Więcej informacji: Powoje w Narkopedii [H]yperreala
Mi udało się sprawić, że prawię wymiotuję na myśl o kropelkach miętowych, którymi zapiłem kiedyś powój ]
Dla mnie Mistrzostwo. :)
Próbował już ktoś ? Ile tych kapsułek trzeba zjeść, aby efekty były ?
"5 kapsułek po 1100 mg " = ~5,5 grama nasionek - to wszystko za prawie 20zł. W ogóle się nie opłaca.
Najdłuższe wakacje w życiu czas zacząć :diabolic: .
http://i45.tinypic.com/b8k74j.jpg
http://i46.tinypic.com/2z6gxo1.jpg
@down
Nie wiadomo jak dokładny jest ten ekstrakt i generalnie nie spodziewałbym się po tym produkcie zbyt wiele. Mogą to być równie dobrze sproszkowane nasiona, tak jak Druid's Fantasy.
Cyjanogenne tecosie zawierają w różnych stężeniach różne geograficznie wariacje nasion powoju hawajskiego.
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
Chaotka pisze: Wczoraj chciałam kupić w ogrodniczym Purpurowy i dali mi jeszcze coś innego: Ipomoea Tricolor.
Czy jak dziś wieczorem zarzucę 3 paczki to jutro o 9 będę w normalnym stanie? Bo idę rozmawiać w sprawie pracy.
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana
Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.