Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
Workin'
Nie wiem. Wszystko się zjebało: szkoła, praca. Już niedługo może mnie nie być na tym forum. Tylko jedna osoba mnie trzyma przy życiu, eh.
Pozdrawiam.
virtual_high pisze: nie pierdol kodziu, przeciez wiesz ze supra zawsze ci posypie, jesli ma ;)
ja żyję - a wyście pomarli, Panowie.
Zielone Karty pisze:Skopałbym takiego brałniarza, że ja pierdole, rozjebałbym go na wizji Cnn'u.virtual_high pisze: nie pierdol kodziu, przeciez wiesz ze supra zawsze ci posypie, jesli ma ;)
Tylko 2-3 miesiące byłem w ciągu ostrym (2 ćwiary/d max), a potem to już okazyjnie. Raz na kilka tygodni.
Na twoim miejscu albo zmniejszyłbym dawkę albo dorzucił jakiegoś antagoniste dopaminowego, np wspomnianą wyżej prometazynę.
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.