Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Nie wiem kto tu sprząta,ale przydałby się tu jakiś kosiarz pokroju PCP - z tego co widzę,nazwę działu możnaby spokojnie i trafnie zmienić na 'Ogólny offtop'...
mi sie kojarzy ten zapach z konwaliami i odswiezaczem do klopa. w sumie material sredni, chociaz zalezy jak mieszano. dzis mnie z butow wywalilo po 2 cm kresce, ot czyste gowno.
@Rulka
raz na oczy widzialem zieloną fuke, ale nie nie, dziekuje.
drag pisze:"rodzaje fety", lol. Amfetamina jest jedna, soli jest kilka, siarczan, fosforan, winian itp. Ale te kolory i zapachy pochodzą z zanieczyszczeń/rozkładu. Amfetamina jest białym, krystalicznym, gorzkim proszkiem i tyle.
Ale są pochodne amfetaminy, różne np. dekstroamfetamina, metamfetamina i wiele innych i niektóre są fakt - innego koloru. Leki z amfetaminą (np. Adderall) są różowe, itd, itp.
http://www.amphetamines.com/
drag pisze:"rodzaje fety", lol. Amfetamina jest jedna, soli jest kilka, siarczan, fosforan, winian itp. Ale te kolory i zapachy pochodzą z zanieczyszczeń/rozkładu. Amfetamina jest białym, krystalicznym, gorzkim proszkiem i tyle.
Ale są pochodne amfetaminy, różne np. dekstroamfetamina, metamfetamina i wiele innych i niektóre są fakt - innego koloru. Leki z amfetaminą (np. Adderall) są różowe, itd, itp.
http://www.amphetamines.com/
Pozdro
drag pisze:Ale są pochodne amfetaminy, różne np. dekstroamfetamina, [...]
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?
Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.
Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych
Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.
Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom
Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.