Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 259 / 1 / 0
Ja ostatnio dostałem jakieś różowe gówienko i tutaj potwierdziło się dokładnie to co było wspominane:kolor nie ma znaczenia,słyszało się historie o różowej fecie która składa jak leżak itp.,jest to jednak gówno prawda,pierwszą sztukę wykończyliśmy w trójkę w kiblu galerii handlowej,jeszcze zanim dojechaliśmy na garażową posiadówę.

Nie wiem kto tu sprząta,ale przydałby się tu jakiś kosiarz pokroju PCP - z tego co widzę,nazwę działu możnaby spokojnie i trafnie zmienić na 'Ogólny offtop'...
  • 1 / / 0
A słyszeliście coś o zielonej fecie? obiło mi się o uszy i zostałam przed nią przestrzegana, ale do tej pory nic o niej nie wiem.
  • 56 / 5 / 0
ja osobiscie miałem inny podział... białem gościa z moreny kiedys i pytal jaka chce, miał filozofa, seksiste i jazde. wyglądały tak samo, ewentualnie suchość lepkość. uwielbialem filozofa, długa faza, duzo przemysleń, świetna rozmowa, żadnych jazd, pełne opanowanie i przemyslane dzialania. seksista byl o tyle podobny co jednak dawał mega orgazmy, takie odczuwalne aż w nerach. fiut stawał jak sworzeń na każde zawołanie. sex przepiekny po niej, kwasny wytrysk w chuj, pann anarzekala ze piecze. jade brałem raz, nie podobało mi sie. silna paranoja i dziwne pomsly. wykopywalisy zwloki z mogil gdzie rozstrzeliwano hitlerowcow w gdańsku niedziwendiku... niby fajnie ale mówie... z lekka WTF. cała reszta towaru jaka wpadala od kąd zamkneli sice byla o chuj wielki rozbic
Born to lose - live to win! Motorhead!
  • 23 / / 0
miałem okazję próbować tej zółtej choć bardziej bym określił ten kolor jako ceglany, mokre grudy w środku. Bardzo mocne gówno, ale w moim przypadku bardziej rozkminkowe, pobudzenie psychiczne nad fizycznym, choć pamiętam też ze po ok 0.7 w ciągu 8 h miałem pierwszy raz uczucie bycia jak struna od gitary cały drżałem z wielka częstotliwością. działanie 12 jazda i 12 zjazd - miło wspominam choć mocno było.
  • 166 / 3 / 0
@czomber; stonedrider
mi sie kojarzy ten zapach z konwaliami i odswiezaczem do klopa. w sumie material sredni, chociaz zalezy jak mieszano. dzis mnie z butow wywalilo po 2 cm kresce, ot czyste gowno.

@Rulka
raz na oczy widzialem zieloną fuke, ale nie nie, dziekuje.
  • 223 / 1 / 0
Re:
Nieprzeczytany post autor: Mefistofeles »
drag pisze:
"rodzaje fety", lol. Amfetamina jest jedna, soli jest kilka, siarczan, fosforan, winian itp. Ale te kolory i zapachy pochodzą z zanieczyszczeń/rozkładu. Amfetamina jest białym, krystalicznym, gorzkim proszkiem i tyle.
Ale są pochodne amfetaminy, różne np. dekstroamfetamina, metamfetamina i wiele innych i niektóre są fakt - innego koloru. Leki z amfetaminą (np. Adderall) są różowe, itd, itp.

http://www.amphetamines.com/
ja aktualnie przyjąłem zwykłe expo, tylko smak nie jest gorzki, a raczej przypomina smak sody kuchennej, kopie fajnie, ot zwykła fuka. C0 to za sól?
  • 705 / 16 / 0
@up: podejrzewam że ciężko określić jaką solą amfetaminy jest proszek który przyjąłeś, natomiast śmiało mogę próbować stwierdzić że jest zmieszany z sodą kuchenną ;-)
Ryyyyyyyba!
  • 223 / 1 / 0
całkiem możliwe :) ale trzyma do teraz
  • 6 / / 0
drag pisze:
"rodzaje fety", lol. Amfetamina jest jedna, soli jest kilka, siarczan, fosforan, winian itp. Ale te kolory i zapachy pochodzą z zanieczyszczeń/rozkładu. Amfetamina jest białym, krystalicznym, gorzkim proszkiem i tyle.
Ale są pochodne amfetaminy, różne np. dekstroamfetamina, metamfetamina i wiele innych i niektóre są fakt - innego koloru. Leki z amfetaminą (np. Adderall) są różowe, itd, itp.

http://www.amphetamines.com/
Wszystko sie zgadza, z ta jednak roznica, ze "CZYSTA" AMFETAMINA to raczej płynna substancja o wlasciwosciach żrących, szczegolnie dla organizmu, ktora aby byla przyswajalna dla organizmu, zostaje sprowadzona do postaci proszku o różnych kolorach, jak juz wspomniales... ;)

Pozdro
  • 6225 / 446 / 12
drag pisze:
Ale są pochodne amfetaminy, różne np. dekstroamfetamina, [...]
Dekstroamfetamina nie jest pochodną amfetaminy, tylko jednym z dwóch izomerów (obok lewoamfetaminy) się na "zwykłą" amfetaminę składających. Więcej na ten temat tutaj.
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN

Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.

Mama dilera przyszła na policję z marihuaną

Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.

Kofeina naprawia zaburzenia w pracy mózgu wywołane brakiem snu

Gdy po nieprzespanej nocy nie radzimy sobie z zadaniami wymagającymi myślenia, składamy to na karb zmęczenia. Jednak, jak dowiadujemy się z badań przeprowadzonych na Narodowym Uniwersytecie Singapuru, problemem nie jest zmęczenie, a fakt, że brak snu zaburza funkcjonowanie konkretnych obszarów mózgu odpowiedzialnych za kawę. Naukowcy nie zostawili nas jednak samych sobie z tą wiedzą. Stwierdzili bowiem, że kofeina może przywracać prawidłową pracę neuronów.