...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 802 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: wisior »
tak tylko jest bardzo duze ryzyko ze sie wpadnie w kolejny nalog-i tak sie uzbiera kilka(tak jak ja : hell,amfa).jak ktos jest mocno uzalezniony czyli przez kilka lat prawie nietrzezwieje a jego zycie opiera sie tylko na cpaniu badz piciu kombinowanie za co,od kogo..i tak caly czas to potem jak wraca do trzzwosci (praktycznie jej juz nieznajac) glupia czynnosc taka jak sprzatanie czy zalatwianie spraw urzedowych rosnie do rangi niewykonalnych.jak czlowiek jest w takim stanie to na 99% sam sobie bez pomocy nieporadzi.wyjscie z silnego uzaleznienia jest praca bardzo ciezka nnawet gdy ma sie kogos do pomocy(psychologa,osrodek itp)..lepiej wycofac sie z nalogu poki sie niejest jeszcze w takim stanie(to tez niejest latwe)
ps.ja wiem ze bez terapii nie dam rady chocbym nawet bardzo chciala i mimo ze sie kurewsko boje tego co mnie czeka wiem ze niemam wyboru inaczej moje zycie szybko sie skonczy bo sie zacpam.
uʍoƿ-əƿɪsdn ƿəuɹnʇ uəəq sɐɥ ƿɿɹoʍ əɿoɥʍ ʎɯ əʞɪɿ ɿəəɟ ɪ
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006

http://www.feta.blog.onet.pl

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
  • 40 / / 0
jest takie piękne słowo Ahedonia
czyli niemozność czerpania przyjemności z rzeczy, które dla normalnych ludzi są przyjemne
normalnych, czyli takich co nie znają narkoorgazmów
i ja myslę, że w tej kwestii, jak rzadko w której psycholodzy mają cholerną rację
przetestowłam to wielokrotnie
są okresy, kiedy jestem niemal jak angel, nawet cukru unikam, bo to tez uzaleznia
a potem pojawia się cudowny zakręt
i tak jak dziś odtwarzam sobie ostatnie dni
co to było?
grzyby, THC, diazepam, hera i hera i morze alko i fajki, których przecież nie palę? o co tu chodzi? i co w tym cholernym domu robią te puste butelki i strzykawki?
just Ahedonia
I żywy stąd nie wyjdzie nikt
  • 802 / 28 / 0
wiele razy tak mialam..budze sie nagle trzezwa i wszedzie mam jakis pochowane szczatki sreberek ,strzykawki..slomki itp...i niebardzo kumam zkad to sie wzielo

popewnym czasie naprawde czlowiek wariuje i sie czuje jak wyobcowany-wszyscy sie ciesza a tyy siedzisz ciagle zamyslony zdolowany i obojetny..nawet jesli robicie te same rzeczy.nic nie cieszy nawet w najmniejszym stopniu..zero.jeden wielki smutek

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
  • 40 / / 0
najlepszą metodą, żeby znów poczuć przyjemność dragów, jest przestać na jakiś czas
w każdej religii obowiązuje zasada umiaru, w drug church też
40 dniowy post, a potem radość karnawału, naprawdę polecam;-))
  • 802 / 28 / 0
ale to chodzi o odczuwanie przyjemnosci bez dragow(po ich odstawieniu)
ja po 3miechach bedac na lekach nadal nieodczuwalam szczescia nawet najmniejszego z byle czego.czulam sie strasznie zdolowana wszystkim i niechcialo mi sie zyc.

• 86 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Lak(i)er »
niewiem jak inni, ale ja po 450-500mg DXMu mam przez nastepny dzien bardzo swietny humor. Inne myslenie utrzymuje sie przez pierwsze pultora dnia, a przez reszte tygodnia czerpie doslownie z wszystkiego radosc, z najmniejszych bzdur.

podpowiem jedynie ze autosugestia ma tutaj ogromne znaczenie - czeba na wszystko starac sie patrzec z jaknajlepszej strony to wtedy bedzie wszystko takie pocieszne i radosne
  • 40 / / 0
czy ja dobrze rozumiem, że teraz nie ćpasz?
  • 210 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Obłąkany »
Neurosis : Dobrze rozumiesz, już drugi miesiąc i przepraszam, że odzywam się nie pytany :P
Pierdol dragi - zostań ninja.
  • 802 / 28 / 0
nie cpam-juz prawie dwa miesiace.lecze sie (terapia) z 10-letniego nalogu(hell,feta)
ps.nieszkodzi oblakany hehe ;-)
Ostatnio zmieniony 02 listopada 2006 przez wisior, łącznie zmieniany 1 raz.

• 40 / / 0
gratuluję niećpania
ja tez niećpam (moze nie az tak ortodoksyjnie, czasem sobie odlatuję - planowo i z pełną kontrolą, no prawie, hehe)

ale mam pocieszającą wiadomość
bardzo pocieszającą
gdy się nie ćpa, to sex staje się super fantastyczny
z dragami nie sposób jest poczuc go tak bardzo

zycze więc przyjemnego zatracania się w tej starożytnej i zdrowej (safe sex) używce;-)))
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych

Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.

Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA

Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.

Marihuana warta ponad milion upchana w Dacii. Szybka akcja CBŚP pod Warszawą

Niepozorna czerwona Dacia, a w niej ponad 20 kg marihuany upchanej w trzy kartonowe pudła! Przesyłki warte ponad milion złotych nadane zostały kurierem z Królestwa Hiszpanii. Przez Polskę przewoził je 51-letni Polak. Został zatrzymany w szybkiej akcji CBŚP w podwarszawskich Jankach.