Dezoksyefedryna, metyloamfetamina, meth
Więcej informacji: Metamfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 22 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: zamtuz »
Mnie meth osobiscie rozczarowalo. Nie ma takiego kopa jak po amph, nie chce cie sie bawic.Meth sprawia u mnie ze mam wkrętkę silna, dłużej działa i jest gadka. CO gorsze jeść mi sie chce po tym :/ Podsumowując wole amph ale meth do nauki jest o wiele lepsza bo cię tak nie nosi...
Ostatnio zmieniony 16 maja 2007 przez zamtuz, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 9 / / 0
Nieprzeczytany post autor: komar2 »
ja kiedyś spotkałem sie z methafetaminą wciągnołem od 50mg do 70mg w krysztale była trzymało mnie ponad 2 dni
a wczoraj chyba spotkałem sie z nia po raz 2 o 12 zrobiliśmy połówke na 2 i jeszcze mnie trzyma i to jak
Uwaga! Użytkownik komar2 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1071 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: newbe »
ja kiedyś spotkałem sie z methafetaminą wciągnołem od 50mg do 70mg w krysztale była trzymało mnie ponad 2 dni
a wczoraj chyba spotkałem sie z nia po raz 2 o 12 zrobiliśmy połówke na 2 i jeszcze mnie trzyma i to jak
czyli mocny shit jak tak mala dawka wypierdoliła Cie na 2 dni. znam swirow co wciagaja centa fuki na raz i wygladaja względnie normalnie.
The World Needs Truthfulness, Compassion, and Forbearance
  • 22 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: zamtuz »
Ogolnie mam odczucie ze meth jest owiele mocniejsza i mi wystarczylo wziac ok 0,2 centa co trzymalo mnie przez 2 dni.
  • 193 / 9 / 0
Chyba ją przeceniacie.
Nie jest jakoś zajebiście mocna.
I bardziej jeździ po psychice.
Poćpajcie ją przez 3 dni bez snu to zobaczycie jaki jest balet w bani.
Ja tej fazy nie lubie, ja nie lubie meth, meth jest do dupy.
Błędne koło.
  • 4 / 1 / 0
ELO. meta jest o wiele lepsza . Racja rze ryje banie oporowo ( rozne straszne rzeczy sie po niej widzialo i wogole ) ale przynajmniej czuc rze sieka i nie da sie usnac u mnie tylko po naprawde dobrej scierce sie nieudaje lub durzych ilosciach takiej w miare dobrej . Mowie oczywiscie o dobrej mecie takiej ktora sam wachalem niejednokrotnie . A tak wogole "pocpalem" sobie ja przez okolo miech codziennie - zwykle wacham codziennie , czasem przerwy jak jusz nieklepie lub gdy naprawde nie ma jak ogarnac chajsu lub lepiej nie robic se przypalu dla prochu... ( trzeba bylo namowic typka co z nia biegal aby bral nastepne paczki terz tej pysznej zoltej Metki ) i nadal dobrze siekala tylko rze po paru dniach normalnie idziesz se w kime chyba rze durzo szczurow sie zlapie to co innego ...
Uwaga! Użytkownik FETUCCI nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 78 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: maryo »
Mam takie luźne pytanie w związku z metą.

Jak to jest z zaburzeniem funkcji seksualnych po metamfetaminie? ;-) Tak samo jak po białym, problem ze wzwodem, czy wręcz przeciwnie? :-D

Nigdzie nic nie znalazłem na ten temat, a bardzo mnie to nurtuje. Wie ktoś coś może z tych co próbowali?
Nie wierz w ani jedno moje słowo, to tylko fikcja i pomówienia.
  • 507 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: Micklen »
Huh.. nie wiem czy to od "przepalenia" metą... ale w sumie 36h nie spałem.. ale maluszek był jak kciuk BA! nawet mniejszy ;P i bardzo długo się to utrzymywało, myślałem że z niedokrwienia to mi uschnie i odpadnie LOL Po "zwykłej" to mi całkiem oki wyglądał i w miarę normalnie dało się go postawić aczkolwiek było to też po niezbyt dużych dawkach "zwykłej".
  • 78 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: maryo »
to lipa... a już miałem skromne nadzieje, że w tej kwesti meta jest inna od białka %-D
Nie wierz w ani jedno moje słowo, to tylko fikcja i pomówienia.
  • 449 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: ahael »
haha nie ma opcji, po 12h możesz spróbować ze swoim wackiem coś zrobić... a jak ci sie uda to wrazenia bede przyjemnijesze, gwarantuje ...
btw u nas wczoraj w Cieszynie było Świeto Trzech Braci, miały byc kola na CZE ale tylko meta, to wzielismy sobie za 400koron (53zł) dość poaźnie, cała noc na parkiecie, lało sie ze mnie jak z karnu, jak wracałam do domu myslałem tylko o jednym SPAć, ale nie usnałem
pozdrawiam
nie ma było
nie ma będzie
istnieje tylko teraz
ODPOWIEDZ
Newsy
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty

Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.

Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn

Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.

Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone

Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.