Fasolkaaa pisze: U mnie zależy od pixy. Czasami nawet dobra pixa powoduje (taka, która zawiera MDMA a nie fetę) że źrenice są powiekszone minimalnie a czasami nawet po kiepskiej (ni to MDMA ni to feta)nie widac jaki mam kolor oczu. Tak więc wszytsko zalezy od składników. Poza tym wszytsko zależy od oświetlenia, jak się człowiek bardzo postara można jakoś to zniwelować.
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
ja żyję - a wyście pomarli, Panowie.
Czemu MDMA jest tak trudno dostępne? Przecież zarobiliby na tym kupę kasy...
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku
24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.