Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 497 / 12 / 0
czyli koda powinna wleciec godzinę po alprze a nie 15 minut po?
p
email: 853156@protonmail.com
  • 8103 / 910 / 0
@up
Najpierw zarzucasz kodeine a po okolo kilku minut od peaku alprazolam.Ja tak robilem i bylo si.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 497 / 12 / 0
no to najpierw koda czy alpra i w jakich odlegloaciCv czasowych od siebie
p
  • 8103 / 910 / 0
@up
No przecież tobie napisałem.
Jak wejdzie peak to po kilku minutach alprazolam.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 497 / 12 / 0
bo ostatnio wzialem 15 min przed koda (przed wlozeniem tablt do buzi) i koda w ogole mnie nie zgrzala (co sie w ogole nie zdaza)
p
  • 12691 / 2456 / 0
Bo wziąłeś za wcześnie. Koda, a jak zaczyna słabnąć, to wtedy kontrujesz Alprą.
  • 4965 / 871 / 0
15 czerwca 2018guerillaczaruje pisze:

I mam jeszcze pytanie, czy można łączyć to z Olanzapina? albo czy takie neuroleptyki, (bo to wyłącza wszystkie funkcje w mym mózgu i robi ze mnie zombie) może pomóc przy odstawce, ew. czy mogę
Można. Tak może ułatwić zasypianie Olanza jednak skręta nie wiem czy wyeliminuję. Olanzapina to tienobenzodiazepina.
  • 609 / 16 / 0
14 czerwca 2018guerillaczaruje pisze:
moze mi ktos napisac jak najlepiej to żreć żęby sie nie wpierdolić?
Nie żreć. Benzodiazepiny stosuje się DORAŹNIE. Nie licz, że jak będziesz jadł jedynie 3 razy w tygodniu, to się nie wjebiesz, bo wjebiesz i to po uszy. Do terapeuty marsz (chociażby z nerwicami i PTSD). Przy PTSD podaje się SSRI i SNRI (oraz alfa-adrenolityki i beta-adrenolotyki). Ale leki mają tu mniejszą skuteczność niż terapia.
Uwaga! Użytkownik punk6 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 609 / 16 / 0
14 czerwca 2018serotoninowy pisze:
Idzie na pewno, jak będziesz tak łykał a da się utrzymać to w ryzach to na pewno się nie wjebiesz. Mówiąc da się utrzymać to w ryzach mam na myśli to że benzo dla mnie mają mały potencjał rekreacyjny. Ja łykałem tylko na zejścia po stimach i czasem dla rozluźnienia.
Co za bzdury... Wjebie się psychicznie. Z utęskinieniem i płaczem będzie wyczekiwał tych dwóch dni w tygodniu, kiedy poczuje się lepiej.
Uwaga! Użytkownik punk6 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 27 / 1 / 0
Póki co wpierdalam 5-6 dzień, w dawkach 3-3.5 mg, dziennie (max 1 mg z rańca) reszta na sen, Psychicznie czuje ciągatke, lekką, ale myśle że jakbym wrócił do alko to bym o tym zapomniał szybko. Jak przestane z dnia na dzień, to jak długo oczekiwać skręta? a ewentualnie, Mam jeszcze z 2.5-3 blistra to na stopniowe schodzenie zapas mam, ale za 2-3 tyg wypierdalam do Holandii, i wolałem odstawić ten shit, przed wyjazdem. Bo 2 dni temu, miałem taki mega atak paniki, i już nie wiem do końca czy to był brak wieczornej dawki alpry w organizmie, czy fakt wyjebania na prawde mocnej kawy, i zjarania z 8 wiadrencji. i nie dostarczenie wieczornej dawki. że takie combo telepawy i nieuzasadnionego mega lęku. Generalnie pasowały mi objawy do zespołu abstynencyjnego/nagłej odstawki.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.

Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn

Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.

To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany

Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.