Dosałem info o promocji na aurore 8/8 ktoś już to palił i opisze mi mniejwięcej odczucia ?
To bedzie bardziej sativa czy indica.
07 października 2025przekletykozisyn pisze: Trochę biłem się z myślami czy iść znowu po bibułę, jak mam tolerkę na poziomie 1-1.5g mocnego tematu / dzień. Ostatecznie umówiłem wizytę. Właśnie dlatego, że mam taką wyjebaną tolerkę, to zrobie sobie 2 tygodniowe schodzenie z dawki palenia, zanim zrobię przerwę na zbicie tolerki. Przynajmniej taki jest teraz mój plan
. Nabrałem smaka na tego haze'a z Aurory co ktoś wrzucał
Widziałem w necie po niecałe 100 zł za 10g05 października 2025dariamiereszynska pisze: 170zł za 10g Aurory 8/8 to tanio? Moim zdaniem kokosy...
Niechaj uderza do Aspot Rzeszów - ul. Grunwaldzka 18. Wizyta (nie ważne czy pierwsza, czy nie) to 50zł, a nie 350zł, jak gdzieś mi się w którymś wątku przewinęło. Normalnie umawia się, idzie, stara się wyglądać i zachowywać w miarę normalnie, mówi o jakimś bólu i słabym spaniem, próbował już zioła i że najlepiej mu pomaga, a testował już wielu środków bez recepty, a powszechnie wypisywanych leków na receptę nie chce, bo uzależniają.
Lubiłem Super Silver Haze i LA Amnesia.
Z tego co czytałem idealny byłby dla mnie Jack Haze Red No. 2 ale nigdzie go nie ma. Jest jakiś zamiennik wart uwagi?
25 sierpnia 2014Melancthe pisze: Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
09 października 2025jezus_chytrus pisze: @Ahanai
Niechaj uderza do Aspot Rzeszów - ul. Grunwaldzka 18. Wizyta (nie ważne czy pierwsza, czy nie) to 50zł, a nie 350zł, jak gdzieś mi się w którymś wątku przewinęło. Normalnie umawia się, idzie, stara się wyglądać i zachowywać w miarę normalnie, mówi o jakimś bólu i słabym spaniem, próbował już zioła i że najlepiej mu pomaga, a testował już wielu środków bez recepty, a powszechnie wypisywanych leków na receptę nie chce, bo uzależniają.
Gorilla glue
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem
Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom
Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach
Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.