Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 57 / 16 / 0
mysicie, ze ile jeszcze bedzie mnie robic 50mg pukane codziennie? w sensie kiedy mi tolerka skoczy?
w dodatku dam protip dla wszystkich - folia aluminiowa jest sterylna i tworzy swietna powierzchnie do przygotowywania strzalow
  • 68 / 4 / 0
witam co do majeczki to u mnie w mieście ROPY, rafinerii, piłki ręcznej ;) mam osobiscie majke MST 200 za 25 zl za sztuke. spoczko cena nie? w sumie uzywam czesciej niz helu. pozdroo opiatowcy
  • 2116 / 634 / 0
20 kwietnia 2018czarooodziej pisze:
witam co do majeczki to u mnie w mieście ROPY, rafinerii, piłki ręcznej ;) mam osobiscie majke MST 200 za 25 zl za sztuke. spoczko cena nie? w sumie uzywam czesciej niz helu. pozdroo opiatowcy
Spoczko. Przy blistrze jakiś upust? Najniższa z jaką się zetknęłam, to 15/200mg MST, 150 blister, potem 200 zł i tak dłuuuugo, aż do pewnej zmiany...
A Doltardy setki za to szły za grosze, ale to rzadko niestety. Mniej niż stówa za blister od pani, która miała po chorym mężu.
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
  • 68 / 4 / 0
przy blistrze jakos z 220 takze upust jakis tam zawsze jest.. ale zazwyczaj kupuje na sztuki.. a powiedz mi Jamedris jak z fentasiem tam u Ciebie po ile plaster 100/75/min50 np actavis, durogesic
  • 2116 / 634 / 0
Nie ten temat, wyjątkowo odpowiem krótko - z reguły tyle, ile nadrukowane na Duro. Czasem dyszka, piętnaście złotych, ew. dwadzieścia - w zależności od ilości - opuszczone na jednym. Setka około stu, siedemdziesiątka-piątka około siedemdziesięciu-pięciu i tak dalej, jeśli solo. W pięciopaku taniej.

Zdarzają się oczywiście aberracje. :cheesy:
odtrącam rok za rokiem.
  • 265 / 19 / 0
Jaki rodzaj strzykawki + jaka igła? zważywszy na dyskusję nade mną, ciężko się zdecydować

pierwszy raz z majką
  • 1360 / 180 / 0
Strzykawka 2ml, max 5ml jak robisz więcej roztworu- a lepiej zrobić w większej ilości, mniejsza reakcja histaminowa zwykle wówczas wystepuje. Zalezy jaka dawke walisz. Ja bym rozpuscil w 2-3ml, czyli strzykawka 5ml ok. Igla 0,45. Chociaz ja osobiście lubie walic wszystko z pompek 20ml, czy mam 1 czy 5ml roztwoeru. Mam grube rece i duże dlonie, poza tym latwiej mi odciagnac tlok i szybko wpuscic. Nie umiec strzelac np. strzykawka 5ml zalozmy 3ml roztworu, po prostu ciężko mi tlok odciagnac i w moich dużych dłoniach taka strzykawka 5ml jest po prostu za mala.
mój mail: maykel855@gmail.com
  • 2116 / 634 / 0
A ja się wyłamę; tak, jak w moim FAQ które łatwo znaleźć na forum. 10ml pukawka, a nawet dwie, bo doczyszczasz. Igła .45x16mm lub .5x16mm, ew. .45x13mm - do płytszych.

Dziesiątkami niby łatwiej wypaść (tzn. dłużej podajesz), ale za to wydajność >>>>>> jakieś małe dwumililitrowe pierdololo. Oczywiście zależy ile morfiny, w FAQ było o 200+ na pewno, może 400. A łap nie mam zbyt wielkich; wszystko kwestią wprawy, strzelać lewą w prawą też się da.

Do setki majki wzięłabym piątkę, do mniejszych - mniejsze...

Polecam trzyczęściowe, tzn. z gumowymi nasadkami na tłokach.
odtrącam rok za rokiem.
  • 451 / 26 / 1
Co do badania krwi to ja zawsze mówię, że oddawałem krew jako krwiodawca i wystawiam "nieprzypałową" rękę. Chociaż zwykłe mam obie przypałowe, bo naturalnie umiem walić w obie, mimo że ogólnie jestem wyłącznie praworęczny. Ćpanie odkrywa we mnie różne talenty ;-)
Don't get high on your own supply. Of course, not everyone follows the rules, hmm?
  • 1509 / 223 / 0
I'm back in a game.
A morfina przez igłę 0.45 mm ssie. Mam wrażenie, że nawet dwa razy filtrowany roztwór jest jakiś za gęsty to tak cieniutkiej drzazgi. Dziwię się sobie w dalszym ciągu, że kiedyś mi to nie przeszkadzało, a ta krótka, zgrabna igiełka była moją ulubioną.
"My addiction is based on my shame and sorrow"
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.

DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne

Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.

Operacja „Kryształ”

Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.