I ogólnie niewiem ja już gdy pomimo tolerancji gdy zażywałem 100mg rano, po 6-7 godzinach dorzucilem 50mg to juz dziwne skutki uboczne jakies przysypianie; z rąk wszystko leciało. Efekt rekreacyjny czułem lekki, ale ogólnie no mimo efektu prospołecznego to raczej taki struty sie czułem
No ale ja np alkoholu prawie wcale nie pije, bo po 200ml wódki mija 30-40 minut i sie czuje struty w chuj, dużo bardziej niż gdy mi uliczna amfa schodziła po 3-4 dniowym ciągu
@Patrykpatyk
Dodawaj do baklofenu kofeinę, ewntualnie do tego taurynę.
02 czerwca 2025panpaweljumper11 pisze: brał ktos baclo albo klony podczas terapii kwetapina? Jak to wygladało kwetapina osłabiała działanie tych dwóch czy raczej obojętna była?
bo jak biorę 35mg rano to po jakimś czasie czuję się dobrze na 2-3h, po czym następuje senność ale taka czasami nie do opanowania. Potrafię coś czytać i po chwili łapię się na tym że mam zamknięte oczy i sobie smacznie "prawie śpię"
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.