Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 17 / / 0
Masz racje, sory za wprowadzenie w błąd.
  • 373 / 3 / 0
Planuje zacząć brać tianeptyne wspomagająco w mojej nerwicy, bo jadę na samych benzo.
Czy można ją połączyć z tramadolem branym raz na jakiś czas(czasami na imrpeze czy coś żeby się dobrze czuć to zarzucam ze 100-200 trampka, ale tolerki nie mam więc działa)? z Tego co wiem to uwalnia ona więcej serotoniny ale też przyśpiesze jej wychwyt...
Brak informacji coś na duckduckgo, albo nie mam tyle cierpliwości.

Ktoś próbował?
  • 1343 / 18 / 0
samuraxo pisze:
Planuje zacząć brać tianeptyne wspomagająco w mojej nerwicy, bo jadę na samych benzo.
Czy można ją połączyć z tramadolem branym raz na jakiś czas(czasami na imrpeze czy coś żeby się dobrze czuć to zarzucam ze 100-200 trampka, ale tolerki nie mam więc działa)? z Tego co wiem to uwalnia ona więcej serotoniny ale też przyśpiesze jej wychwyt...
Brak informacji coś na duckduckgo, albo nie mam tyle cierpliwości.

Ktoś próbował?
paradoksalnie to nie jest tak, że coaxil zmniejszy Ci wychwyt zwrotny co = zniesienie ewent. ZS. Gdyby tak było, stosowaliby go w karetkach i na ojomach.
imo jezeli nie pierwszy raz trampka wrzucasz, coaxil ileś bierzesz i nie zamierzasz zgonowac, to radze zarzucić do ot 200 i endzojowac jorself
[...]Śród dymu się schował:
Lecz śród najgęstszych kłębów dymu ileż razy
Widziałem rękę jego
[...]
Wywija, grozi wrogom,trzyma palną świécę,
Biorą go-zginął-o nie-skoczył w dół- do lochów"!
"Dobrze-rzecze Jenerał-nie odda im prochów"!
  • 373 / 3 / 0
Przeciez coaxil to lek całkowicie innej grupy i o innym profilu działania. On przyśpiesza wychwyt zwrotny serotoniny, dlatego nie wiem czy poszkodzi z tramadolem, Na ulotkach i w necie nic konkretnego nie ma. Niby można go łączyć praktycznie ze wszystkim, cudowny lek z brakiem interakcji... Jednak troszkę w to wątpię.
  • 1343 / 18 / 0
samuraxo pisze:
Przeciez coaxil to lek całkowicie innej grupy i o innym profilu działania. On przyśpiesza wychwyt zwrotny serotoniny, dlatego nie wiem czy poszkodzi z tramadolem, Na ulotkach i w necie nic konkretnego nie ma. Niby można go łączyć praktycznie ze wszystkim, cudowny lek z brakiem interakcji... Jednak troszkę w to wątpię.
brałem to i to i trochę wiem. Moim zdaniem wychwyt 5-ht jest jednym z elementów tramca, które głównie klepia w dawce 200mg, moze jeszcze ten receptor mi. Coaxil zwieksza obieg serotoniny - organizm po prostu zaczyna miec na nia wieksze zapotrzebowanie, az z czasem sie łapie i wychodzi z depresji.
Pozatym uwalnia małe ilości dopaminy - jak rzekomo neuroleptyki atypowe w niskich dawkach.
Widziałem rękę jego
[...]
  • 17 / / 0
Znajomy czasami zapodaje tramadol konkretne dawki.Biorąc paroksetyne i inne leki ,nic mu się nie dzieje.
Tylko ,że on SSRI bierze kilka lat ,a więc u niego nie ma tak intensywnego wychwytu zwrotnego serotoniny jak na początku.Ja bym spróbował ,ale mała dawka jak nie klepnie to większa, nic nie powinno się stać.Gorzej dla wątroby nie dość ,że SSRI to jeszcze trampek, na pewno będzie miała większe obciążenie.Zawsze możesz pomyśleć o jakiejś osłonce na wątrobę.
  • 952 / 3 / 0
witam wszystkich, chce isc do lekarzyny po tramal, wogole jest na jakis znizka czy nie ma na nic, i jaki brac zeby starczylo jak najdluzej, jakies krople, raczej nie chce retreadow bo to dluzej sie uwalnie w organizmie nie? no a jesli chodzi o tabletki z tego co sie orientuje sa 50,100,150 i 200 a jak z tymi kroplami jak to sie przyjmuje i czy nie wychodzi taniej i lepiej , dzieki pozdro :D
"Mieszkam w wieży Babel a piętro niżej mieszka diabeł"
Gdy idę wyrzucić śmieci przybijam mu grabe"
Niesiemy dla was bombe te znaki wróżą wojne
  • 596 / 1 / 0
Jeżeli jakieś 3 godziny przed zarzuceniem tramadolu jarałem zielsko to nie osłabi mi działania tramadolu ?
  • 1343 / 18 / 0
ewent. zmiana fazy.

Mam skierowanie do poradni bólu. Co moge im powiedziec, zeby mi przepisali tramal?
Widziałem rękę jego
[...]
luminal_100
  • / / 0
Up masz od tego wątek opiatach
@ścierwaz są jeszcze 300mg noax uno ale to retard też bierz 2 butle będzie 20gram za 50zł jak napisze ci na 30& a jak nie będzie chciał dać zniżki to bierz oratram najtańszy odpowiednik
Zablokowany
Newsy
Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.

Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.

Bransoletka, która chroni przed „pigułką gwałtu”. Wynik w kilka sekund

Naukowcy z Portugalii i Hiszpanii opracowali papierową bransoletkę wyposażoną w miniaturowy czujnik, który w ciągu kilku sekund potrafi wykryć w napoju najczęściej stosowane substancje odurzające, m.in. GHB, skopolaminę, ketaminę czy metamfetaminę.