Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 879 / 191 / 5
01 czerwca 2018szukambucha pisze:
czy jest jakis sposob na zmniejszenie ryzyka pirogena? pomyslalem zeby dodac tak z 20% spirytusu salicynowego, nie zniszczy tych bakteri?? prosze o szybka odpowiedz, bo za pare godzin bede zmuszony walnac te filtry
Musiałbyś potem dobrze odparować ten alkohol. Za pirogena odpowiadają różne patogeny. Mikroorganizmy, bakterie, grzyby, a także martwa materia jak na przykład wirusy. Myślę, że podanie sobie iv alkoholu może ci zaszkodzić bardziej niż pirogen. No i nie jest on najgorszą rzeczą jakiej się możesz nabawić w ten sposób.
Masz problem z wypadaniem z żyły? Spróbuj podczas iniekcji patrzeć na igłę, nie na tłoczek.
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
  • 196 / 5 / 0
co do spirytusu, wpadlem na to bo slyszalem o przerabianiu benzo do iv za pomoca spiritusu. ludzie to wala i nic im nie ma... czyli walenie watek, filtrów to mit? skoro jest to tak ryzykowne, sa osoby ktore mimo to sie w to bawia? jednak ostatecznie skonczylo sie na debiucie w podaniu p.r., niestety po dlugim ciagu nie moglem sie wyproznic i w sumie nie poczulem nic.(a bylo to 20watek z przerobionego 1grama). co do samej morfiny, przerobilem nastepnie 600mg i nie jestem zachwycony, wiecej napisze jutro
  • 1360 / 180 / 0
amfetamina dodana do pompki z majka zabija pirogena. Co do spirytusu salicylowego- czy zwykłego nie zaszkodzi, cpuny benzo nierozpuszczalne w wodzie (czyli wszystkie oprócz klorazepatu dipotasowego- popularny lek pod nazwa Tranxene/Cloranxen i midazolamu- popularny lek pod nazwa Dormicum) rozpuszczają wlasnie w alkoholach, glownie w spirytusie salicylowym.
mój mail: maykel855@gmail.com
  • 879 / 191 / 5
01 czerwca 2018szukambucha pisze:
...
Jak to dlaczego? Żeby nie być na skręcie. Niektórzy używają nawet filtrów po kimś co jest bardzo skutecznym sposobem wyłapania renty na choroby wirusowe. Ludzie rozpuszczają towar w wodzie z kałuży/ toalety albo w piwie i żyją. Nie jest to jednak z pewnością zdrowe. Pirogen to jak już mówiłam mały pikuś którego praktycznie nikt się nie boi. Przeważnie nie wymaga interwencji lekarza i nie jest groźny.
Masz problem z wypadaniem z żyły? Spróbuj podczas iniekcji patrzeć na igłę, nie na tłoczek.
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
  • 196 / 5 / 0
mi z tych watek wyszedl kisiel, i podgrzewanie, studzenie, filtrowanie nic nie dalo. dlatego poszlo p.r, balem sie podawac taki roztwor i.v. Jesli chodzi o tą cała morfinę to brakuje mi w niej euforii, ot tylko przyjemne opiatowe zgrzanie. w pogoni za euforia podalem sobie 80mg+70mg po godzinie, i skonczylo sie kurewskim bolem głowy,a pozniej klociem w okolicach pluc. stanu jaki sobie wyobrazalem po majce, nie osiagnalem.
  • 8103 / 914 / 0
morfina pokazuje pazur jak sie poda i.v.
[mention]szukambucha[/mention] jak nie potrafisz odpowiednio przygotować majki do walenia w żyłę to po pros kogoś ogarniętego niech to zrobi za ciebie i wtedy sie wypowiedz jak bylo :)
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 196 / 5 / 0
podane, iv, i przygotowane dobrze bo kopało niezle. chodzi mi o sam profil działania, jest on dla mine malo euforyczny chcby w poropwnianiu z oxy. czestowalem kolege i mial takie same odczucia jak ja
  • 2975 / 256 / 0
02 czerwca 2018Maykel85 pisze:
amfetamina dodana do pompki z majka zabija pirogena.
Rozwiniesz temat ? Bo mnie zaciekawiłeś tym stwierdzeniem. W sumie pirogena miałem tylko po opio iv, nawet metkat robiony w średnio sterylnych warunkach nigdy nie zafundował mi tej niespodzianki, więc z tymi stimami coś jest na rzeczy.
Trochę informacji o Neuralinku, czyli "czipowaniu" ludzi: https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?p=3850696#p3850696
Ważniejsze niż "Zanim weźmiesz jakikolwiek opioid zastanów się 150 razy".
  • 917 / 235 / 0
@up dawniej na bajzlu mówili ze amfetamina zabija nawet hcv i hiva w kompocie...
  • 1360 / 180 / 0
[mention]tur3k[/mention], nie wiem dokładnie skad to działanie amfy zabijającej pirogena, ale to prawda.

[mention]junkiexl[/mention], bez przesady, amfa mysle nie jest w stanie zabic hcv czy hiv w kompocie ;-) .
mój mail: maykel855@gmail.com
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Kawa - budzi i wydłuża życie

Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.

Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje

Użytkownicy psychodelików inaczej przetwarzają emocje, m.in. szybciej rozpoznają zagrożenie - wynika z badania UJ. Kierujący nim prof. Michał Bola podkreślił, że przeciera ono szlaki w obszarze neuroobrazowania użytkowników psychodelików, jednak pełne zrozumienie ich wpływu na mózg wymaga wielu lat pracy.

CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób

Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.