Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
No a po krótce do poprzednich postów, to powiem tylko tyle, że zastępcza nazwa "ścierwo" znikąd się nie wzięła i coś musi znaczyć, ścierwo nie kojarzy się raczej z czymś dobrym ;-)
powiedział sypiąc dwusetkę do ryja. :moody:
na pytanie, jak kurwa zamknac tego ryja wkoncu ?
bo powrocie z krysztalow do wujka, moj mozg pierdoli wieksze smieci jak po krysztalach, makabra.,
Chemiczny Chlopiec pisze:pytanie do synkapl :D tez masz moralniaki po kreskach? .
Moralniak świadczy o tym ze podświadomie wiesz ze coś jest złe, a ja już powiedziałem ze dla mnie to nie jest nic złego :) zła jest niewiedza połączona z głupota duzej ilosci użytkowników, a nie same narkotyki. Gdyby tak było to nie miałyby zastosowania w medycynie, a w większości o ile nie w każdym przypadku, użycie w medycynie było długo długo przed zastosowaniem rekreacyjnym, narkotykj to nic innego jak leki w dawkach rekreacyjnych. Wiec jak one mogą być same w sobie złe? T ludzie sami decydują jak je brać, w jakiej ilości i postaci !
powiem więcej..ostatnio mało się udzielam bo miałem we wtorek obronę dyplomu, rozkręcam firmę i mam trochę zapierdol na codzień i utrzymuje się w trzeźwości. Przez ostatnie 2 miesiące byłem prawie kompletnie czysty, natomiast przez ostatnie 2 tygodnie jestem całkiem czysty i nic nie jem bo nie mam czasu na to. Do czego dążę? Do tego ze nadal nie uważam jakoby dragi były czymś złym. Nie wiem kiedy znowu coś rusze, może po weekendzie jak będziemy świętować odebranie dyplomu, natomiast na dziś dzień jestem od dłuższego czasu bez dragow i jakoś wcale nie jest tak jak mi tu każdy przepowiadał ze jak odstawie to zrozumiem ze to shit. zdanie moje jest niezmienne w tej kwestii i nie wmowicie mi ze jest inaczej tylko dlatego ze jesteście większością :)
Gwałty na zlecenie, bez zlecenia zresztą też.
amfetamina – produkcja, dystrybucja, masturbacja.
Brawurowa jazda samochodem Cinquecento.
synekpl pisze: Moralniak świadczy o tym ze podświadomie wiesz ze coś jest złe, a ja już powiedziałem ze dla mnie to nie jest nic złego :) zła jest niewiedza połączona z głupota duzej ilosci użytkowników, a nie same narkotyki. Gdyby tak było to nie miałyby zastosowania w medycynie, a w większości o ile nie w każdym przypadku, użycie w medycynie było długo długo przed zastosowaniem rekreacyjnym, narkotykj to nic innego jak leki w dawkach rekreacyjnych. Wiec jak one mogą być same w sobie złe?
synekpl pisze: zła jest niewiedza połączona z głupota duzej ilosci użytkowników, a nie same narkotyki. Gdyby tak było to nie miałyby zastosowania w medycynie, a w większości o ile nie w każdym przypadku, użycie w medycynie było długo długo przed zastosowaniem rekreacyjnym,
Co Ty się tak zaciekle bronisz? Jeśli naprawdę tak zajebiście się kontrolujesz jesteś wyjątkiem od reguły, nie stworzysz żadnych nowych zasad na swoim przykładzie bo narkotyki są od dawna poznane i choćbyś brał ścierwo raz na rok to i tak jesteś o krok bliżej do monaru niż bycia czystym. Już masz rysę na psychice.
Mówisz że kręcisz interes, spoko, jeśli się powiedzie zamienisz ścierwo na kokainę. :emo:
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
TheLight pisze:Heh, a wiesz dlaczego substancje o których wspominasz nie mają już zastosowania w medycynie lub dostanie ich (np. metylofenidatu) graniczy z cudem?synekpl pisze: zła jest niewiedza połączona z głupota duzej ilosci użytkowników, a nie same narkotyki. Gdyby tak było to nie miałyby zastosowania w medycynie, a w większości o ile nie w każdym przypadku, użycie w medycynie było długo długo przed zastosowaniem rekreacyjnym,
Zamienię na koks ? A może nie będę wcale wpierdalal bo nie będę miał czasu tak jak jest teraz ? I nawet nie próbuj pierdolic ze wtedy będę zarl żeby ogarnąć natłok pracy bo nie będę. Mówiłem już ze nigdy nie używałem tego żeby pracować czy sie uczyć i tak jak teraz mam zapierdol to nie biorę bo nie mam czasu na zabawę jaka są dragi. Dla mnie są zabawa i nigdy nie będą niczym więcej. Skąd wy kurwa możecie wiedzieć co kto będzie robił ze swoim życiem ? Wlasnie dlatego się zaciekle bronie. Bo mam kurwa alergie na takie wciskanie wszystkim "skończysz tak bo ja tak skończyłem ", "zrobisz to czy tamto bo inni tak robili".. no i chuj! To ze 90 % ludzi sobie spierdolilo życie tzn ze ja też muszę, tylko dlatego ze większość tak zrobiła ? Wkurwia mnie to że nie znając sytuacji wy wiecie lepiej niż ja sam co się będzie ze mną działo
To jakbyś powiedział ze broń jest zła i nie powinno jej nawet być na świecie. Ale jeden ja użyje do ratowania swojego życia gdy będzie zagrożone a drugi jej użyje do napadów i rozbojow. Ale tak samo broń jak i narkotyki jak WSZYSTKO na świecie jest tylko narzędziem w rękach człowieka !! Więc jeśli coś zagraża człowiekowi i robi mu szkodę to tylko on sam
A ketamina jest stosowana tez dla Twojej wiadomości poza weterynaria w anastezjologii do znieczulenia ogólnego żeby zsedować pacjenta. Doczytaj sobie informacji zanim coś takiego powiesz
Pisałem Ci już, jeśli potrafisz nie skaleczyć się narkotykami jesteś wyjątkiem i tylko tyle. Ciekawe jak długo to może potrwać bo przykładów na to że tak można jest niewiele. Jedyna bezpieczna metoda to rzucić tą truciznę i zapomnieć, inaczej zawsze będziesz ryzykował. Mi się już nie chce gadać o rzeczach tak oczywistych. Pogadaj z terapeutami od uzależnień, tak dla siebie żeby się przekonać ilu się z Tobą zgodzi. Zdrówka.
![[mem]](https://hyperreal.top/wtf/memy/e/ef2c1e73-a82e-40c5-9cb1-6764e861013b/dobre%20chlopaki%20od%20tematu.jpg?X-Amz-Algorithm=AWS4-HMAC-SHA256&X-Amz-Credential=nxyCWzIV8fJz5t5dUSIx%2F20250813%2FNOTEU%2Fs3%2Faws4_request&X-Amz-Date=20250813T214302Z&X-Amz-Expires=3600&X-Amz-SignedHeaders=host&X-Amz-Signature=0083e4902ae02600990aa8a7529dc8b6f8e86f4c8d588a3aae7639cbe86e69de)
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/weedtravelbyair.jpg)
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/p06p0z0v.jpg)
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/uecocaine.jpg)
UE alarmuje: coraz więcej Europejczyków zażywa kokainę i inne ciężkie narkotyki
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/kluczborkprasowy.jpg)
Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki
Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/marihuana-i-psychodeliki-leczenie-zaburzen-odzywiania-860x484.jpg)
Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania
Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/lisbon_international_airport-scaled.jpg)
Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"
Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.