Po dzisiejszym robię przerwę
Tak więc jeśli już ktoś zdobędzie palmę pierwszeństwa w umieraniu po marihuanie, to chwała jego autosugestii.
Swego czasu na pewnym przytulnym eukaliptusie przyjmowałem doustnie potężne dawki haszyszu i skuna, potężnie się upalałem zanim weszło, poniewierało mnie na kilkanaście godzin, z czego przez kilka ledwie co się gałęzi trzymałem - i żyję w zdrowiu, żadnych problemów z sercem w trakcie ani po nie miałem.
Odwagi!
Autosugestia to w tej kwestii nie wszystko, bo najpierw zauwazam, ze mi ostro bije serducho, a dopiero pozniej o tym mysle. Wydaje mi sie, ze to po prostu tak jest, sporo dragow tak ma i to jest wlasnie jeden z tych.'
Watek wyczerpany, raczej do usuniecia.
Po dzisiejszym robię przerwę
Zawsze jesli sie dobrze spale serce bije mi jak szalone a do tego dochodza tiki na calym ciele, wlasnie takie nerwoskorcze, glownie na nogach. I jestem pewien ze nawet jesli sie nie mysli o tym biciu serca to ono bije duzo szybciej.
Mi się wydaje że takie odpierdole sa tylko na początku gdzy sie nie jest w to wkręconym zabardzo. J anie mam nic takiego już. A czasami bym chciał. Tylko pale nic nie biorę. ael to mi już mało daje niewoiem co ja w ogóle gadam jestem nachlany i przepalony ide spac nara :X
Ja chcę purpurowy rower!
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Już 1 drink dziennie zwiększa ryzyko zgonu. Alkohol nie przynosi żadnych korzyści
W Journal of Studies on Alcohol and Drugs ukazało się jedno z najbardziej kompleksowych badań dotyczących wpływu alkoholu na zdrowie populacji amerykańskiej. Zostało przeprowadzone przez ponad trzydziestu badaczy z wiodących instytucji naukowych, w tym z Columbia University, University of California, Mayo Clinic, University College London czy Harvard Medical School. Dostarcza ono precyzyjnych szacunków ryzyka zgonu powodowanego przez spożycie alkoholu z uwzględnieniem płci, wieku i poziomu konsumpcji.
Ucieczka zakończona w jeziorze
Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.