Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
18 maja 2018Maykel85 pisze: [mention]Hexe[/mention], lecisz w ciągu/dlugich ciagach majke czy "na sportowo"? Pytam z ciekawości. Potem odtruwasz się bupra czy czyms innym po ciągu? Jakas pregabalina, benzo czy schodzisz "na sucho"?
Teraz, od zdaje się 2 maja, znowu lecę z morfiną przeplataną trójkątem, o którym trajkotałam na tym Forum już kilkakrotnie, ale bardzo "sportowo". Pilnuję się na zasadzie: jeśli napiszę rozdział pracy to nagrodzę się 50-tką/100-tką majki. Albo jeśli brałam w poniedziałek to poczekam do piątku, gdy to chata jest pusta, i strzelę "kulturalnie" w domu, a nie będę zapierdalać do kibla w galerii handlowej/dzielnicowym domu kultury/etc. I na razie jakoś mi idzie. Aż się sobie dziwię. Chociaż w sumie we wtorek, gdy zostałam znowu sama to przepłukałam dwie łyżki z pozostałości tabli i to zaaplikowałam, żrąc prewencyjnie ibuprofen przez akcją, ale nie byłam zadowolona z efektów, więc uznałam, że to było żenujące, karygodne i będę czekać do ukończenia rozdziału i wtedy nagrodzę się całą tabletą, a nie jakimiś popłuczynami.
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
19 maja 2018Gambino420 pisze: Witam, jako że jest to mój pierwszy post na forum ( przeglądam regularnie od 2010 roku ) chciałbym się z Wami wszystkimi serdecznie przywitać.
Pytam się, bo niepokoi mnie polityka hyperreal, dopuszczająca możliwość przeglądania chyba właściwie wszystkich tematów albo większości bez jakiejkolwiek autentykacji. Dodatkowo wszystko jest indeksowane przez googla i wystarczy że ktoś wpisze w wyszukiwarkę nazwę leku albo innej substancji i w wynikach, często na topie, wyskakuje link do hr.... Już ze sto razy był ten temat poruszany w innych dyskusjach ale widać, że nic się nie zmieniło i pewnie nie zmieni..
19 maja 2018AlienForms pisze:Sorry za pytanie z dupy ale jestem ciekaw - tyle lat przeglądałeś i siedziałeś w tych wszystkich wątkach forumowych bez zakładania konta ?19 maja 2018Gambino420 pisze: Witam, jako że jest to mój pierwszy post na forum ( przeglądam regularnie od 2010 roku ) chciałbym się z Wami wszystkimi serdecznie przywitać.
Pytam się, bo niepokoi mnie polityka hyperreal, dopuszczająca możliwość przeglądania chyba właściwie wszystkich tematów albo większości bez jakiejkolwiek autentykacji. Dodatkowo wszystko jest indeksowane przez googla i wystarczy że ktoś wpisze w wyszukiwarkę nazwę leku albo innej substancji i w wynikach, często na topie, wyskakuje link do hr.... Już ze sto razy był ten temat poruszany w innych dyskusjach ale widać, że nic się nie zmieniło i pewnie nie zmieni..
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
Użytkownicy psychodelików inaczej przetwarzają emocje, m.in. szybciej rozpoznają zagrożenie - wynika z badania UJ. Kierujący nim prof. Michał Bola podkreślił, że przeciera ono szlaki w obszarze neuroobrazowania użytkowników psychodelików, jednak pełne zrozumienie ich wpływu na mózg wymaga wielu lat pracy.
Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych
Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.