Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. fenmetrazyna i metylofenidat.
ODPOWIEDZ
  • 1817 / 109 / 0
No to niech się pani nim dłużej pobawi? Jak już stanie to jest ogień, tylko trzeba troszkę nad tym popracować i się skupić. ;) Choć domyślam się że ukrywasz ćpanie przed panną i nie możesz jej po prostu powiedzieć wprost że musi Cię rozgrzewać dłużej i dlaczego tak? :) No to w takim razie pozostaje tylko farmakologia.
  • 401 / 21 / 0
Mówisz elliot że bzykanie po 4f MPH jest lepsze niz normalnie? Ciekawa sprawa. Zaryzykuje i sprobuje. Akurat randka dzisiaj jest zaplanowana na ogladanie znaczków.

A co z farmakologii polecasz?
  • 1784 / 30 / 0
ładuj imbir i styknie
Uwaga! Użytkownik [Faust] jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 361 / 15 / 0
ja to bym powiedział, że jak już stanie to osiąga swój maksymalny rozmiar z większą łatwością niż na "trzeźwo". libido i emocjonalność też jakby podniesione.
zaobserwowałem to stosując jedynie bardzo małe dawki do nauki, nie wiem jak przy większych
  • 432 / 31 / 0
Kurczę ja ze skurczonym wackiem miałem problem tylko na początku brania 4f-MPH, ale też od jakiegoś czasu leci imbir, kurkuma i coś tam jeszcze. Jak dla mnie to spokojnie da się po tym zaspokoić partnerkę, w pełni wszystko kontrolujesz. Ale ja tam jestem jakiś dziwny, bo nawet po dobrym ścierwie drągal staje kiedy trzeba.
  • 1817 / 109 / 0
Dobrze mówisz, jest tak. Jak leży to po stimach jest skurczony ale jak człowiek się skupi na zadaniu to kurwa pała jak stanie to jest kurwa twarda że wiadro wody można na niej powiesić. Kurwa twarda jak stal. ;)
  • 2881 / 302 / 0
A ja po tym mam ochotę by nawet przysłowiowego kota wyłomotać i staję bezproblemowo.

Po opio gadają tak samo - że po opio nie ma chuja by poruchać. A prawda jest taka że po małych ilościach kody to jak stanie to będzie tak kurwa stał jak Dąb Bartek.
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 708 / 25 / 0
Ktoś wie jak z legalnością w Niemczech.
  • 169 / 15 / 0
Legalny i dostępny w wielu tamtejszych sklepach z RC.
  • 361 / 15 / 0
Pawel_31 pisze:
Ktoś wie jak z legalnością w Niemczech.
z postów na eve-rave wynikało, że legal, ale czytałem tam ostatnio ze 2 m-ce temu
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych

Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.

Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA

Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.

Marihuana warta ponad milion upchana w Dacii. Szybka akcja CBŚP pod Warszawą

Niepozorna czerwona Dacia, a w niej ponad 20 kg marihuany upchanej w trzy kartonowe pudła! Przesyłki warte ponad milion złotych nadane zostały kurierem z Królestwa Hiszpanii. Przez Polskę przewoził je 51-letni Polak. Został zatrzymany w szybkiej akcji CBŚP w podwarszawskich Jankach.