Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Wolisz kodę z Antka czy z Thioco?
Antek
81
27%
Thioco
220
73%

Liczba głosów: 301

Zablokowany
  • 416 / 58 / 0
Podbijanie kody innymi specyfikami jest takie.. średnie. Albo cie klepnie albo nie. Zawsze prometazyne biore przed, ktora zreszta tak magicznie podbija a i tak czasem koda nie klepie.

Podbijam rowniez np midazolamem. Super fajnie wszystko jest wieksza sedacja sennosc i... wkuriwenie, bo czujesz wlasciwie tylko to, a koda sama w sobie zrobila malo co.
  • 407 / 40 / 0
Sproboj zapalic szluga jak wejdzie u mnie to zawsze duzo daje na kilkanascie minut chociaz.

Kiedys po 50mg ketrelu 10mg relanium i 480mg kody jak zapalilem szluga to ledwo na oczy widzialem %-D ale tak mocno chyba tylko raz mialem
  • 1081 / 32 / 0
czy obnizony depresyjny nastroj dzien nawet dwa po braniu pol paczki kody to normalne ?
  • 407 / 40 / 0
Raczej pol paczki kody nie ma z tym nic wspolnego. A nawet jesli bralbys wiecej to nie powinno tak zadzialac (przynajmniej na mnie tak nie dziala)
Zauwazyles cos takiego przy innych opio? Moze interakcja z czyms
  • 31 / 1 / 0
śmieszna sprawa
jakiś miesiąc temu zachorowałem na ala-grype lub coś grypopodobnego
zamiast paracetamolu zajebałem 105 mg kodeinum
gorączka zeszła z 37,6 do 36,8 w ciągu godziny
kosmos
  • 384 / 63 / 0
05 stycznia 2020benzoratujeludzi pisze:
jaka jest max dosage kody , doszedłem do 600mg i nie jest to dla mnie zaspakajające nie wiem czy można więcej jeśli tak to ile ?
Powyżej jakiejś dawki kodeina przestaje nabierać mocy, z tego co pamiętam coś koło 1500 mg, czyli mniej więcej do takiej dawki opłaca się brać, a wyżej już właściwie nic nie ma. Takie dawki jednak mogą być niebezpieczne dla niedoświadczonych osób, wyrzut histaminy może okazać się zbyt potężny. Nie bierz tyle, imo 720 mg sobie spróbuj, 3x16 i będzie git, ewentualnie dorzuć jeszcze do tego jakiś apap noc na wzmocnienie (jeśli nie masz dostępu do innych wzmacniaczy dostępnych na receptę). Jak długo bierzesz te 600 mg, że przestało Cię to cieszyć? Wrzucasz na pusty żołądek etc.?
?
  • 4 / / 0
oczywiście że na pusty a tripuje co jakieś 4 5 dni , a koda jakoś mnie nie powala na kolana. Teraz poszło 1g tramadolu i 240 kody jest dobrze

--------------------------

można scalić posty

myśle poważnie o mixie DXM tramadol i koda albo koda i DXM moze ktoś ma doświadczenia z takimi mieszankami ????

Scalono. taurinnn
  • 2104 / 465 / 37
Nie mixuj DXM z Tramalem, duże ryzyko ZS. Inne opioidy fajnie podbija, cały temat jest o tym.
Lubisz koks?
  • 384 / 63 / 0
Co masz na myśli pisząc mix? Średnie dawki deksa typu 300 mg + opio czy podbijanie działania kody małymi dawkami DXM? Bez sensu, przy deksowej fazie imo nawet tego grzania się nie poczuje zbyt fajnie, poza tym, jak wyżej, zespół serotoninowy jest przy takim mixie naprawdę dużo bardziej możliwy. Po co Ci te mixy? Jeśli bierzesz co 4 dni te 600 mg kody to po prostu wyrobiła Ci się tolerka, jeśli nie chcesz zwiększać dawki (i słusznie), to po prostu odczekaj 2/3 tygodnie, zacznij od 450 i będzie dobrze. Czasem warto się poświęcić i odstawić na jakiś czas, żeby znowu zaczęło się podobać. Świat się nie skończy

"Nie jesteś djem? Nie miksuj"
?
  • 3237 / 551 / 0
W jakim stopniu wg. was kodeina rozpierdala serce
Znam oczywiście wszystkie kwestie farmakologiczne tudzież histaminowe ale przyznam że po ciągach mam osłabiona pracę serca i wyraźną arytmię, dodając do tego uczucie słabości przy podstawowej pracy fizycznej mam pewny niepokój czy może dojść do poważnych zawirowań.
Wracam do suplementacji magnezu i potasu ale nie wiem czy nie zacząć monitorować sytuacji czy dać se spokoj.

Suki nie chce znać ale wiadomo jak jest.
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Marihuanoholik – nowa definicja dla nowego języka debaty o uzależnieniu

W świecie, w którym alkoholik nie jest „ćpunem”, tylko „osobą z chorobą alkoholową”, a osoby uzależnione od leków otrzymują wsparcie zamiast pogardy i aresztów – czas również na zmianę języka wokół marihuany, która prędzej niż później zostanie w Polsce zdepenalizowana. Dlatego proponujemy wprowadzenie nienaukowego terminu „marihuanoholik” – jako neutralnego określenia osoby, która straciła kontrolę nad swoim używaniem marihuany i odczuwa tego konsekwencje w codziennym życiu. Zaznaczamy, że definicja ta nie ma zastąpić klasyfikacji medycznej, a jedynie usunąć stygmantyzację.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.