Mam zerowe doświadczenie z benzo. Mam trochę Diazepamu, chciałbym go przygotować do i.v. do pseudo-speedballa z 150mg kodeiny i metkatynonu z pół paczki. 5mg, 10mg i.v. na pierwszy raz?
Nie ma żadnych przeciwwskazań do metkata i rolek w jednej pompie?
1. Diazepam. Długi okres półtrwania; nadaje się na odstawki
2 Clonazepam. Średni czas działania.Dobry na kaca. Wyjątkowe, chyba, efekty przy systematycznym braniu, gdy minie ospałość.
3. Alprazolam, Lorazepam. Po minięciu senności. Krótki okres półtrwania jest tu zaletą, która pozwala razem z tymi trój stopniami czasowego rozkładu beznodiazepin pozwala wykorzystać je i stosować każdego dnia (tu nie jestem pewnym oczywiście) w momentach na jaki człowiek nie uzależniony, czyli nie patrzący na nic innego jak bezno przede wszystkim, może sobie pozwolić by działanie benzo nie zakłócało innych rzeczy tak by mógł je robić jak zawsze z zewnątrz patrząc.
Czyli dokładnie tak jak podkreślił to Tinos ;-)
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.
Medyczna marihuana legalna w Bośni. "Pod ścisłym nadzorem lekarzy"
Rada Ministrów Bośni i Hercegowiny podjęła w poniedziałek decyzję legalizującą używanie konopi indyjskich w celach medycznych - przekazał portal Klix.