Dosałem info o promocji na aurore 8/8 ktoś już to palił i opisze mi mniejwięcej odczucia ?
To bedzie bardziej sativa czy indica.
07 października 2025przekletykozisyn pisze: Trochę biłem się z myślami czy iść znowu po bibułę, jak mam tolerkę na poziomie 1-1.5g mocnego tematu / dzień. Ostatecznie umówiłem wizytę. Właśnie dlatego, że mam taką wyjebaną tolerkę, to zrobie sobie 2 tygodniowe schodzenie z dawki palenia, zanim zrobię przerwę na zbicie tolerki. Przynajmniej taki jest teraz mój plan
. Nabrałem smaka na tego haze'a z Aurory co ktoś wrzucał
Widziałem w necie po niecałe 100 zł za 10g05 października 2025dariamiereszynska pisze: 170zł za 10g Aurory 8/8 to tanio? Moim zdaniem kokosy...
Niechaj uderza do Aspot Rzeszów - ul. Grunwaldzka 18. Wizyta (nie ważne czy pierwsza, czy nie) to 50zł, a nie 350zł, jak gdzieś mi się w którymś wątku przewinęło. Normalnie umawia się, idzie, stara się wyglądać i zachowywać w miarę normalnie, mówi o jakimś bólu i słabym spaniem, próbował już zioła i że najlepiej mu pomaga, a testował już wielu środków bez recepty, a powszechnie wypisywanych leków na receptę nie chce, bo uzależniają.
Lubiłem Super Silver Haze i LA Amnesia.
Z tego co czytałem idealny byłby dla mnie Jack Haze Red No. 2 ale nigdzie go nie ma. Jest jakiś zamiennik wart uwagi?
25 sierpnia 2014Melancthe pisze: Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
09 października 2025jezus_chytrus pisze: @Ahanai
Niechaj uderza do Aspot Rzeszów - ul. Grunwaldzka 18. Wizyta (nie ważne czy pierwsza, czy nie) to 50zł, a nie 350zł, jak gdzieś mi się w którymś wątku przewinęło. Normalnie umawia się, idzie, stara się wyglądać i zachowywać w miarę normalnie, mówi o jakimś bólu i słabym spaniem, próbował już zioła i że najlepiej mu pomaga, a testował już wielu środków bez recepty, a powszechnie wypisywanych leków na receptę nie chce, bo uzależniają.
Gorilla glue
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.
Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”
Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.