Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 183 / 2 / 0
Przytłaczać? Skąd wy bierzecie te swoje APB(pytanie retoryczne) :D? Troche mnie dziwi to co tutaj czasami czytam bo 125mg to jest nawet troche za mało dla mojej drobniuteńkiej dziewczyny, która waży może z 50kg, a doświadczenie ma niemal zerowe (euforyk raz do roku, pare razy stymulant, troche mj, kofeina i tutaj kończy sie jej przygoda z jakimikolwiek używkami). To samo z 10ciu moich kumpli/kumpeli, z którymi to biore - jakbym dał im 125mg to by sie tylko wkurwili. Zawsze walimy 200mg na raz lub 125mg + 125mg, bądź nawet jeszcze wiecej i nie są to jakieś kosmiczne dawki, powiedziałbym że bez odpowiedniego podkładu z mj byłby nawet mały niedosyt przy takiej ilości.. Znam tylko jednego typa, który ma b. mocny bodyload po tym i boi sie to brać, ale z MDMA ma to samo. Nie mówie, że takie sytuacje, że ktoś bierze 125mg i ma nieciekawie nie istnieja, ale myślę że jest to jednak skrajność. Co by nie było każdą substancje wypada stestować najpierw solo i w mniejszej dawce. Jak miałbym dawać mężczyźnie z zerowym doświadczeniem to dałbym 100 + 100 / 150-200mg i uprzedził czego ma sie spodziewać i zapytał czy wszystko wie.
Tak dla ciekawostki: kiedyś dałem drobnej istocie, która bardzo kocham w sylwestra 250mg (125mg+125mg) na pierwszy raz z euforykiem i mimo, ze dziewczyna przeżyła najpiekniejszy seks i w ogóle najpiękniejsze chwile w życiu to okazało sie to oczywiście totalną głupotą i crash nastąpił na zejsciu, kiedy poszedłem do pracy, a jej objawiły sie nietypowe lęki, psychozy w połączeniu z anomaliami dźwiekowymi, a ja zdychając w robocie miałem związane ręce.. Już nigdy tak nie postąpie, wiem że nie ma się czym chwalić, ale może ktoś to przeczyta i będzie pamietał, żeby tak nie robic :)
Ostatnio zmieniony 17 sierpnia 2013 przez Zatox, łącznie zmieniany 7 razy.
  • 677 / 1 / 0
Ja dałem dupeczce bez doświadczenia kapsa ze stówą w środku i po 2h stała pod sceną trzymając się za głowę i resztę ciała próbując ogarnąć czemu jest tak przyjemnie, więc może czasem furan przytłoczyć.
delikatny jestem na zwale.
  • 720 / 12 / 0
Divi trafił w sedno. Wlasnie o ten typ nieogarniecia i przytloczenia mi chodzilo - kurwaaa, ale dobrze, ufff,pffff aaaa , osochosi? :)
  • 102 / / 0
wracając jeszcze na chwilę do mojego poprzedniego pytania - jak się ma sprawa z tabletami "aztec sun" (50mg 5-APB + 60mg 6-APB)? kumpel (dość doświadczony ćpun) mówił, że mniej niż 2 nie ma sensu brać bo podobno albo są jakieś słabsze niż normalnie taka ilość apb w prochu albo po prostu w tych pelletsach jest mniej niż deklarują. ja nie wiem bo nie brałem, ale może ktoś z was łykał i powie jak by się miało dawkowanie tych tablet do mojego poprzedniego pytania, czyli dla osób poczatkujących dla facetów/lasek? bo zgodnie z tym co pisaliście to wystarczyłaby nawet jedna ale frapuje mnie ta domniemana "słabość" tych tabletek...
  • 1628 / 197 / 0
Bo są słabe i ich zawartość szacowałbym na gdzieś 75mg. Mi 1 taki krążek wczytywał się ponad 3h i to tak wszedł, że nawet nie zauważyłem kiedy. I bym nie zauważył gdybym nie zobaczył swoich oczu w łazience - studnie. Efekty przypominające 1 piwo i bucha mj. Może trochę podkręcone kolory.

A może po prostu trafiłem na jakąś nędzną partię... No i tylko raz miałem styczność z nimi,

Tak czy siak radziłbym je przed połknięciem pognieść, a najlepiej rozetrzeć bo są strasznie STRASZNIE twarde i podejrzewam, że przez to tak długo wchodzą. Pewnie zanim się rozpuszczą w bebechach to mija z 1h.

Dawkowanie to pewnie jakoś 1,5 pelletsa roztartego w pył, albo 2 wrzucone w całości. Powyżej 2 może być grubo.
  • 720 / 12 / 0
W przeciagu 2-3 godzin poszlo 300 pente. Po tym czasie dowaliłem jakos 150-200mg w proporcji 1,25 6apb : 1 5apb. Minelo od aplikacji pol godziny a ja czuje ze juz wchodzi bardzo dobrze, boje sie powiedziec co bedzie za godzine czy dwie.. GRUBO :D

PS. Wczoraj jadlem jakies scierwo z ulicy - bankowo keton. Dzialanie lekkie i serotoniczne - obstawiam żenione 3mmc ? ----> w kazdym razie serotonina tylko w wiekszosci.
  • 349 / 4 / 0
artur019 pisze:
Bo są słabe i ich zawartość szacowałbym na gdzieś 75mg. Mi 1 taki krążek wczytywał się ponad 3h i to tak wszedł, że nawet nie zauważyłem kiedy. I bym nie zauważył gdybym nie zobaczył swoich oczu w łazience - studnie. Efekty przypominające 1 piwo i bucha mj. Może trochę podkręcone kolory.

A może po prostu trafiłem na jakąś nędzną partię... No i tylko raz miałem styczność z nimi,

Dawkowanie to pewnie jakoś 1,5 pelletsa roztartego w pył, albo 2 wrzucone w całości. Powyżej 2 może być grubo.
No ja nie schodze poniżej 2...ostatnio jadłem
3, to znaczy najpierw 2 a potem po 3 godzinach 3.
Kiedys jak wrzuciłem jakieś 220 w proszku to juz było za ostro, a tu niby deklarowane 220 (po 110 każda) ale napewno tyle tam tego nie ma... Nie czaje tylko czemu tak producent zawyza, no chyba zeby to w ogole kupować. Mi to pasuje co prawda bo wygodne, ale jednak proch wychodzi ekonomicznej myśle.

Zreszta ponoć zaprzestali produkcji aztec sun wiec nie bedzie wkrótce w ogole... Chyba ze znajdzie sie nowy producent :)
  • 677 / 1 / 0
Też kiedyś wdupiałem azteci, takie wielkie brązowe kółka. Nie dość, że wczytywały się nawet do 4h to poniżej dwóch nie ma co jeść - będzie słabo, męcząco i z wielkim niedosytem. Ja zresztą generalnie nie lubię 5-APB i już go jeść nie będę.

Takie pytanko: co wyście by powiedzieli na zjedzenie 5-MAPB w ilości około 120mg, następnie pofazowanie 4-5h aż działanie substancji zelżeje, a następnie walenie metafedronu? Strata materiału czy jednak coś to jeszcze dorzuci do pieca?
delikatny jestem na zwale.
  • 102 / / 0
co polecacie dorzucić do mixu z 6-APB żeby dało fajnego, ale nienachalnego spida? do tej pory zawsze mieszałem szóstke z piątką (gdzie piątka miała zapewnić raczej energie a szósteczka dobrą euforię) ale mix ten dał mi spida głównie za pierwszym i drugim razem - ostatnio obserwuje raczej coś w stylu "jak tancze to dobrze, ale jak siedze to też fajnie" więc generalnie nie ma parcia na jakieś większe baunsy ogromnego. w piątce podobało mi się to, że podobnie jak szóstke zarzucałem ją raz na początku imprezy i do rana miałem spokoj, bo chciałem uniknąć czegoś w stylu że co 2h musze latać dociągać krechy jakiegoś bufa czy ki chuj. jest coś co w tym mixie mogłoby z powodzeniem zastąpić piątke, czy może po prostu źle sobie założyłem i 5-APB z zasady nie da mi jakiegoś specjalnego spidzika? a może po prostu ciągle celuję w zły sort tej substancji i spróbować u innego vendora
  • 95 / / 0
^Spróbuj MPA. Mi właśnie ta substancja dawała lekkiego, nienachalnego spida i dosyć przyjemne dreszcze.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany

Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.

36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4

Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.

CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków

CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.