Dyskusja na temat roślin z rodziny powojowatych, wykazujących działanie psychoaktywne.
Więcej informacji: Powoje w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 579 / 130 / 0
[quote="pindyjski"]
Mi udało się sprawić, że prawię wymiotuję na myśl o kropelkach miętowych, którymi zapiłem kiedyś powój ]

Dla mnie Mistrzostwo. :)
Spid to bagno. Spid to dno. Spid jest mocny, że ho ho.
  • 95 / 1 / 0
Co sądzicie o tym (nowe kapsułki z ekstraktem morning glory): http://shamanshop.pl/sklep/product_info ... cts_id=341 ?
Próbował już ktoś ? Ile tych kapsułek trzeba zjeść, aby efekty były ?
  • 343 / 6 / 0
@up
"5 kapsułek po 1100 mg " = ~5,5 grama nasionek - to wszystko za prawie 20zł. W ogóle się nie opłaca.

Najdłuższe wakacje w życiu czas zacząć :diabolic: .
http://i45.tinypic.com/b8k74j.jpg

http://i46.tinypic.com/2z6gxo1.jpg

@down
Nie wiadomo jak dokładny jest ten ekstrakt i generalnie nie spodziewałbym się po tym produkcie zbyt wiele. Mogą to być równie dobrze sproszkowane nasiona, tak jak Druid's Fantasy.
Ostatnio zmieniony 27 maja 2010 przez Zjemtwepachy, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1174 / 22 / 15
Nieprzeczytany post autor: WaWe »
Jakie 5,5 grama nasion?? Przecież to ekstrakt :nuts:
Uwaga! Użytkownik WaWe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 386 / 2 / 0
Czemu nie ma w FAQ o Ipomoea Purpuea? To działa tak samo jak Violacea? I nie ma tam tych substancji cyjanogennych?
Ostatnio zmieniony 27 maja 2010 przez Chaotka, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Chaotka jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4024 / 375 / 951
Tak, technicznie rzecz biorąc to to samo.

Cyjanogenne tecosie zawierają w różnych stężeniach różne geograficznie wariacje nasion powoju hawajskiego.
Mądraś/mądryś? Weź coś upichć! - Kuchnia [H]yperreala
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
  • 386 / 2 / 0
Wczoraj chciałam kupić w ogrodniczym Purpurowy i dali mi jeszcze coś innego: Ipomoea Tricolor.
Uwaga! Użytkownik Chaotka jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 657 / 8 / 0
Chaotka pisze:
Wczoraj chciałam kupić w ogrodniczym Purpurowy i dali mi jeszcze coś innego: Ipomoea Tricolor.
A to są takie małe, okrągłe brązowe nasionka? Czy "półksiężyce"? Jesli to drugie to klepią
Uwaga! Użytkownik Akodeen jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 386 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Chaotka »
No w sumie to przypominają półksiężyc, ale są małe i brązowe.

Czy jak dziś wieczorem zarzucę 3 paczki to jutro o 9 będę w normalnym stanie? Bo idę rozmawiać w sprawie pracy.
  • 4024 / 375 / 951
Raczej nie :cheesy: . LSA potrafi wkręcać się długo i długo pozostawiać po sobie antydepresyjną, lekko (lub wcale nie tak lekko) podkręcającą percepcję i emocje smugę. Jeśli zadziała oczywiście.
Mądraś/mądryś? Weź coś upichć! - Kuchnia [H]yperreala
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
ODPOWIEDZ
Newsy
Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana

Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.

Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy

Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.

Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.