Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
w dodatku dam protip dla wszystkich - folia aluminiowa jest sterylna i tworzy swietna powierzchnie do przygotowywania strzalow
20 kwietnia 2018czarooodziej pisze: witam co do majeczki to u mnie w mieście ROPY, rafinerii, piłki ręcznej ;) mam osobiscie majke MST 200 za 25 zl za sztuke. spoczko cena nie? w sumie uzywam czesciej niz helu. pozdroo opiatowcy
A Doltardy setki za to szły za grosze, ale to rzadko niestety. Mniej niż stówa za blister od pani, która miała po chorym mężu.
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
Zdarzają się oczywiście aberracje. :cheesy:
odtrącam rok za rokiem.
pierwszy raz z majką
Dziesiątkami niby łatwiej wypaść (tzn. dłużej podajesz), ale za to wydajność >>>>>> jakieś małe dwumililitrowe pierdololo. Oczywiście zależy ile morfiny, w FAQ było o 200+ na pewno, może 400. A łap nie mam zbyt wielkich; wszystko kwestią wprawy, strzelać lewą w prawą też się da.
Do setki majki wzięłabym piątkę, do mniejszych - mniejsze...
Polecam trzyczęściowe, tzn. z gumowymi nasadkami na tłokach.
odtrącam rok za rokiem.
A morfina przez igłę 0.45 mm ssie. Mam wrażenie, że nawet dwa razy filtrowany roztwór jest jakiś za gęsty to tak cieniutkiej drzazgi. Dziwię się sobie w dalszym ciągu, że kiedyś mi to nie przeszkadzało, a ta krótka, zgrabna igiełka była moją ulubioną.
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.