4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / 1 / 0
Co to jest: Sumulator koksu? takie białe mokre jak plastelina nieznajomy zapach, taki ostry i po 2 małych szczurach ciężko sie oddycha i ciężka faza :/
  • 123 / 7 / 0
@up
Ile trzymało ?
  • 34 / 13 / 0
Cześć, ostatnio dostałam od kumpla przezroczysty kryształ, lekko kopnęło w dobry sposob. Chciałam wrocic do domu, ale impreza się przedłużyła i wylądowałam na studiu, gdzie sypali biały, miękkie kamyczki, po których zero spływu, natychmiastowe odprężenie i przyspieszona akcja serca. Ogolnie ciało, jak z waty i nic tylko leżeć, ale poza tym zadnych zmian. Ani muzyka nie wchodziła inaczej, ani „wewnętrznego orgazmu”, tylko troche wiecej ochoty do gadania. Macie pomysłu? Zajebalam to samo po trzech dniach w małej kresce i efekt ten sam - leze w łożku odprężona i pisze z prędkością światła, i serce bije troche szybciej niz po zwykłej „mefce”. No i ten dziwny brak spływu... (miałam długo okres absencji, nie wynika to z zajebnych zatok).
  • 7 / 3 / 0
Co sadzicie drodzy uzytkownicy ? Legit czworeczka czy nie ma szans ? Wyglad potluczonego hartowanego szkla a nie ryzowo-szklanych opilkow :gun:

[ external image ]
  • 948 / 279 / 2
@up

xD przecież to może być wszystko od soli kuchennej przez cukier rafinowany do chlorku potasu z większością ketonów włącznie, nikt na forum nie posiada sprzętu do analizy w oczach.
Uwaga! Użytkownik A-CoA nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 7 / 3 / 0
Nie jest to ani sol ani cukier. Producent mowi ze to mef, mialem nadzeje ze ktokolwiek z wiedza wypowie sie jak blisko jakoscia pre-banowemu moze dorownywac cos co tak wyglada. Nie jestem specem od niuansow wiazan czasteczek i wygladu otrzymanego krysztalu.
  • 4 / / 0
wrzuć do herbaty i daj zdjęcie
Uwaga! Użytkownik kokardowy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 732 / 57 / 0
Zagadka co to za Keton, który po 2 kreskach powoduje utratę ostrości wzroku. Brane tydzień temu i dzisiaj i ten San objawy. Za błędy sery ale pisze na slepo %-D
Umiem wymusić okup, ściągnąć haracz, jebnąć ze łba.
Gwałty na zlecenie, bez zlecenia zresztą też.
amfetamina – produkcja, dystrybucja, masturbacja.
Brawurowa jazda samochodem Cinquecento.
  • 948 / 279 / 2
[mention]Rysiek_z__Klanu[/mention]
Serio, nie istnieje możliwość identyfikacji substancji po wielkości/barwie/kształcie kryształków, można się domyślać, ale to może być wszystko, co przyjmuje strukturę krystaliczną. Na stronie https://sin.org.pl/ możesz kupić sobie zestaw odczynników, za pomocą których możesz sprawdzić mniej więcej co tam masz, możesz też zamówić u nich profesjonalną analizę.
Uwaga! Użytkownik A-CoA nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2876 / 267 / 0
200 zł za mefa, świat stanął na chuju XD rozumiem stówkę, przy dużej desperacji 150, ale 200 zł to są jakieś jaja

https://imgur.com/a/PToVp

dycha za 600 zł, warto, od sety włącza się ten słynny nieogar, gdzie przez pierwsze 10-15 min nie wiesz co ze sobą zrobić

ps tamto ostatnie zdjęcie mie wygląda na zwykły, najtańszy cukier XD w mefedronie zawsze znajdziesz ryżowate kryształy jak widać na zdjęciu, które załączyłem
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób

Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.

Kawa - budzi i wydłuża życie

Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.

Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi

Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.