Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 259 / 1 / 0
Ja ostatnio dostałem jakieś różowe gówienko i tutaj potwierdziło się dokładnie to co było wspominane:kolor nie ma znaczenia,słyszało się historie o różowej fecie która składa jak leżak itp.,jest to jednak gówno prawda,pierwszą sztukę wykończyliśmy w trójkę w kiblu galerii handlowej,jeszcze zanim dojechaliśmy na garażową posiadówę.

Nie wiem kto tu sprząta,ale przydałby się tu jakiś kosiarz pokroju PCP - z tego co widzę,nazwę działu możnaby spokojnie i trafnie zmienić na 'Ogólny offtop'...
  • 1 / / 0
A słyszeliście coś o zielonej fecie? obiło mi się o uszy i zostałam przed nią przestrzegana, ale do tej pory nic o niej nie wiem.
  • 56 / 5 / 0
ja osobiscie miałem inny podział... białem gościa z moreny kiedys i pytal jaka chce, miał filozofa, seksiste i jazde. wyglądały tak samo, ewentualnie suchość lepkość. uwielbialem filozofa, długa faza, duzo przemysleń, świetna rozmowa, żadnych jazd, pełne opanowanie i przemyslane dzialania. seksista byl o tyle podobny co jednak dawał mega orgazmy, takie odczuwalne aż w nerach. fiut stawał jak sworzeń na każde zawołanie. sex przepiekny po niej, kwasny wytrysk w chuj, pann anarzekala ze piecze. jade brałem raz, nie podobało mi sie. silna paranoja i dziwne pomsly. wykopywalisy zwloki z mogil gdzie rozstrzeliwano hitlerowcow w gdańsku niedziwendiku... niby fajnie ale mówie... z lekka WTF. cała reszta towaru jaka wpadala od kąd zamkneli sice byla o chuj wielki rozbic
Born to lose - live to win! Motorhead!
  • 23 / / 0
miałem okazję próbować tej zółtej choć bardziej bym określił ten kolor jako ceglany, mokre grudy w środku. Bardzo mocne gówno, ale w moim przypadku bardziej rozkminkowe, pobudzenie psychiczne nad fizycznym, choć pamiętam też ze po ok 0.7 w ciągu 8 h miałem pierwszy raz uczucie bycia jak struna od gitary cały drżałem z wielka częstotliwością. działanie 12 jazda i 12 zjazd - miło wspominam choć mocno było.
  • 166 / 3 / 0
@czomber; stonedrider
mi sie kojarzy ten zapach z konwaliami i odswiezaczem do klopa. w sumie material sredni, chociaz zalezy jak mieszano. dzis mnie z butow wywalilo po 2 cm kresce, ot czyste gowno.

@Rulka
raz na oczy widzialem zieloną fuke, ale nie nie, dziekuje.
  • 223 / 1 / 0
Re:
Nieprzeczytany post autor: Mefistofeles »
drag pisze:
"rodzaje fety", lol. Amfetamina jest jedna, soli jest kilka, siarczan, fosforan, winian itp. Ale te kolory i zapachy pochodzą z zanieczyszczeń/rozkładu. Amfetamina jest białym, krystalicznym, gorzkim proszkiem i tyle.
Ale są pochodne amfetaminy, różne np. dekstroamfetamina, metamfetamina i wiele innych i niektóre są fakt - innego koloru. Leki z amfetaminą (np. Adderall) są różowe, itd, itp.

http://www.amphetamines.com/
ja aktualnie przyjąłem zwykłe expo, tylko smak nie jest gorzki, a raczej przypomina smak sody kuchennej, kopie fajnie, ot zwykła fuka. C0 to za sól?
  • 705 / 16 / 0
@up: podejrzewam że ciężko określić jaką solą amfetaminy jest proszek który przyjąłeś, natomiast śmiało mogę próbować stwierdzić że jest zmieszany z sodą kuchenną ;-)
Ryyyyyyyba!
  • 223 / 1 / 0
całkiem możliwe :) ale trzyma do teraz
  • 6 / / 0
drag pisze:
"rodzaje fety", lol. Amfetamina jest jedna, soli jest kilka, siarczan, fosforan, winian itp. Ale te kolory i zapachy pochodzą z zanieczyszczeń/rozkładu. Amfetamina jest białym, krystalicznym, gorzkim proszkiem i tyle.
Ale są pochodne amfetaminy, różne np. dekstroamfetamina, metamfetamina i wiele innych i niektóre są fakt - innego koloru. Leki z amfetaminą (np. Adderall) są różowe, itd, itp.

http://www.amphetamines.com/
Wszystko sie zgadza, z ta jednak roznica, ze "CZYSTA" AMFETAMINA to raczej płynna substancja o wlasciwosciach żrących, szczegolnie dla organizmu, ktora aby byla przyswajalna dla organizmu, zostaje sprowadzona do postaci proszku o różnych kolorach, jak juz wspomniales... ;)

Pozdro
  • 6255 / 446 / 12
drag pisze:
Ale są pochodne amfetaminy, różne np. dekstroamfetamina, [...]
Dekstroamfetamina nie jest pochodną amfetaminy, tylko jednym z dwóch izomerów (obok lewoamfetaminy) się na "zwykłą" amfetaminę składających. Więcej na ten temat tutaj.
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym

USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.