Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
https://www.youtube.com/c/RydhmDee
https://www.youtube.com/watch?v=x7g_SWE90O8
Nie mam pojęcia dlaczego, może to właśnie kwestia, że wpadła mi na słuchawki przy mojej pierwszej kwasowej wędrówce, ale nieodłącznie mi się teraz kojarzy z LSD :D
czasem tak jest tempo spowalnia o połowę, często jeśli muzyka Ci nie pasuje to jest jakis powód i trip stara się być że tak powiem wychowawczy i psychoanalityczny (przynajmniej ja tak mam). Set and setting i te sprawy raczej, jakiś noszony ciężar, który nie pozwala się cieszyć
szczerze to nie jestem jakimś mega pasjonatem żeby wchodzić głębiej w konkretne podgatunki (generalnie to nawet ich za bardzo nie rozróżniam i tej nomenklatury - ważne, że bas nakurwia, cykacz cyka, piszczałki-trombałki robią bzium i jest kolokwialnie fajnie w bani
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
techniawy mi tak nie wjeżdzają, wyjątkiem jest candyflip wtedy god mode audio i huj
ale na bank na grubym tripie nie mógłbym słuchać speedcorów czy breakcorów bo łepek by zjarało niepotrzebnie
a na 5meo to tylko koncert, live vocal i orkiestra, wszystko inne to padaka przy takim setupie
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.