Po dzisiejszym robię przerwę
Tak więc jeśli już ktoś zdobędzie palmę pierwszeństwa w umieraniu po marihuanie, to chwała jego autosugestii.
Swego czasu na pewnym przytulnym eukaliptusie przyjmowałem doustnie potężne dawki haszyszu i skuna, potężnie się upalałem zanim weszło, poniewierało mnie na kilkanaście godzin, z czego przez kilka ledwie co się gałęzi trzymałem - i żyję w zdrowiu, żadnych problemów z sercem w trakcie ani po nie miałem.
Odwagi!
Autosugestia to w tej kwestii nie wszystko, bo najpierw zauwazam, ze mi ostro bije serducho, a dopiero pozniej o tym mysle. Wydaje mi sie, ze to po prostu tak jest, sporo dragow tak ma i to jest wlasnie jeden z tych.'
Watek wyczerpany, raczej do usuniecia.
Po dzisiejszym robię przerwę
Zawsze jesli sie dobrze spale serce bije mi jak szalone a do tego dochodza tiki na calym ciele, wlasnie takie nerwoskorcze, glownie na nogach. I jestem pewien ze nawet jesli sie nie mysli o tym biciu serca to ono bije duzo szybciej.
Mi się wydaje że takie odpierdole sa tylko na początku gdzy sie nie jest w to wkręconym zabardzo. J anie mam nic takiego już. A czasami bym chciał. Tylko pale nic nie biorę. ael to mi już mało daje niewoiem co ja w ogóle gadam jestem nachlany i przepalony ide spac nara :X
Ja chcę purpurowy rower!
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
Użytkownicy psychodelików inaczej przetwarzają emocje, m.in. szybciej rozpoznają zagrożenie - wynika z badania UJ. Kierujący nim prof. Michał Bola podkreślił, że przeciera ono szlaki w obszarze neuroobrazowania użytkowników psychodelików, jednak pełne zrozumienie ich wpływu na mózg wymaga wielu lat pracy.
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków
Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.