Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
https://www.youtube.com/c/RydhmDee
https://www.youtube.com/watch?v=x7g_SWE90O8
Nie mam pojęcia dlaczego, może to właśnie kwestia, że wpadła mi na słuchawki przy mojej pierwszej kwasowej wędrówce, ale nieodłącznie mi się teraz kojarzy z LSD :D
czasem tak jest tempo spowalnia o połowę, często jeśli muzyka Ci nie pasuje to jest jakis powód i trip stara się być że tak powiem wychowawczy i psychoanalityczny (przynajmniej ja tak mam). Set and setting i te sprawy raczej, jakiś noszony ciężar, który nie pozwala się cieszyć
szczerze to nie jestem jakimś mega pasjonatem żeby wchodzić głębiej w konkretne podgatunki (generalnie to nawet ich za bardzo nie rozróżniam i tej nomenklatury - ważne, że bas nakurwia, cykacz cyka, piszczałki-trombałki robią bzium i jest kolokwialnie fajnie w bani
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
techniawy mi tak nie wjeżdzają, wyjątkiem jest candyflip wtedy god mode audio i huj
ale na bank na grubym tripie nie mógłbym słuchać speedcorów czy breakcorów bo łepek by zjarało niepotrzebnie
a na 5meo to tylko koncert, live vocal i orkiestra, wszystko inne to padaka przy takim setupie
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.
Ponad 20% młodych dorosłych sięga po marihuanę lub alkohol, by zasnąć – badania z USA
Problemy ze snem to coraz powszechniejsze wyzwanie wśród młodych dorosłych. Jak pokazują najnowsze dane z badania opublikowanego w „JAMA Pediatrics”, ponad 20% osób w wieku 19–30 lat w USA sięga po marihuanę lub alkohol, aby ułatwić sobie zasypianie. Naukowcy z Instytutu Badań Społecznych Uniwersytetu Michigan podkreślają, że choć takie substancje mogą przynosić krótkoterminową ulgę, w dłuższej perspektywie mogą nasilać problemy ze snem i zwiększać ryzyko uzależnień.
Ks. Krystian na celowniku służb. Była już pigułka gwałtu, koka dla ubogich i śmierć znajomego
Nowe informacje w sprawie księdza Krystiana K. z Sosnowca oskarżonego o posiadanie narkotyków i nieumyślne spowodowanie śmierci 21-latka. W minioną niedzielę (12 października) duchowny został wylegitymowany przez patrol policji w Katowicach. Miał przy sobie podejrzaną substancję. Śledczy badają, czy nie jest ona zakazana. Jakub Jagoda, zastępca prokuratura rejonowego Katowice Północ, poinformował "Fakt" o okolicznościach sprawy księdza Krystiana.