Więcej informacji: Powoje w Narkopedii [H]yperreala
Mi udało się sprawić, że prawię wymiotuję na myśl o kropelkach miętowych, którymi zapiłem kiedyś powój ]
Dla mnie Mistrzostwo. :)
Próbował już ktoś ? Ile tych kapsułek trzeba zjeść, aby efekty były ?
"5 kapsułek po 1100 mg " = ~5,5 grama nasionek - to wszystko za prawie 20zł. W ogóle się nie opłaca.
Najdłuższe wakacje w życiu czas zacząć :diabolic: .
http://i45.tinypic.com/b8k74j.jpg
http://i46.tinypic.com/2z6gxo1.jpg
@down
Nie wiadomo jak dokładny jest ten ekstrakt i generalnie nie spodziewałbym się po tym produkcie zbyt wiele. Mogą to być równie dobrze sproszkowane nasiona, tak jak Druid's Fantasy.
Cyjanogenne tecosie zawierają w różnych stężeniach różne geograficznie wariacje nasion powoju hawajskiego.
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
Chaotka pisze: Wczoraj chciałam kupić w ogrodniczym Purpurowy i dali mi jeszcze coś innego: Ipomoea Tricolor.
Czy jak dziś wieczorem zarzucę 3 paczki to jutro o 9 będę w normalnym stanie? Bo idę rozmawiać w sprawie pracy.
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.