Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1360 / 180 / 0
Zastanawialiscie się kiedyś ile procent majki czy oxy wyciagacie z tej tabletki? Mysle, ze 60-70% max. Wolalbym huknąć 3x20mg majki z ampułek niż przerobiona "setke" mst. Mysle, ze lepiej by mnie porobilo te 6omg z ampułek. Wiadomo, ze ampy dostać graniczy z cudem dlatego tabletki sa w obiegu, zastanawia mnie jedynie ile % substancji aktywnej wyciagnietej z tabletki. DexPL pisal, ze np. 120mf oxynormu dzialalo jak 200mg oxy z tabletek. Tak, ze niewieke więcej niż 50% się wyciąga. Robil ktoś jakies badania tego? Wazyl wyciagnieta z tabletki majke czy oxy?
mój mail: maykel855@gmail.com
  • 657 / 93 / 0
wrzucał ktoś jakieś badania tu, ale za diabła nie pamiętam w jakim wątku. no w tej kwestii 70% to możesz mieć racje, zależne to było od sposobu przerobu i filtrowania, no, ale jak sam napisałeś. każdy by chciał majke ze szkła, kokaine od merck'a czy fenta od specnazu, ale jest co jest
Uwaga! Użytkownik KickInTheEye nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1360 / 180 / 0
[mention]Hexe[/mention], lecisz w ciągu/dlugich ciagach majke czy "na sportowo"? Pytam z ciekawości. Potem odtruwasz się bupra czy czyms innym po ciągu? Jakas pregabalina, benzo czy schodzisz "na sucho"?
mój mail: maykel855@gmail.com
  • 2 / / 0
Witam, jako że jest to mój pierwszy post na forum ( przeglądam regularnie od 2010 roku ) chciałbym się z Wami wszystkimi serdecznie przywitać. Odrazu w pierwszym poście chciałbym zadać pytanie dotyczące MST Continus 200. Jako , że mam, hmmm jakby to określić " fetysz prochu w samarce " moje pytanie brzmi, czy po zmyciu otoczki, mogę sobie skruszyć 10 tabsów na przysłowiowy "jebany pył" i wszystko będzie w porządku? Chodzi mi o to, czy uzyskam poprostu proszek siarczanu morfiny, i będę mógł sypać tyle co zwykle, czy może nastąpić taka sytuacja, że akurat na 1 strzała nasypie z tego worka same wypełniacze i nic nie poczuje, a następnym razem posypię samą morfinę i może się to skończyć przedawkowaniem. Przepraszam za dość chaotyczne pismo jestem zbombardowany. Mam nadzieje, że pytanie jest zrozumiałe, chodzi poprostu o to, czy mogę 10 tabsów zetrzeć na pył i odważyć np setke, i będzie to równoznaczne z tym jakbym przekroił tabsa na pół. Z góry bardzo dziękuję za odpowiedź.
  • 12747 / 2466 / 0
Logika podpowiada, że po skruszeniu na przysłowiowy "jebany pył" morfina nie oddzieli się jakimś dziwnym zbiegiem okoliczności od wypełniaczy : )
  • 1509 / 223 / 0
18 maja 2018Maykel85 pisze:
[mention]Hexe[/mention], lecisz w ciągu/dlugich ciagach majke czy "na sportowo"? Pytam z ciekawości. Potem odtruwasz się bupra czy czyms innym po ciągu? Jakas pregabalina, benzo czy schodzisz "na sucho"?
Chyba w zimie ostatni raz byłam wpierdolona, ale niezbyt mocno, schodziłam z pomocą benzo. Przeróżnych (jeśli interesuje Cię lista tych, które mam/miałam na odstawkę, to mogę dodać). bupra nie, bo wolę nie. Swój pierwszy w życiu detoks zrobiłam z buprą i musiałam szybciutko ścinać, bo taka była sytuacja życiowa, że tak to określę. Poza tym, osoba, która mi ją dostarczała, teraz dostaje tylko buprę (wcześniej miała jeszcze majkę i tramal) i potrzebuje sporo dla siebie (coś nowotworowego w nodze).
Teraz, od zdaje się 2 maja, znowu lecę z morfiną przeplataną trójkątem, o którym trajkotałam na tym Forum już kilkakrotnie, ale bardzo "sportowo". Pilnuję się na zasadzie: jeśli napiszę rozdział pracy to nagrodzę się 50-tką/100-tką majki. Albo jeśli brałam w poniedziałek to poczekam do piątku, gdy to chata jest pusta, i strzelę "kulturalnie" w domu, a nie będę zapierdalać do kibla w galerii handlowej/dzielnicowym domu kultury/etc. I na razie jakoś mi idzie. Aż się sobie dziwię. Chociaż w sumie we wtorek, gdy zostałam znowu sama to przepłukałam dwie łyżki z pozostałości tabli i to zaaplikowałam, żrąc prewencyjnie ibuprofen przez akcją, ale nie byłam zadowolona z efektów, więc uznałam, że to było żenujące, karygodne i będę czekać do ukończenia rozdziału i wtedy nagrodzę się całą tabletą, a nie jakimiś popłuczynami.
"My addiction is based on my shame and sorrow"
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
  • 2372 / 315 / 0
19 maja 2018Gambino420 pisze:
Witam, jako że jest to mój pierwszy post na forum ( przeglądam regularnie od 2010 roku ) chciałbym się z Wami wszystkimi serdecznie przywitać.
Sorry za pytanie z dupy ale jestem ciekaw - tyle lat przeglądałeś i siedziałeś w tych wszystkich wątkach forumowych bez zakładania konta ?
Pytam się, bo niepokoi mnie polityka hyperreal, dopuszczająca możliwość przeglądania chyba właściwie wszystkich tematów albo większości bez jakiejkolwiek autentykacji. Dodatkowo wszystko jest indeksowane przez googla i wystarczy że ktoś wpisze w wyszukiwarkę nazwę leku albo innej substancji i w wynikach, często na topie, wyskakuje link do hr.... Już ze sto razy był ten temat poruszany w innych dyskusjach ale widać, że nic się nie zmieniło i pewnie nie zmieni..
Bywam pod mailem hyperalien@yahoo.com
  • 1916 / 335 / 2
Biznes is biznes, wyświetlenia muszą być.
Uwaga! Użytkownik 52eu126Iz60j nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1509 / 223 / 0
19 maja 2018AlienForms pisze:
19 maja 2018Gambino420 pisze:
Witam, jako że jest to mój pierwszy post na forum ( przeglądam regularnie od 2010 roku ) chciałbym się z Wami wszystkimi serdecznie przywitać.
Sorry za pytanie z dupy ale jestem ciekaw - tyle lat przeglądałeś i siedziałeś w tych wszystkich wątkach forumowych bez zakładania konta ?
Pytam się, bo niepokoi mnie polityka hyperreal, dopuszczająca możliwość przeglądania chyba właściwie wszystkich tematów albo większości bez jakiejkolwiek autentykacji. Dodatkowo wszystko jest indeksowane przez googla i wystarczy że ktoś wpisze w wyszukiwarkę nazwę leku albo innej substancji i w wynikach, często na topie, wyskakuje link do hr.... Już ze sto razy był ten temat poruszany w innych dyskusjach ale widać, że nic się nie zmieniło i pewnie nie zmieni..
Dołączam się do pytania. Osobiście czytałam Forum może z rok zanim się zarejestrowałam. Ciekawa jestem czym kierują się osoby, które czytają je od 5 lat w górę i dopiero zakładają konto. I co jest impulsem do tego. To pytanie pewnie do innego wątku swoją drogą...
"My addiction is based on my shame and sorrow"
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
  • 2 / / 0
Nie bardzo Was rozumiem. Tak, od około 10 lat przeglądam forum, edukuje się w temacie narkotyków, lecz jak dotąd nie miałem potrzeby aby zakładać tutaj konto, założyłem je dopiero, gdy chciałem zadać pytanie bardziej doświadczonym użytkownikom. A przez tyle lat, forum służyło mi głównie do edukacji w temacie, w którym siedzę odkąd pamiętam. Założyłem więc konto, i nie wiem co to zmienia? Odpowiedź na moje pytanie uzyskałem, i wątpie abym jeszcze coś na forum napisał, ponieważ jestem typem " słuchacza " nie mam zbyt wiele do powiedzenia, za to lubię dużo poczytać. W skrócie, czytam forum od wielu lat celem edukacji, a zarejestrowałem się aby zadać pytanie.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje

Użytkownicy psychodelików inaczej przetwarzają emocje, m.in. szybciej rozpoznają zagrożenie - wynika z badania UJ. Kierujący nim prof. Michał Bola podkreślił, że przeciera ono szlaki w obszarze neuroobrazowania użytkowników psychodelików, jednak pełne zrozumienie ich wpływu na mózg wymaga wielu lat pracy.

Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych

Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.

Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi

Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.