Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 2029 / 335 / 0
Ja w mighty+ , przerabiam ok 3 bicia po 0.15 ostatnio ale tym sposobem jestem na bombie przez caly dzien. Jedna taka porcje odczuwam do 5-6 godzin nawet wiec 3 stykna na caly dzien. Ale to juz uwazam za duze zuzycie, normalnie az tak patologicznie duzo nie smaze.
jezus_chytrus w wątku o Medycznej marihuanie napisał: "Działanie mocno narkotyczne więc raczej w aptekach się nie pojawi"
  • 242 / 4 / 0
Cześć, kolega (serio) chciałby sobie załatwić w piątek w Rzeszowie receptę na medyczną. Chłopak 25 lat, zdrowy. Jak to w ogóle działa, gdzie uderzyć i na co liczyć?
  • 1969 / 257 / 0
Yo
Dosałem info o promocji na aurore 8/8 ktoś już to palił i opisze mi mniejwięcej odczucia ?
To bedzie bardziej sativa czy indica.
  • 60 / 10 / 0
07 października 2025przekletykozisyn pisze:
Trochę biłem się z myślami czy iść znowu po bibułę, jak mam tolerkę na poziomie 1-1.5g mocnego tematu / dzień. Ostatecznie umówiłem wizytę %-D. Właśnie dlatego, że mam taką wyjebaną tolerkę, to zrobie sobie 2 tygodniowe schodzenie z dawki palenia, zanim zrobię przerwę na zbicie tolerki. Przynajmniej taki jest teraz mój plan %-D. Nabrałem smaka na tego haze'a z Aurory co ktoś wrzucał %-D
05 października 2025dariamiereszynska pisze:
170zł za 10g Aurory 8/8 to tanio? Moim zdaniem kokosy...
Widziałem w necie po niecałe 100 zł za 10g
O to to już prędzej medyczna moim zdaniem jest w Uj za droga. Ja mam uliczna palę raz na ruski rok więcej jak dwie duszki za nią nie daję dyszki.
Uwaga! Użytkownik dariamiereszynska jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12680 / 2454 / 0
@Ahanai
Niechaj uderza do Aspot Rzeszów - ul. Grunwaldzka 18. Wizyta (nie ważne czy pierwsza, czy nie) to 50zł, a nie 350zł, jak gdzieś mi się w którymś wątku przewinęło. Normalnie umawia się, idzie, stara się wyglądać i zachowywać w miarę normalnie, mówi o jakimś bólu i słabym spaniem, próbował już zioła i że najlepiej mu pomaga, a testował już wielu środków bez recepty, a powszechnie wypisywanych leków na receptę nie chce, bo uzależniają.
  • 2840 / 616 / 0
Siema chciałbym coś do sporadycznego waporyzowania na migreny i bezsenność, zwiększenie kreatywności i ogółem efekty sativy są pożądane, nie chcę zwarzywienia.
Lubiłem Super Silver Haze i LA Amnesia.

Z tego co czytałem idealny byłby dla mnie Jack Haze Red No. 2 ale nigdzie go nie ma. Jest jakiś zamiennik wart uwagi?
25 sierpnia 2014Melancthe pisze:
Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
  • 1969 / 257 / 0
Aurora Ghost Train Haze lub dela haze.
  • 1471 / 392 / 2
ostatnio brałem delahaze od aurory za 371zl 10g, nigdy w życiu nie waporyzowałem lepszej odmiany. watpię, aby cokolwiek ją przebiło, szczególnie w kontekście stosowania przy ADHD.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 242 / 4 / 0
09 października 2025jezus_chytrus pisze:
@Ahanai
Niechaj uderza do Aspot Rzeszów - ul. Grunwaldzka 18. Wizyta (nie ważne czy pierwsza, czy nie) to 50zł, a nie 350zł, jak gdzieś mi się w którymś wątku przewinęło. Normalnie umawia się, idzie, stara się wyglądać i zachowywać w miarę normalnie, mówi o jakimś bólu i słabym spaniem, próbował już zioła i że najlepiej mu pomaga, a testował już wielu środków bez recepty, a powszechnie wypisywanych leków na receptę nie chce, bo uzależniają.
Trzeba się koniecznie umawiać przez ten formularz, czy można jakoś telefonicznie, albo wbić po prostu i zapłacić na miejscu?
  • 81 / 14 / 0
to zadzwon i się zapytaj, będzie najłatwiej xd

Gorilla glue ❤️‍🔥 chyba najlepsze palenie ever, a testowałem w wielu krajach i okolicznościach :D
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem

Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.

Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom

Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.

Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach

Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.