Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 4 / / 0
trampek dobrze wchodzi z usual suspects czyli benzo, pregabalina, ziolkiem, koko.
Za to mix z emka mam wrazenie za bardzo mnie wycycolil, z jednej strony wytlumil dzialanie MDMA a z drugiej zejscie jakby jeszcze gorsze niz mka solo (wiadomo zalezy tez jaka czestotliwosc heh). Ewentualnie zarzucic tramca z rana dzien po, polezec sobie w lozeczku na afterglow
  • 2 / / 0
Niedawno zjadłem takiego miksa
2mg estazolamu,
150mg baklo
Oraz oczywiście trampka po ekstrakcji z dorety wyszło około 1,5gieta trampka z 20 tabletek i jest cudownie ❤️
Zauważyłem że baklofen bardzo fajnie podbija działania trampka p tyle że wszystko trwa dłużej i ta baklofenowa fazka idealnie się zgrywa z działaniem trampka ❤️
Ostatnio zmieniony 15 maja 2023 przez Abek031, łącznie zmieniany 3 razy.
  • 1 / / 0
22 listopada 2013Kris the cutler pisze:
Jeśli wziąłem rano przed 10 tramadol to czy wieczorem mogę wrzucić 3MMC czy dalej grozi tym popularnym wśród ćpunów zespołem?
Mianowicie o jaki zespół chodzi? Ciekawie to brzmi ze tak powiem a wlasnie się zastanawiałem nad czymś takim
  • 1876 / 192 / 0
Uważnie przeglądając ostatnie strony tematu zastanawiam się, czemu nikt nie wypowiedział się o mixie z browarami?

Rozumiem, że większość userów pewnie używa wersji instant tudzież ich celem jest tylko i wyłącznie opioidowe nagrzanie. W moim przypadku efekt opioidowy nie działa, natomiast speedująco-euforyzujący efekt przy Tramalach Retard zawsze bardzo mi się podoba, piękne działa w tle na cały dzień, robiąc ów dzień jednocześnie. Na podkład daje 0.25mg klona żeby nie muliło za bardzo, czysta proforma

W każdym razie, ktoś coś odnośnie mixów z alkoholem? Działanie, opisy, doznania, za jak i przeciw?
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
  • 6 / 1 / 0
MDMA/ ectasy z tramadolem , sex na kilka godzin.... ale chodzi mi o male dawki tramadolu 100mg retard z 2-3 tabletek dobrego ectasy . Duzych dawek tramca nie probowalem zeby nie dostac tego zespolu serotoninowego.

Niestety mam recepte na pregabaline na bol nerwowy i jem jej 225/300 mg dziennie, widzialem sa rozne zdania niektorzy pisza ze po Lyrica i tramadolu mozna dostac ataku epilepsji , prawda to ? Nigdy nie mialem zadnych drgawek w swoim zyciu. Mam gabapentyne w domu rowniez , moze bezpieczniej zjesc tabletke Neurontinu albo benzo do miksu ectasy i tramadolu/ pregi zeby podwyzszyc ten prog drawkowy ?
  • 4291 / 698 / 2117
tramadol + alkohol
19 lipca 2023Khemlish pisze:
Witajcie, czy ktoś ma doświadczenie w spożyciu Palgotalu wraz z alko?
Jak tak sobie czytam skutki uboczne:
- Nudności (mdłości)
- Zawroty głowy
- Senność - ciekawe niżej pisze zaburzenia snu
- Wymioty - mało fajne i w połączeniu z alko będzie tragedia
- Zaburzenia trawienia (zaparcie, wzdęcie, biegunka)
- Ból brzucha - lek przeciwbólowy powoduje ból?!
- Suchość w jamie ustnej
- Świąd
- Nadmierne pocenie się
- Ból głowy - tak jak opisałem to w przypadku bólu brzucha
- Drżenie
- Dezorientacja
- Zaburzenia snu - a wyżej że senność
- Zmiany nastroju (lęk, nerwowość, euforia). - euforia to raczej na plus
Jak to mieszać by dało to dobrą fazę? Mam całą paczkę i fajnie by było to wykorzystać... może w końcu "urwie mi się film" Bo same alko to już mi nie wystarcza.
19 lipca 2023cbsz pisze:
@Khemlish
tramadol z alko tak ale palgotal to też paracetamol. odradzam pić z paracetamolem więc odpuść sobie ten miks a na pewno z tym lekiem. ogarnij e-recepte na poltram albo tramal(czysty) i wtedy się pobaw. sam miks opio + alko bez rozwagi to proszenie się o depresje oddechową czyt. potencjalny zgon. rozsądne dawki, jakkolwiek to brzmi na forum dla narkomanów, dadzą fajną nawet fazę, tramal retard się długo uwalnia zaś poltram w kapsułkach zadziała sedacyjnie stosunkowo szybko. z racji że alko szybko się wchłania to gdy zaczyna się faza tramadolowa pijesz alko. jeżeli nie masz tolerki na tramadol to spróbuj 100mg popić 2-3 setkami vodki. myślę że to jeszcze w MIARE bezpieczna próba. poodczuciach manipuluj dawkami wedle uznania i się nie zabij

20 kwietnia 2023dasmoker pisze:
Siema co myślicie o micie
-trampka
-koda
-diffka
-clon
-alko
Jakie proporcje dla doświadczonego użytkownika i co w jakim.czasie wrzucać
20 kwietnia 2023Atropolamine pisze:
Ja do tramca i kody wybrał bym albo klona,albo prometazyne i odpuścił alko,bo razem będzie za dużo sedacji.Jesli jesteś doświadczonym użytkownikiem to sam znasz swoją tolerancję i organizm.

28 marca 2023Siwyelo pisze:
Userzy mam pytanko, rano zarzuciłem dorete 75mg ok 7 rano, gdzieś o 20 chciałbym wypić z dwa piwa, są jakieś konkretniejsze przeciwskazania czy ogólnie nie ma dramatu?
29 marca 2023Trian11 pisze:
@Siwyelo Nawet jeżeli nie robiłeś ekstrakcji (co w tym przypadku byłoby głupie i tak) to nie ma absolutnie żadnego powodu do obaw. tramadol i alko nie wchodzą ze sobą w żadną negatywną interakcję. Jedno działa na receptory opioidowe, drugie na GABA. Nie raz, nie dwa używałem alko do podbijania tramka bo działa zajebiście na mnie w tej kwesti. Jeśli chodzi o paracetamol który przejąłeś to dawka 650mg w jednej Dorecie 75 jest CAŁKOWICIE nie groźna dla wątroby, nawet zmieszana od razu z alkoholem (a po 12h to już w ogóle). Post po fakcie, ale na przyszłość będziesz wiedział. Pozdro
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 12 / / 0
Jak wygląda sprawa łączenia 3-CMC z np. tramadolem? Wczoraj testowałem z fentem i było zajebiście, że sprawdzonego źródła wiem że z morfiną też nieźle się łączy. Niestety fent się skończył i został mi tramadol

Przeniesiono do działu Miksy — CATCHaFALL
pytasz się dlaczego biorę?
Poprostu boję się świata na trzeźwo
  • 507 / 194 / 1
3 CMC minimalnie wpływa na serotonine wiec trzeba na zespół uważać.
Ja tylko raz połączyłem ok 400 trampka z chlorem i chlor przebił działaniem trampka chociaż tramal zawsze słabo/wacale albo źle działał.U ciebie pewnie będzie przyjemniej
Uwaga! Użytkownik SerioSergio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 45 / 3 / 0
hej czy tramadol wchodzi w jakieś interreakcje z pregabaliną? na opio tolerka bliska zeru, a pregabalina od 2 tyg. 200mg dziennie

przeniesiono - detronizator
  • 5774 / 1181 / 43
Nie wchodzi, jedynie może bardziej wpływać na sedację.

przeniesiono - detronizator
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Alkohol a rak: Każdy łyk może zwiększać ryzyko nowotworów

Alkohol jest jednym z najczęstszych czynników ryzyka rozwoju raka, odpowiedzialnym za około 100 tys. przypadków rocznie w USA. Naukowcy odkrywają coraz więcej mechanizmów, przez które alkohol uszkadza komórki i przyczynia się do powstawania guzów. Choć spożycie alkoholu jest powszechne, niewielu z nas zdaje sobie sprawę z powiązania między alkoholem a rakiem.

USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.

Częste używanie konopi ma związek ze zwiększoną śmiertelnością pacjentów z rakiem jelita grubego

Osoby z rakiem jelita grubego i udokumentowaną historią częstego używania konopi były ponad 20 razy bardziej narażone na śmierć w ciągu pięciu lat od diagnozy w porównaniu z osobami bez takiej historii - informuje pismo „Annals of Epidemiology”.