Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2116 / 634 / 0
Po godzinie, ew. dwóch powinna pojawić się ciężka do odparcia sedacja. Pierwsze 30 minut to u mnie takie "morfinowe pobudzenie" i chęć do życia, ale ja to nie piszę nawet o swoich dawkach... ;-) I tak, też jestem zdania, że gdyby nie dostępność - a raczej jego niedostępność - i przejebana logistyka, to dobrze przepłukany mak byłby moim drug of choice.
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
  • 284 / 17 / 0
Nigdy nie udało mi się czystą morfiną iv osiągnąć stanu jak po dobrych ziarnach, mimo, że dawki sięgały 400mg na strzał. Dopiero teraz zdaję sobie sprawę, jak wielkie ilości alkaloidów mieliśmy na wyciągnięcie ręki.
wykrwawiaj się szybko. krzycz cicho. oddychaj płytko. tnij pewnie. bo każda strużka krwi, kreśli trajektorię
twojego upadku
  • 57 / 16 / 0
przez ostatni tydzien pukalem majke iv codizennie oprocz srody. pierwszego dnia strzleilem 33mg, pozniej dawalem po 50mg, jednak trzy ostatnie dni zazylem po 120mg dziennie. wczoraj wieczorem dorzucilem 70mg i dosc slabo pocuzlem. ile dni zajmie zejscie mi tolerki tak,zeby 50mg znowu mocno mnie robilo?
moglbym pukac codizennie po 50mg, ale na wieksze ilosci niestety mnie nie stac, dlatego chce pilnowac tolerancji.
  • 57 / 16 / 0
jednak dalem dzisiaj 50mg i wjazd byl bardzo mocny, idealny, ale tearaz, godzine pozniej czuje juz sie trzezwy.
  • 1016 / 97 / 0
Przyzwyczaj się, godzina to niezły wynik już. Lepiej przygotować jeszcze jeden strzał na dorzutkę jak zaczyna schodzić pierwsza porcja.
The child is grown
The dream is gone
  • 657 / 93 / 0
nie mogę pojąć, że na was tak krótko morfina działa, w weekend przerobiłem 200 mg, dwa strzały dziennie po 50, ale porobiony byłem non stop, widać, co człowiek inny organizm, albo inna wrażliwość, z tym, że ja jestem z tych, których opiaty speedują, noody to dla mnie troche abstrakcja, kiedyś się zdarzały, ale teraz nawet spore dawki ich nie dają
Uwaga! Użytkownik KickInTheEye nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 57 / 16 / 0
tez wam sie wydaje ze iglami 0.5 latwiej trafic w zyle niz 0.4 czy insulinowkami?
  • 4 / / 0
Igły 0,33 o dziwo ciężko się wbijają (uginają się). Musiałem przy wbiciu równocześnie przekręcić to wtedy wchodziła. Moje ulubione to 0,4x19 lub 0,45x16. Na grubsze szkoda żył. Ale to zależny jaki ma się towar. Ja stosuje metodę taką, że kupuje insulinówki Romedu z gumowym tłokiem które mają już igłę igłą 0,33 i przez nią zaciągam rozbełtany sevredol. Następnie przepinam igłę na 0,4. Wtedy mam pewność ze nic się nie zatka no i igła ostra.
Uwaga! Użytkownik Mascot nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 57 / 16 / 0
bylem dzisaj w aptece wykupic recepte i brakowalo mi 8 zlotych, jednak aptekarka juz mnie tak zna przez to ze codizennie kupuje igly, pompki i wode do iniekcji, ze sama zaproponowala z usmiechem ze doniose pozniej
w dodatku psychiatra wyslal mnie na badania krwi, teraz pytanie, myslicie ze powinienem przez dwa tygodnie walictylko w jedna reke zeby nie bylo sladow po wkluciach na drugiej? w dodatku zwroca uwage na to? na testach krwi chyba narkotyki nie wychodza? to musza byc specjalne testy?
  • 173 / 10 / 0
tak spokojnie trzeba dedykowanych testów badanie krwi nic nie pokaże. z tą ręką uważaj, zależy jak jest krzesło na którym siedzisz (po której stronie); czasem one same sobie wybierają która im pasuje i może być tak że każe ci odsłonić tamtą rozjebaną i jak będziesz przed tym się wzdragał to pewnie się skapną ale w sumie chuj cię to obchodzi? ew możesz powiedzieć że nie wiem, była złamana albo że masz tam dużą ranę/świeży tatuaż etc wymysl coś
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996

Newsy
Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.

Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę

Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.

Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu

Psylocybina