Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 1959 / 320 / 0
Ja w mighty+ , przerabiam ok 3 bicia po 0.15 ostatnio ale tym sposobem jestem na bombie przez caly dzien. Jedna taka porcje odczuwam do 5-6 godzin nawet wiec 3 stykna na caly dzien. Ale to juz uwazam za duze zuzycie, normalnie az tak patologicznie duzo nie smaze.
konto od 2011 roku (ban kiedyś, totalnie nieważne)
  • 241 / 4 / 0
Cześć, kolega (serio) chciałby sobie załatwić w piątek w Rzeszowie receptę na medyczną. Chłopak 25 lat, zdrowy. Jak to w ogóle działa, gdzie uderzyć i na co liczyć?
  • 1851 / 251 / 0
Yo
Dosałem info o promocji na aurore 8/8 ktoś już to palił i opisze mi mniejwięcej odczucia ?
To bedzie bardziej sativa czy indica.
  • 32 / 4 / 0
07 października 2025przekletykozisyn pisze:
Trochę biłem się z myślami czy iść znowu po bibułę, jak mam tolerkę na poziomie 1-1.5g mocnego tematu / dzień. Ostatecznie umówiłem wizytę %-D. Właśnie dlatego, że mam taką wyjebaną tolerkę, to zrobie sobie 2 tygodniowe schodzenie z dawki palenia, zanim zrobię przerwę na zbicie tolerki. Przynajmniej taki jest teraz mój plan %-D. Nabrałem smaka na tego haze'a z Aurory co ktoś wrzucał %-D
05 października 2025dariamiereszynska pisze:
170zł za 10g Aurory 8/8 to tanio? Moim zdaniem kokosy...
Widziałem w necie po niecałe 100 zł za 10g
O to to już prędzej medyczna moim zdaniem jest w Uj za droga. Ja mam uliczna palę raz na ruski rok więcej jak dwie duszki za nią nie daję dyszki.
  • 12620 / 2440 / 0
@Ahanai
Niechaj uderza do Aspot Rzeszów - ul. Grunwaldzka 18. Wizyta (nie ważne czy pierwsza, czy nie) to 50zł, a nie 350zł, jak gdzieś mi się w którymś wątku przewinęło. Normalnie umawia się, idzie, stara się wyglądać i zachowywać w miarę normalnie, mówi o jakimś bólu i słabym spaniem, próbował już zioła i że najlepiej mu pomaga, a testował już wielu środków bez recepty, a powszechnie wypisywanych leków na receptę nie chce, bo uzależniają.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Mieli podawać własnemu synowi narkotyki. Sąd Apelacyjny w Legnicy nie miał dla nich litości

Historia niespełna trzymiesięcznego Arturka z Legnicy na Dolnym Śląsku wstrząsnęła opinią publiczną w Polsce. Dorian G. i Katarzyna K. mieli poić malca narkotykami. W trakcie procesu wzajemnie obarczali się odpowiedzialnością. W czwartek (9 października) Sąd Okręgowy w Legnicy rozpatrzył apelację oskarżonych. — Tylko oni byli odpowiedzialni za to, że w organizmie dziecka znalazły się substancje psychoaktywne i w takim stężeniu, że zagrażały życiu i zdrowiu tegoż niemowlęcia — mówił sędzia Lech Mużyło podczas ustnego uzasadnienia wyroku.

Przepisy miały ukrócić rekreacyjne stosowanie medycznych konopi. W sieci można je obejść

Jest drożej, niż przed wejściem w życie przepisów ograniczających nadużycia przy kupowaniu medycznej marihuany, ale wystawianie recept online, bez wizyty u lekarza wciąż jest możliwe. W sieci załatwienie "trawki" na "legalu" trwa kilka minut.

Ekstrakt z konopi wykazuje wyższą skuteczność niż opioidy u pacjentów z przewlekłym bólem pleców

Ekstrakty z konopi pochodzenia roślinnego zapewniają lepszą ulgę w bólu oraz inne klinicznie istotne korzyści w porównaniu z opioidami u pacjentów cierpiących na przewlekły ból dolnej części pleców – wynika z danych z badania klinicznego opublikowanego w czasopiśmie Pain and Therapy.