Negatywne konsekwencje przyjmowania fitokannabinoidów i sposoby im przeciwdziałania.
ODPOWIEDZ
  • 403 / / 0
Nieprzeczytany post autor: pejsze »
Tak tylko tu mowimy nie o papierosach... Ja popalam bardzo sporadycznie, ale tez znam to uczucie. Rzadko zdarzam i sie jednak przegiac z mj i to poczuc, zwykle pale dupke czy slabego blanta tylko dla relaxu (nie lubie cpac).
  • 2879 / 101 / 0
Nieprzeczytany post autor: Syn Bozy »
Chyba chodziło mu o to, że nikotyna też ryje serce, szybciej się męczy
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 784 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: koala »
Paranoja i wkręcanie sobie -> +50 do napierdalania serca.

Tak więc jeśli już ktoś zdobędzie palmę pierwszeństwa w umieraniu po marihuanie, to chwała jego autosugestii.

Swego czasu na pewnym przytulnym eukaliptusie przyjmowałem doustnie potężne dawki haszyszu i skuna, potężnie się upalałem zanim weszło, poniewierało mnie na kilkanaście godzin, z czego przez kilka ledwie co się gałęzi trzymałem - i żyję w zdrowiu, żadnych problemów z sercem w trakcie ani po nie miałem.

Odwagi!
Uwaga! Użytkownik koala nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 565 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: FreeOfMe »
Cieszy mnie to. Nie, ze sie boje o serce, bo nawet jesli byloby to szkodliwe to i tak bym jaral tyle ile jaram.

Autosugestia to w tej kwestii nie wszystko, bo najpierw zauwazam, ze mi ostro bije serducho, a dopiero pozniej o tym mysle. Wydaje mi sie, ze to po prostu tak jest, sporo dragow tak ma i to jest wlasnie jeden z tych.'

Watek wyczerpany, raczej do usuniecia.
Feel free. Of me.
  • 2879 / 101 / 0
Nieprzeczytany post autor: Syn Bozy »
A niech zostanie, może ktoś będzie miał na przyszłosć jakieś pytanie, albo doda coś wartościowego, a tak to zawsze ma swoją wartość informacyjną, będzie można kogoś opierdolić jak stworzy nowy temat "Ej ćpaki, Wam też tak serducho bije po paleniu ? " :cheesy:
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 145 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: kr0pka »
Z gory sory za to ze odkopuje stary temat ale mysle ze problematyka ciagle aktualna, mimo ze nikt o tym nie wspominal.
Zawsze jesli sie dobrze spale serce bije mi jak szalone a do tego dochodza tiki na calym ciele, wlasnie takie nerwoskorcze, glownie na nogach. I jestem pewien ze nawet jesli sie nie mysli o tym biciu serca to ono bije duzo szybciej.
  • 24 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Marcelino »
Nerwowe tiki u mnie też są. Czasami tak drgają mi usta jak mówie, albo mam wrażenie że częsć wargi nie porusza się i przeszkadza. Wtedy jeszcze bardziej się nakręcam i nie jest to najprzyjemniejsze czucie... Wyraźnie czuję też jakby odbijanie się dochodzące z mojego żołądka, wiem że to schizowe, ale muszę sobie cicho beknąć ze 2 razy - nie mam pewności czy to nie wkrętka ale pojawiło się kilka razy. A i uczucie wejścia, wyraźnie czuje że moje nogi są coraz bardziej zajebane. Może nie cięższe ale czuję je jakoś dziwnie. Ma ktoś podobne schizy ?
Uwaga! Użytkownik Marcelino nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 110 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Yuzek »
Powiedzcie ile wy palicie już?
Mi się wydaje że takie odpierdole sa tylko na początku gdzy sie nie jest w to wkręconym zabardzo. J anie mam nic takiego już. A czasami bym chciał. Tylko pale nic nie biorę. ael to mi już mało daje niewoiem co ja w ogóle gadam jestem nachlany i przepalony ide spac nara :X
Nie, nie, nie chcę tutaj żadnych gwiazd!
Ja chcę purpurowy rower!
  • 24 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Marcelino »
no to jest początek.
Uwaga! Użytkownik Marcelino nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3490 / 57 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Na nerwoskurcze, skurcze i tym podobne zabawy mięśni polecam jeść dużo magnezu, potasu. Banany, pomidory, orzechy.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.