Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 712 / 83 / 2
DHC nie robi w ilości 1g ile majki iv? waga 70kg poświęcę się dla dobra nauki, bo zawsze chciałem spróbować magii majki i otworzę dla niej baty.
Uwaga! Użytkownik kofel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 712 / 83 / 2
jednak spróbowałem teraz taką dawkę i jednak taka dawka mnie robi, ale dopiero taka. 11 tabsów DHC 90 czyli 990mg.
Uwaga! Użytkownik kofel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1509 / 223 / 0
[mention]kofel[/mention], jeśli już otwierasz baty dla panny M to waliłabym ze 100 mg, jak na co dzień żresz tyle DHC. Mnie przy torerancji na 100-150 mg majki, ponad 500 mg DHC urobiło tak odpowiednio, ale bez urywania dupy.

Ile w końcu poszło? I jak wrażenia? Nie było za mało? Wszak ostatnimi czasy podając sobie 100 mg, twierdziłam, że jest dobrze, ale po 10 minutach już bym strzelała drugie tyle. M. in. dlatego zdecydowałam się na chwilowe zawieszenie kontaktów z M.
"My addiction is based on my shame and sorrow"
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
  • 837 / 78 / 0
16 czerwca 2018Uzumaki pisze:
Tak, na łyżce sobie rozwaliłem na pył. Otoczka oczywiscie zmyta. Wlasnie chwile po tym jak napisalem ogarnalem ze jest zmodyfikowane uwalnianie. No cóż.

Generalnie zadziałało. Nie az tak przyjemnie jakbym sobie tego zyczyl. Troche pogrzało na poczatku potem bardzo delikatnie. Teraz tylko sie czuje jakbym byl na kacu - boli mnie głowa, rzygać mi sie chce.
Do morfiny p.o. świetnie siadają co prawda nie liście ;-) , ale kwiaty konopi indyjskiej. Faza jest o wiele lepsza i ten odbiór muzyki :heart: .
Who Jah bless, let no man curse
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Wszystkie moje posty to fikcja literacka.
  • 712 / 83 / 2
17 czerwca 2018Hexe pisze:
[mention]kofel[/mention], jeśli już otwierasz baty dla panny M to waliłabym ze 100 mg, jak na co dzień żresz tyle DHC. Mnie przy torerancji na 100-150 mg majki, ponad 500 mg DHC urobiło tak odpowiednio, ale bez urywania dupy.

Ile w końcu poszło? I jak wrażenia? Nie było za mało? Wszak ostatnimi czasy podając sobie 100 mg, twierdziłam, że jest dobrze, ale po 10 minutach już bym strzelała drugie tyle. M. in. dlatego zdecydowałam się na chwilowe zawieszenie kontaktów z M.
Na codzień biorę dwie tabsy pogryzione rano i jedną wieczór. Zeby nie było skręta po prostu.
  • 1509 / 223 / 0
Mówimy o mofinie, tak? 100 mg czy 200 mg?
"My addiction is based on my shame and sorrow"
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
  • 648 / 69 / 0
16 czerwca 2018kofel pisze:
jednak spróbowałem teraz taką dawkę i jednak taka dawka mnie robi, ale dopiero taka. 11 tabsów DHC 90 czyli 990mg.
990mg majki?! Ja na twoim miejscu bralbym cos mocniejszego zamiast sie meczyc.
[Nie namawiam] np buprenorfina, H czy moze fenta rc
gdy urodzi mi się syn, nazwę go antek,
gdy urodzi mi się córeczka, nazwę ją majeczka

Marzenia to metylofenidat ✓, morfina ✓ ,  MXE X
  • 12741 / 2466 / 0
"11 tabsów DHC 90 czyli 990mg."

"990mg majki?!"

Oj ktoś tu dziś nie czai bazy : D
  • 712 / 83 / 2
20 czerwca 2018RekreacyjnyHarry pisze:
16 czerwca 2018kofel pisze:
990mg majki?! Ja na twoim miejscu bralbym cos mocniejszego zamiast sie meczyc.
[Nie namawiam] np buprenorfina, H czy moze fenta rc
DHC to inaczej dihydrokodeina pączuszku. I zażyłem to doustnie, przecież iv to bym się przekręcił.
  • 712 / 83 / 2
17 czerwca 2018Hexe pisze:
Mówimy o mofinie, tak? 100 mg czy 200 mg?
Niee DHC tylko :) Rano 180 mg pogryzione i na wieczór 90mg pogryzione.
A myślę ile stuknąć. Około 100mg pewnie za pierwszym razem. Powoli będę to robił i jak już będzie dość to przestanę.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje

Użytkownicy psychodelików inaczej przetwarzają emocje, m.in. szybciej rozpoznają zagrożenie - wynika z badania UJ. Kierujący nim prof. Michał Bola podkreślił, że przeciera ono szlaki w obszarze neuroobrazowania użytkowników psychodelików, jednak pełne zrozumienie ich wpływu na mózg wymaga wielu lat pracy.

Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera

Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.

KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą

Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.