Do czego zmierzam - Jeśli przez 2 ostatnie dni zażywałem Pregę, z czego w ten ostatni wziąłem jej ok. 2,9 g ze względu na rozjebanie z dnia wczorajszego receptorów GABA, a dziś zażyłem 250 mg Baclofenu, to mnie chyci, zabije czy nic nie poczuję i podnosić dawkę?
Obiecuję, że zrobię kilka dni off. Pozdrawiam.
04 sierpnia 2023edytkadestroyer666 pisze: Witam. Baclofen kocham od jakiegoś czasu, ale rzadko wpada mi w łapki, więc biorę go dosyć rzadko. Dotychczas wykupiłem go sam 2 razy, resztę natomiast przysyłała mi pocztą moja przyjaciółka z drugiego końca Polski, tak samo zresztą jest z Pregabaliną. Za to Gabapentyna? Ło panie, jej mam od zajebania za fejk padaczkę, ale dla mnie to za słabe...
Do czego zmierzam - Jeśli przez 2 ostatnie dni zażywałem Pregę, z czego w ten ostatni wziąłem jej ok. 2,9 g ze względu na rozjebanie z dnia wczorajszego receptorów GABA, a dziś zażyłem 250 mg Baclofenu, to mnie chyci, zabije czy nic nie poczuję i podnosić dawkę?
Obiecuję, że zrobię kilka dni off. Pozdrawiam.
Może skończysz na sorze i opiszesz nam swoją historie w wątku o hospitalizacjach.
23 lipca 2023Abstract1 pisze: Pany i Panie,
Jak byście rozplanowali schodzenie z 75mg rano branego ponad rok?
Ktoś ma doświadczenie?
Jeśli chcesz jakoś z tego wyjść bezbolesnie, to zmniejszaj 2.5mg co 7-14 dni (w zależności jak reaguje Twój organizm). Kluczowe jest tutaj schodzenie minimalnymi dawkami, mając na uwadze to, że Baclofen utrzymuje się w krwi około 72h, tak więc po 3 dniach po zejściu z danej dawki będziesz dopiero czuł pewna zmianę zarówno psychicznie, jak i fizyczne. Będziesz się czuł poddenerowany, bo redukując Bacofen, który jest agonistą receptorów GABA B, jednocześnie podnosisz glutaminian, który jest działa pobudzająco (w odróżnieniu do GABA). Teoretycznie, żeby zredukowac nadmiar glutaminianu, można spróbować NAC albo Agmatynę. Sam obecnie schodzę z 25mg Baclogenu metoda 2.5mg co 14 dni. To długa i ciężka droga, jeśli używało się go długo (ja regularnie 1.5 roku, ale nieregularnie chyba z 10 lat).
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Wolne Konopie pukają do drzwi Prezydenta. Czy wykaże się większą odwagą niż Donald Tusk?
Walka o depenalizację posiadania marihuany wchodzi na najwyższy szczebel państwowy. Podczas gdy rząd Donalda Tuska konsekwentnie blokuje jakiekolwiek zmiany w polityce narkotykowej, zwracamy się bezpośrednio do Głowy Państwa. Czy prezydent Karol Nawrocki stanie po stronie wolności obywatelskich i zdrowego rozsądku?
Marihuana warta ponad milion upchana w Dacii. Szybka akcja CBŚP pod Warszawą
Niepozorna czerwona Dacia, a w niej ponad 20 kg marihuany upchanej w trzy kartonowe pudła! Przesyłki warte ponad milion złotych nadane zostały kurierem z Królestwa Hiszpanii. Przez Polskę przewoził je 51-letni Polak. Został zatrzymany w szybkiej akcji CBŚP w podwarszawskich Jankach.
Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?
Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.