Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 1 / / 0
Witam jestem nowy i mam pytanie, mam dwie extazy EA 7 żółte kumpel z Belgii mi przywiózł czy ktoś wie i próbował ?

Kolor-- żółty
Nazwa-- EA 7
Krzalt -- jak by trójkąt :rolleyes:
  • 758 / 44 / 0
19 grudnia 2017Ćbvn pisze:
@up
Skąd przypuszczenia o 5-MAPB?
znajomy testowal marquisem - mial objekcje odnosnie reakcji jaka zaobserwował.
niestety wtedy zbrakło innych odczynnikow a teraz zabawek brak.

generalnie empatogeny wielocykliczne z rodziny x-yAPB daja takie wyniki na marquisie
sam profil dzialania gdzies tez pokrywwa sie z opisami w necie wiec do ew. sprawdzenia chociaz ja
podzielam zdanie kolegi ze ema to nie jest...

ktos wypowie sie w temacie
  • czerwone wiśnie
    • niebieskie rolls roysy
Purple in the morning, blue in the afternoon, orange in the evening and green at night.
Just like that, one, two, three, four...
  • 1066 / 158 / 0
27 grudnia 2017Nowy33 pisze:
Witam jestem nowy i mam pytanie, mam dwie extazy EA 7 żółte kumpel z Belgii mi przywiózł czy ktoś wie i próbował ?

Kolor-- żółty
Nazwa-- EA 7
Krzalt -- jak by trójkąt :rolleyes:
zajebistę są te Armani :) jeśłi jesteś bez tolerancji jedz połówkę po połtorej godziny jak wejdzie pierwsza połowa dojadaj drugą i noc pozytywna :d
PRAWDA :heart: :old: MIŁOŚĆ :old: :heart: MUZYKA :heart: :old:
  • 4 / / 0
wie ktoś coś na temat różowych, dość jaskrawych playoboyach w kształcie koła, bez podziałki, widać w miarę duże kryształy, małopolska ?
  • 2 / / 0
Wie ktoś coś na temat różowych chupa chups w kształcie kwiatka małopolska?
  • 283 / 33 / 0
Żółte i różowe chupa chupsy jadłem we Warszawie w niedawnym czasie, i te i te były na czystym MDMA, z tego co mówili to żółte to 160mg a różowe 140mg
dawniej Anon
  • 4 / 1 / 0
<r>Nazwa: klon?<br/>
Kolor: różowy<br/>
Kształt: listek klonu<br/>
Logo: listek klonu<br/>
Gdzie kupione: Nl<br/>
Kiedy kupione: tydzień temu<br/>
Sposób przyjęcia: doustnie<br/>
Opis działania: Ładuje się 40-50 min. Na początku czuć udeżenie gorąca, ciarki na calym ciele (szczególnie glowa) i dziwna pizda na głowie. Moim zdaniem brak w nich MDMA lub 2c- b. Mial ktoś styczność z tymi pikami?<br/>
Ocena działania:3- 4/10<br/>
Dodatkowe komentarze Poprodze o ocene tych cukierków. <E>:-D</E></r>
  • 64 / 1 / 0
Koleżanka pokazała mi jakąś zieloną truskawkę z WWA, wyglądała identycznie jak te różowe, które latały po stolicy rok temu. Było duuużo na ich temat, nawet kilka stron wstecz. Czysta emka w rozsądnej dawce. Jestem ciekaw czy te zielone działają podobnie? Ktoś mógłby to potwierdzić? Ona twierdzi, że nic innego poza emką nie czuła w tych zielonych, ale wolałbym od was usłyszeć. Zaskakujące było dla mnie to, że wygląd i wykonanie identyczne do tych, które dobrze wspominam sprzed roku. Jedyna różnica to kolor - te są takie jakby jaskrawo-zielone a tamte były jaskrawo-różowe. Czy to ten sam rzut tylko inny kolor? O zielonych truskawkach jak dotąd nie słyszałem, ani nie czytałem o takich w tym wątku. Były sprawdzane marquisem, który wykazał taki kolor jaki powinien - bardzo ciemny fiolet.
  • 7 / 1 / 0
Nazwa: Redbull
Kolor: Neonowy róż
Kształt: Prostokąt z podziałką
Logo: Redbull
Gdzie kupione: Poznań
Kiedy kupione: Grudzień 2017
Sposób przyjęcia: Doustnie
Opis działania: Jedna z lepszych pigul jakie jadłam, świetna na parkiet, dużo euforii i energii, poczucie jedności z każdym wokół, chęć prowadzenia rozmów. To na pewno emka, ale ciężko powiedzieć w jakiej ilości. Zaczęłam tradycyjnie od połówki, dorzutki potrzebowałam dopiero po mniej więcej 4 godzinach, tym razem cała piguła poszła w ruch, cała noc przeleciała na rejwach. Polecam bardzo bardzo mocno :yay:
Ocena działania: 10/10
  • 2 / / 0
Witam. Chciałbym się coś dowiedzieć o czarnych Chupa Chups - śląskie.
Ktoś coś może powiedzieć? :nuts:
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne

Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.

Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu

Psylocybina

Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"

Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.