zawsze to samo
Uwaga! Użytkownik Nozer jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3189 / 373 / 0
Nieprzeczytany post autor: Blu »
Fentanyl ma to do siebie, że powoduje duże nudności dlatego przy narkozie podają go zawsze w duecie ze środkami przeciwwymiotnymi (zazwyczaj jest to prometazyna, choć są też leki nowszej generacji). A swoją drogą 2,5 mg to mega duża dawka nawet jak na podanie doustne, nie dziwię się że po tym rzygasz.

Na twoim miejscu albo zmniejszyłbym dawkę albo dorzucił jakiegoś antagoniste dopaminowego, np wspomnianą wyżej prometazynę.
Fantasy is what people want, but reality is what they need.
ODPOWIEDZ
Newsy
Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.