Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 327 / 33 / 0
Próbowałem, obrzydliwe- odruch wymiotny od razu.
Co do samego ROA to jest dobre, ale nie z tych mst200
  • 1360 / 180 / 0
A co myślicie o sevredolu w nos? Pytanie czysto teoretyczne, osobiście zawsze jak mam majke w tabsach przerabiam podaje iv. Zreszta chyba każdy kto podal już cos kiedykolwiek iv nawet nie zastanawia sie nad innym sposobie podania.
mój mail: maykel855@gmail.com
  • 1016 / 97 / 0
Potrzeba ogromnych ilości ale działa, strasznie krótko i słabo i tak ale działa. Można jednak znaleźć mnóstwo przyjemniejszych rzeczy do wciągania niż ten talk, chociaż w porównaniu do innych tabsów i tak nie jest najgorzej.
The child is grown
The dream is gone
  • 341 / 55 / 0
cholera ampulki sie skonczyly zrodflo wyschlo, mecze sie na buprze... zalamka, tak mi majki brakuje... chyba kupie to cholerne mst, walilam juz doltard w kanal to i moze to sie da, jak glutow nie ma jak w Tramalu retard.. nie mialam nigdy mst wiec nie wiem... suuuusza...
Codzień mówisz słodko weź mnie lub się skręć
nie chciałam rozstania przez miłość do ciebie
odkryłam druga twarz ma na imie śmierć
duszy ci nie oddam, w narkomańskim niebie

by kometh
  • 7 / 1 / 0
Mst są lepsze do przerabiania niz doltardy (ale tylko 100 lub 200), można się przyzwyczaić, ja walę tylko je :) a tak z innej beczki to mój ziomek pierwszy raz robi ciąg własnie na majce, do tej pory zdarzało mu się brać opio, ale nigdy nie w ciągach - stąd nie poznał smaku skręta :) i zastanawia się na ile dni ciągu może sobie pozwolić żeby było bez zgięcia. U mnie pierwszy raz nastąpił po 2 tyg ciągu, bo wiadomo ze o pierwszego skreta duzo trudniej niz o pozostałę :rolleyes: a jak bylo u was?
  • 341 / 55 / 0
u mnie bylo tak... bralam sobie na poczatek co 2 , 3 tygodnie, pozniej raz na tydzien, pozniej trafilam z sepsa do szpitala po tygodniu ciagu, skreta nie bylo, moj ukochany ś.p. powitał mnie gdy wyszlam z hospitalizacji platkami roz i dwoma pompkami na talerzyku ze świeczką już pełnymi. potem bralismy znow tydzien i pojawil sie pierwszy skret. Po roku brania mialam skrety konkretne. po 2 latach umieralam doslownie. strasznie przeżywam skręta, doktury się dziwią że u mnie to tyle trwa.... nie mam majki... pomocy... cóż zrobić... nawet bym te mst-eki kupiła, no cokolwiek...:( gosc chce 350zł za 10 AMP 20 mg. pogielo go, mam cisnienie ale jeszcze mnie nie poje...
Codzień mówisz słodko weź mnie lub się skręć
nie chciałam rozstania przez miłość do ciebie
odkryłam druga twarz ma na imie śmierć
duszy ci nie oddam, w narkomańskim niebie

by kometh
  • 57 / 16 / 0
sluchajcie czy to normalne, zebym po puknieciu 50mg morfiny iv (przerabiane z mst contin 200mg) czul mocno wejscie i swietna faze przez 10-15 minut a pozniej byl trzezwy? przepluczka z 500g klepiacego maku sprawia ze jestem nagrzany na ponad 6 godzin.
  • 1016 / 97 / 0
Tak działa tolerancja, tak się różni p.o. od i.v. Też nie czułem pod koniec ciągu fazy jako takiej, jedynie wejście uznawałem za działanie jakiego się spodziewałem po strzale. To było jednym z ważniejszych powodów zrezygnowania z majki iv. Możliwe że musisz też popracować na techinką przerabiania, ewentualnie rozejrzyj się za czymś co przedłuża działanie albo podbija/zmniejsza tolerancję.
The child is grown
The dream is gone
  • 2372 / 317 / 0
bo bakalie ze spożywczaka to najlepsza używka ever ;)
Bywam pod mailem hyperalien@yahoo.com
  • 57 / 16 / 0
jakby co to piszac pukniecie mialem na mysli podanie dozylne. walilem iv piec razy.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło

Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.

Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.

Czysta fikcja. Dlaczego MSWiA udaje, że nie ma rąk ubrudzonych wojną z narkotykami?

Klasyczny urzędniczy unik w Polsce opanowano do perfekcji. Gdy obywatele pytają o absurdalne koszty i społeczne dramaty wynikające z obecnej polityki narkotykowej, Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji (MSWiA) zasłania się procedurami: „Idźcie do Ministerstwa Zdrowia”. Problem w tym, że w rzeczywistości nie lekarze w kitlach, ale policjanci w mundurach zamykają rocznie tysiące ludzi za przysłowiowego grama. Czas wreszcie zacząć o tym rozmawiać.