poliuczegośtam"), wreszcie kolor tabsy się wg nich niczym nie różnił, a ciężko jest stworzyć identyczny za pomocą chemii (nie farb). Jednocześnie stwierdzili, że zawartość tabletki to nawet nie jest coś, co mają w magazynie. Żaden z elementów nie pasował. To była całkowicie nowa formuła chemiczna od początku do końca. Miała jebać jak koń i domagać sie kolejnej dostawy. Ceny tego shitu dochodziły do 60zł w detalu na dyskotekach. 45 za blister, nawet do 50.
Po pewnym czasie znikły momentalnie dnia na dzień. Tak jakby produkcję chuj strzelił, a chemik poszedł jako opałka w jakimś piecu. Może komuś na odcisk nacisnęli? A może zarobili tyle że wycofali wsio i spierdolili do Izraela murzynki w dupę klepać jak JOJO. Rebe JOJO;> Kto pamięta scenę z REBE JOJO;).
Oby ten syf nigdy nie wrócił. Jakbyście mieli okazję zdobyć odezwijcie się p z chęcią dam to gówno do analizy laboratoryjnej w znajomego laboranta szpitalnego. Nocami na dyżurach ma dużo za dużo czas, a spać nie może, bo kamerki powstawiali.
PS. @hammerzeit
Widziałeś kiedyś na jakim poziomie teraz robią w blistrach sterydy? Gdzie blister kosztuje 100zł i im się opłaca to walić? To powiedz. Czy na tej samej maszynce do blistrowania opłaca się ojebać opakowanie majki za powiedzmy 1800zł?, czy oxy za 1500?zł, Szczególnie że często, opakowania od razu się otwiera i sprzedaje na blistry, czy wręcz sztuki, ale w kawałku blistra.
Przebitka jest jaka? 2500 procent? 7000%? Przekalkuluj. Wielu już to dawno zrobiło. Na dodatek jak w srodku jest coś co substancją z grupy N nie jest to nawet kwalifikacja czynu będzie śmieszka przy hurcie
Generalnie gdy działali słyszałem o kilkudziesięciu zgonach od tego gówna. Ludzie brali fenta RC zamiast oxy a sami wiecie jak to się skończy na dłuższą metę. To jak ruska eyletka przy każdej tabletce, gdzie na 6 komór, 5 jest za załadowanych postym ślepakiem, a jedna pięknisiem kaliber 45Magnum z wydłużoną lufą i celownikiem laserowym. Nie ma szans chybić, a pocisk z głowy zrobi to, co chcielibyście zrobić naszemu Elkaczoooooooo-Prrrreeeeezzzzeeeeeeeeessssooooo
Wiem natomiast, że dużo osób mając np. blister będzie przekonanych, że to też "z apteki".
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
02 września 2021DexPL pisze: Aha i jeszcze jedna opcja. Weryfikacja danych dotyczących dat i numerów serii. Tutaj jest dla podrabianych ogromny problem, Bp np niektóre partie od razu idą tylko do Hiszpanii i mają tamtejsze numery. Jak zobaczysz numer, który przynależy do Grecji, a masz go z Belgii - to masz pewność że jesteś wyruchana bez lubrykantu i to nie tylko na kasie, ale i na zdrowiu- w pierwszej kolejności.
Wytłumacz dokładniej. Czemu od razu wałek?
Ktos moze sprowadzac takie tabletki..?
różnicę po w samopoczuciu po wzięciu czuć było od razu. i tak jak nie przepadam za OxyContinem, ze względu na jego krótkie, mało przewidywalne działanie, tak od razu zrobiło mi się lepiej i zastrzyk wprowadził mnie w stan błogostanu, dzięki niskiej tolerancji mogłem dzielić nożem na pół i nadal odczuć większość przyjemnych efektów. oksykodon krótko działa podany I.V., ale za to działanie zaraz po podaniu jest wręcz odurzające.
póki co zostało mi jeszcze 5 szt. i muszę to jakoś rozplanować w czasie. choć to też nie jest zbyt dużym problemem, bo załatwiłem sobie Tramal Retard 150 mg po 50 szt. w moim przypadku jest to dużo lepszy wybór od jakiejś tam buprenorfiny, bo mimo wszystkich wad tramadolu, nie można powedzieć, że nie jest agonistą receptorów opioidowych.
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
Raczej nie da się przewidzieć ile będzie trzymać nie znając dokładnie osoby i tolerki.
Ty mozesz wziąć 80mg rano i do wieczora będziesz czuła sedację, miała zamglone oczka, a ja wezmę 80mg, nic nie poczuję i po 4 godzinach będę czuł skręta.
Bo to juz przy kodzie widac. Na poczatku wzialem malą dawkę i cały dzień nagrzany, a dzis koda, zero dzialania i jakby po 20min skret wracal.
Oxy biorę od paru lat i potrafi być nieprzewidywalne i totalnie niesatysfakcjonujące, gdzie po takiej samej dawce x innego dnia siedzę zgrzana do wieczora, czasami czując działanie kolejnego dnia. Bywają też dni, kiedy wezmę zdecydowanie więcej i niewiele mi to daje poza kilkunastominutowym poczuciem się "dobrze", a za 10min totalnym skrętem psychicznym. Tylko mówię tutaj z perspektywy korzystania także m.in. z morfiny i.v.
Tak, jak napisał @przodownik - "nie przepadam za OxyContinem, ze względu na jego krótkie, mało przewidywalne działanie" - i to jest prawda. Wpierdolisz tonę tego specyfiku i za chwilę czujesz potężną chęć dorzutki, mimo, że masz świadomość, że to dopiero początek działania. I tak z impetem później ta dawka potrafi w Ciebie uderzyć.
Moze ja jestem jakis dziwny, ale oksykodon i generalnie opiaty są dla mnie zajebiście przewidywalne.
Nie ma czegos takiego, ze jednego dnia 'oo ale mnie wygrzalo', a drugiego taka sama dawka nic nie daje.
Nie wiem, moze bierzecie na pelny zoladek albo z innymi lekami to wtedy jest wiecej zmiennych i wieksze roznice. No i oczywiscie kiedy nie bierze się w ciągu.
Ja nie biore nic innego, samo opio, do tego fajeczka, caly czas w tych samych warunkach i zawsze klepie tak jakbym się tego spodziewał. Mam wrazenie, ze te dragi i ta faza sa tak samo nudne jak ja xD
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/weedatwork.jpg)
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/mozg-jointy-1000.png)
„Tysiąc jointów później” – co naprawdę dzieje się z mózgiem stałego palacza marihuany?
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/poldrugs.jpg)
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/paczkomatdomeyki.jpg)
Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"
Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/mississauga.png)
Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych
Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/naslasku.jpg)
Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy
Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.