Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Mi najbardziej podobało się połączenie z THC ubarwiło tripa i uczyniło przyjemniejszym. Po połączeniu z alko zazwyczaj mi odwalało i wpadały głupie pomysły do głowy ale było śmiesznie
15 stycznia 2020mmigotka pisze: Zastanawia mnie połączenie małych dawek DXM z SSRI. Dokładniej chodzi mi o Sastium. Jakie ilości DXM będą odpowiednie?
Za to złota zasada używania mózgu i niewkurwiania sprawniejszych użytkowników tego zacnego organu (takich jak moja skromna osoba) mówi, żeby przed zadaniem pytania użyć funkcji "szukaj" i sprawdzić, czy przypadkiem ktoś już tematu nie przewałkował. Podpowiem: już przewałkował, przez dwadzieścia dwie kurwa strony.
O narkomanii nie wspominam, bo na tym forum to jak afiszowanie się że ma się w dupie otwór do srania.
---
I want more life, fucker!
26 stycznia 2020taurinnn pisze: @SwiezeResztki, zespół serotoninowy kilka razy i żyjesz? Jesteś pewien? Ja po jednokrotnym byłam jedną nogą na tamtym świecie i do dziś mam prezent w postaci obniżonego progu drgawkowego.
I mogłem już sobie wywróżyć, że to jest niemożliwe bez niej..."
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD
Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór
Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.