Fenyloetyloaminy z przyłączonym farmakoforem N-benzylowym.
Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 625 / 28 / 0
a czemu miałbyś doprowadzać wode do temperatury wrzenia
przecież 0,5 mg to malutka ilość, rozpusci się bez problemu w małej ilsoci wody
aczkolwiek może być bardzo grubo na twoim miejscu przygotowałbym coś na serce i benzo
Kiedyś znów wszyscy spotkamy się razem, czas straci wtedy znaczenie, gdy z hukiem otworzą się bramy Valhalli nic nigdy już nas nie rozdzieli.
  • 2001 / 491 / 0
podać jakieś 500ug iv.
Masz doświadczenie z mniejszymi dawkami tej substancji iv? Ktoś pisał, że NBOM'y podawane dożylnie działają na niego
7-10 razy mocniej niż podane podpoliczkowo. Czyli odpowiadałoby to dawce 3,5-5mg przyjętej to drugą metodą administracji.
Jeśli to prawda to taka dawka może być już bardzo niebezpieczna.
Jak długiego działania mam się spodziewać ?
Peak powinien trwać jakieś 2-4 godziny. Po kolejnych 3-8 powinno być możliwe zaśnięcie. Chociaż to oczywiście wiele zależy od indywidualnych predyspozycji.
Czy uda mi się wszystko wyciągnąć podgrzewając blotter w wodzie do iniekcji ?
Nie musisz podgrzewać. Jednak w wodzie mogą potem pływać kawałeczki kartonika i mikrowłókna. Chyba najlepiej byłoby to przefiltrować.

Podkreślam jednak, że wiedzę opieram tylko na doświadczeniach innych użytkowników. Sam nigdy nie próbowałem tej metody podania i ją odradzam.

pozdro!
  • 2876 / 99 / 0
Przefiltrujemy na pewno.
Taką dawkę zasugerował nam opak, ale uderzając się o jego tolerancję chciałem to skonfrontować z innymi - więc 500 jednak dużo - to ile ?
Jedyny nbom jakiego jadlem to 25c i to z rok temu.
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 92 / / 0
0,5mg to byłby hardcore przy podaniu dożylnym. proponowałbym 250-300ug. Co do filtracji to chyba najwygodniejsza byłaby w pompce z wacikiem/chusteczką/watą tak z 2 razy przynajmniej.

Ogólnie kocham tę substancję <3. Jest tak głęboka, a jednocześnie nawet przy przytłoczeniu i splątaniu nie jest tak źle jak na przejebaniu tryptaminek. Miał ktoś sążnego badtripa na samym 25I-NBOMe? Bo wiem, że czasem pojawiają się negatywne myśli, ale u mnie jest zawsze stabilnie - prędzej umrę ze śmiechu niż wypierdolę przez okno albo będę nakurwiał w drzewa... Tylko nie pytam o miksy, a samą substancję :).
  • 3898 / 239 / 13
synu boży - ja bym przefiltrował przez czysty filtr od papierosa... Czy podgrzewać? Ja bym zrobił tak: karton z deklarowaną ilością nboma bym pociął na bardzo małe fragmenty - zrobił z tego kartonika kupkę strzępków i zalał to 1ml gorącej wody w czystym kieliszku do wódki (uprzednio przetartym spirolem), po czym mieszałbym to dokładnie jakąś grubą igłą sterylną i nakoniec zassał przez papierosowy filter do strzykawy. Po zassaniu wlałbym jeszcze do papierowych resztek 0,5ml wody, pomieszał i zassał (w celu przepłukania). Możesz też zrobić trzecie płukanie z 0,5ml i wtedy masz 2mg/2ml. Zalewając karton w całości, zimną wodą i bez płukań nie wyciągniesz nawet połowy substancji. Ofc. gotowy roztwór przegotuj jak do każdego strzelania.

Dozowanie zalecam ci zrobić tak - zasysasz do nowej pompki 0,5ml (500ug) z tej pierwszej pompy i walnij ze dwie kreski iv (nie wyciągając igły) - poczekaj z 30sek na wejście efektów i ewentualnie przybij więcej. Tolerka nie urośnie po minucie - ba, nawet jeśli miałbyś dokłuć więcej wtrakcie tripa.

Jeżeli byś się w to zabawił i zdał relacje to byłoby naprawdę cenne info na tym forum ;)
Ostatnio zmieniony 23 lutego 2013 przez Parathormon, łącznie zmieniany 6 razy.
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 2876 / 99 / 0
Najdalej walne to w przyszły weekend więc jakby co zdam relację. Mam tego jak widzę całkiem sporo do różnych zabaw (5mg) co daje dużo dawek iv więc na pewno będę eksperymentował też z dawkami i miksami. Pierwsze w kolejce poleci MDMA i bupra.
"Czuję się gwiezdnie"

• 2001 / 491 / 0
Ten raport:
http://www.bluelight.ru/vb/threads/6412 ... -t-do-this

Tylko dziwi mnie ten długi czas działania. Najprawdopodobniej była to wolna zasada, być może ona działa inaczej niż HCL
bo inne raporty donoszą, że działanie NBOM'ów przy podaniu iv. trwa dosyć krótko.

Imitacja kraba podawał sobie w ten sposób 25D-NBOMe. Przez 4 minuty wstrzyknął sobie 150-200ug co porónwał do ~1,5mg dodziąsłowo.
"wejście dość szybkie, ale nie obezwładniające, nie było gwałtownego, mocnego skoku ciśnienia.
...
"Przy tej dawce i szybkości podania nie było jebnięcia. Lekkie wizuale trzymały się jakoś przez 20min, stymulacja po 2h jest juz ledwo wyczuwalna."
...
"Zwykła igła i strzykawka, liczyłem sekundy tykającego nad moją głową zegara. Ogólnie nie polecam tej drogi podania, stymulacja jest trochę nie do zniesienia, przynajmniej teraz jak podałem koło 300ug (w krótszym już czasie)."
  • 2876 / 99 / 0
Ktoś potrafi porównać stymulację między 25d a 25i ? Podobna, inna, która większa ?
Jak stymulacja będzie taka ciężka bupra będzie w pogotowiu - bo moje ciało za stymulacją nie przepada.
"Czuję się gwiezdnie"

• 2001 / 491 / 0
U mnie przy podaniu dodziąsłowym stymulacja po 25I-NBOMe jest zdecydowanie większa nić po 25D-NBOMe.
  • 181 / 3 / 0
Siema, mam taki problem, że do mojego woreczka strunowego z blotterami (z cyklodekstryną) dostała się woda :-/ w takim stanie go zostawiłem i znalazłem po kilku dniach, czy blottery są do wyrzucenia? czy jest jakaś szansa, że przez nie ruszanie niczym dość dużo substancji pozostało na swoim miejscu? Ogólnie to nie pytajcie jak to się stało, bo gruba impreza była. Zjadłem 3/4 kartona z 2mg, do tego wrzuciłem trochę etylofenidatu i mase wódy i jointów, ostatnia rzecz, którą pamiętam to pływanie dywanu, a później jedynie przebłyski z godziny 8 rano i pobudka. Żałuje, że nie miałem okazji spamiętać działania kartonu.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.

Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.

Zatrzymano oficera żandarmerii który kierował gangiem handlującym heroiną!

Policja w Portugalii zarekwirowała 1,5 tony kokainy od międzynarodowej grupy przestępczej, którą kierował kapitan żandarmerii z Porto.