Podbijam rowniez np midazolamem. Super fajnie wszystko jest wieksza sedacja sennosc i... wkuriwenie, bo czujesz wlasciwie tylko to, a koda sama w sobie zrobila malo co.
Kiedys po 50mg ketrelu 10mg relanium i 480mg kody jak zapalilem szluga to ledwo na oczy widzialem
Zauwazyles cos takiego przy innych opio? Moze interakcja z czyms
jakiś miesiąc temu zachorowałem na ala-grype lub coś grypopodobnego
zamiast paracetamolu zajebałem 105 mg kodeinum
gorączka zeszła z 37,6 do 36,8 w ciągu godziny
kosmos
05 stycznia 2020benzoratujeludzi pisze: jaka jest max dosage kody , doszedłem do 600mg i nie jest to dla mnie zaspakajające nie wiem czy można więcej jeśli tak to ile ?
--------------------------
można scalić posty
myśle poważnie o mixie DXM tramadol i koda albo koda i DXM moze ktoś ma doświadczenia z takimi mieszankami ????
Scalono. taurinnn
"Nie jesteś djem? Nie miksuj"
Znam oczywiście wszystkie kwestie farmakologiczne tudzież histaminowe ale przyznam że po ciągach mam osłabiona pracę serca i wyraźną arytmię, dodając do tego uczucie słabości przy podstawowej pracy fizycznej mam pewny niepokój czy może dojść do poważnych zawirowań.
Wracam do suplementacji magnezu i potasu ale nie wiem czy nie zacząć monitorować sytuacji czy dać se spokoj.
Suki nie chce znać ale wiadomo jak jest.
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu
Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.
Badania nad grzybami zaskoczyły naukowców. Odkrycie może pomóc wielu ludziom
Amerykańscy naukowcy przeprowadzili badania na temat działania psylocybiny, zawartej w niektórych gatunkach grzybów psychoaktywnych. Wnioski opublikowane zostały w "Nature Neuroscience". Jak się okazuje, związek ten może zmniejszać przewlekły ból i związane z nim ryzyko rozwoju depresji. Eksperymenty przeprowadzono na modelach zwierzęcych.
Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"
W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.