Więcej informacji: Powoje w Narkopedii [H]yperreala
Mi udało się sprawić, że prawię wymiotuję na myśl o kropelkach miętowych, którymi zapiłem kiedyś powój ]
Dla mnie Mistrzostwo. :)
Próbował już ktoś ? Ile tych kapsułek trzeba zjeść, aby efekty były ?
"5 kapsułek po 1100 mg " = ~5,5 grama nasionek - to wszystko za prawie 20zł. W ogóle się nie opłaca.
Najdłuższe wakacje w życiu czas zacząć :diabolic: .
http://i45.tinypic.com/b8k74j.jpg
http://i46.tinypic.com/2z6gxo1.jpg
@down
Nie wiadomo jak dokładny jest ten ekstrakt i generalnie nie spodziewałbym się po tym produkcie zbyt wiele. Mogą to być równie dobrze sproszkowane nasiona, tak jak Druid's Fantasy.
Cyjanogenne tecosie zawierają w różnych stężeniach różne geograficznie wariacje nasion powoju hawajskiego.
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
Chaotka pisze: Wczoraj chciałam kupić w ogrodniczym Purpurowy i dali mi jeszcze coś innego: Ipomoea Tricolor.
Czy jak dziś wieczorem zarzucę 3 paczki to jutro o 9 będę w normalnym stanie? Bo idę rozmawiać w sprawie pracy.
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze
33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.