Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Ile w końcu poszło? I jak wrażenia? Nie było za mało? Wszak ostatnimi czasy podając sobie 100 mg, twierdziłam, że jest dobrze, ale po 10 minutach już bym strzelała drugie tyle. M. in. dlatego zdecydowałam się na chwilowe zawieszenie kontaktów z M.
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
16 czerwca 2018Uzumaki pisze: Tak, na łyżce sobie rozwaliłem na pył. Otoczka oczywiscie zmyta. Wlasnie chwile po tym jak napisalem ogarnalem ze jest zmodyfikowane uwalnianie. No cóż.
Generalnie zadziałało. Nie az tak przyjemnie jakbym sobie tego zyczyl. Troche pogrzało na poczatku potem bardzo delikatnie. Teraz tylko sie czuje jakbym byl na kacu - boli mnie głowa, rzygać mi sie chce.
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Wszystkie moje posty to fikcja literacka.
17 czerwca 2018Hexe pisze: [mention]kofel[/mention], jeśli już otwierasz baty dla panny M to waliłabym ze 100 mg, jak na co dzień żresz tyle DHC. Mnie przy torerancji na 100-150 mg majki, ponad 500 mg DHC urobiło tak odpowiednio, ale bez urywania dupy.
Ile w końcu poszło? I jak wrażenia? Nie było za mało? Wszak ostatnimi czasy podając sobie 100 mg, twierdziłam, że jest dobrze, ale po 10 minutach już bym strzelała drugie tyle. M. in. dlatego zdecydowałam się na chwilowe zawieszenie kontaktów z M.
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
16 czerwca 2018kofel pisze: jednak spróbowałem teraz taką dawkę i jednak taka dawka mnie robi, ale dopiero taka. 11 tabsów DHC 90 czyli 990mg.
[Nie namawiam] np buprenorfina, H czy moze fenta rc
gdy urodzi mi się córeczka, nazwę ją majeczka
Marzenia to metylofenidat ✓, morfina ✓ , MXE X
20 czerwca 2018RekreacyjnyHarry pisze:990mg majki?! Ja na twoim miejscu bralbym cos mocniejszego zamiast sie meczyc.16 czerwca 2018kofel pisze: jednak spróbowałem teraz taką dawkę i jednak taka dawka mnie robi, ale dopiero taka. 11 tabsów DHC 90 czyli 990mg.
[Nie namawiam] np buprenorfina, H czy moze fenta rc
17 czerwca 2018Hexe pisze: Mówimy o mofinie, tak? 100 mg czy 200 mg?
A myślę ile stuknąć. Około 100mg pewnie za pierwszym razem. Powoli będę to robił i jak już będzie dość to przestanę.
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
Użytkownicy psychodelików inaczej przetwarzają emocje, m.in. szybciej rozpoznają zagrożenie - wynika z badania UJ. Kierujący nim prof. Michał Bola podkreślił, że przeciera ono szlaki w obszarze neuroobrazowania użytkowników psychodelików, jednak pełne zrozumienie ich wpływu na mózg wymaga wielu lat pracy.
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą
Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.