Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Tak marginesie,kiedyś pod innym nickiem(skasowane konto ze wzg.na brak maila)Opisałem pewnego znajomka,który podawał sobie min.w tętnice szyjną.Trafił w nerwy i sparaliżowało mu połowę twarzy.Koleś wyglądał jak w krzywym zwierciadle-połowa twarzy mu "opadła".
Wiem co profesorowie ,wykształceni lekarze i MONAR-owcy mówią o takich zabiegach,ale również wiem,do czego zdolny jest ćpun jak go ssawa dopadnie,a nie ma w co się wkłuć. Z reguły bywa tak,że jak raz się uda podać w tętnice,to już potem leci się ścieżką.
Wielu ćpunów z czasem "puchnie"-nabierają "niezdrowej" masy ciała.Żyły im zanikają i nic prócz zwałów napiętej,napuchniętej podskórnej tkanki nie widać.Pozostają im tętnice.Ich przeciwieństwa- kościotrupi z rękami chudymi jak chrust i rekami naznaczonymi ścieżkami zrostów wielkości orzeszków laskowych,również nie mają zbyt wielu opcji,żeby sobie centralnie zapodać.Przykładów w chuj i ciut.
"Zobaczyć znaczy uwierzyć",ale nie każdy może zobaczyć, to czego inni doświadczyli.Pozostaje więc zdrowy rozsądek....tylko na forum dla ćpunów pisać o zdrowym rozsądku....chyba rzeczywiście jestem za stary,bo nie wiem co i gdzie piszę:)
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
02 października 2017fedor pisze: @Klepsydra. W czym jest problem?
02 października 2017Hexe pisze: (...) i pewnym momencie powiedział całkiem spokojnie, jakby to było coś normalnego "To ściągaj spodnie, otwieramy pachwinę".(...) To już jest skrajna despera moim zdaniem i zawsze dziękowałam żywiołom, że w końcu się udało na którymś mikro-zroście załapać żyłę, a nie otwierać tętnicę. (...)
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
02 października 2017Klepsydra pisze:Dobrze zrozumiałam, że uważasz otwarcie pachwiny za równoznaczne z otwarciem tętnicy? No i zdecydowanie powinnaś zacząć ćwiczyć, choćby głupie podnoszenie ciężarków przed tv. To naprawde pomaga. Kilka tygodni i masz sporą szansę odnaleźć nowe naczynie.02 października 2017Hexe pisze: (...) i pewnym momencie powiedział całkiem spokojnie, jakby to było coś normalnego "To ściągaj spodnie, otwieramy pachwinę".(...) To już jest skrajna despera moim zdaniem i zawsze dziękowałam żywiołom, że w końcu się udało na którymś mikro-zroście załapać żyłę, a nie otwierać tętnicę. (...)
No w sumie mogę zacząć ćwiczyć podnoszenie chujwiczego, żeby uwidoczniły mi się kable, tylko po co? Ja naprawdę jestem od kilku tygodni typową "weekendową ćpuneczką", a właściwie byłam, znowu zbastowałam, więc naprawdę póki moje życie w miarę się ułożyło, a próba ułożenia go zajęła mi trochę, to nie mam zamiaru tak szybko zaczynać niczego ćpać regularnie. Nie chcę więc chyba zaczynać ćwiczyć ramion, żeby mi to pomogło szybciej trafić w kabel w przyszłości. Na razie jeszcze wychodzę z założenia, że nie będą mi te żyły do tego potrzebne.
Edycjaedycjaedycja: Wait. To da się otworzyć w ogóle tętnicę udową? To nie za głęboko wszystko? Wtf... Dobra, nie znam się, nie walę po tętnicach.
Hexe trzymam kciuki :-) Tylko nie boisz się w takim razie przebywać na tym forum? Ciśnienie Cię nie męczy?
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
Dzięki. :) Za 2-3 miesiące dam znać jak się trzymam.
Męczy. Dlatego długo mnie tutaj nie było, bo miałam wiele do roboty ze swoim życiem, a jak już po długim czasie coś wzięłam to przywędrowałam z powrotem na forum. Ale co to za różnica ? Skoro najczęściej i tak się budzę z ciśnieniem i myślami o zajebaniu czegokolwiek. Często mi się śnią rzeczy, w których tłem jest to, że albo sobie przyćpałam albo zaraz ma się to stać, dla mnie bez różnicy w tym momencie. Poza tym, samo forum nie da mi dragów.
EDIT: taka pamiątka na przedramieniu - jak byłą tam rana, palec na cm głębokości wchodził ;) Nie polecam nikomu takich pamiątek w każdym razie ;)
02 października 2017AlienForms pisze: jak zrobi się infekcja/ropień w miejscu wkucia, to mogą się zrobić takie dziury na palec i na głębokość 1/1.5cm - w każdym razie ja się tak załatwiłem parę razy. I to naprawdę są dziury.. Zagoiło się to wszystko, na początku wyglądało słabo ale po 2 latach te miejsca wyglądają już jak znamię tudzież oparzenie. Pewnie dla kogoś w "temacie" to z miejsca będzie wiadomo ocb ale już dla przeciętnej osoby to raczej nie. No i mężczyźni maja trochę lepiej, na takich rękach, ze względu na owłosienie ;)
Tak że tak misie - heroina to w chuj mocna zawodniczka i nie warto z nią zaczynać walki, nawet jak się w chuj mocni w majtach czujemy :old: ;)
Te ślady na łapach jakieś rozkminki mi uruchomiły hehe
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/uecocaine.jpg)
UE alarmuje: coraz więcej Europejczyków zażywa kokainę i inne ciężkie narkotyki
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/poldrugs.jpg)
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/cbd_0.jpg)
Legalne, ale traktowane jak podejrzane. Nowy biznes tonie w absurdach przepisów i kontroli
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/175-284921000.jpg)
Wpadli w trakcie transakcji
Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/fabrykaklefedronu.jpg)
Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim
W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/68447774_605.jpg)
Narkopandemia w Niemczech. Umiera coraz więcej młodych ludzi
Liczba zgonów spowodowanych zażywaniem narkotyków utrzymuje się w Niemczech na wysokim poziomie. W ubiegłym roku 2137 osób zmarło z powodu konsumpcji narkotyków. To o 90 niż rok wcześniej – przekazał Hendrik Streeck, pełnomocnik niemieckiego rządu ds. uzależnień i narkotyków.