Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Kolor-- żółty
Nazwa-- EA 7
Krzalt -- jak by trójkąt :rolleyes:
niestety wtedy zbrakło innych odczynnikow a teraz zabawek brak.
generalnie empatogeny wielocykliczne z rodziny x-yAPB daja takie wyniki na marquisie
sam profil dzialania gdzies tez pokrywwa sie z opisami w necie wiec do ew. sprawdzenia chociaz ja
podzielam zdanie kolegi ze ema to nie jest...
ktos wypowie sie w temacie
- czerwone wiśnie
- niebieskie rolls roysy
Just like that, one, two, three, four...
27 grudnia 2017Nowy33 pisze: Witam jestem nowy i mam pytanie, mam dwie extazy EA 7 żółte kumpel z Belgii mi przywiózł czy ktoś wie i próbował ?
Kolor-- żółty
Nazwa-- EA 7
Krzalt -- jak by trójkąt :rolleyes:
Kolor: różowy<br/>
Kształt: listek klonu<br/>
Logo: listek klonu<br/>
Gdzie kupione: Nl<br/>
Kiedy kupione: tydzień temu<br/>
Sposób przyjęcia: doustnie<br/>
Opis działania: Ładuje się 40-50 min. Na początku czuć udeżenie gorąca, ciarki na calym ciele (szczególnie glowa) i dziwna pizda na głowie. Moim zdaniem brak w nich MDMA lub 2c- b. Mial ktoś styczność z tymi pikami?<br/>
Ocena działania:3- 4/10<br/>
Dodatkowe komentarze Poprodze o ocene tych cukierków. <E>:-D</E></r>
Kolor: Neonowy róż
Kształt: Prostokąt z podziałką
Logo: Redbull
Gdzie kupione: Poznań
Kiedy kupione: Grudzień 2017
Sposób przyjęcia: Doustnie
Opis działania: Jedna z lepszych pigul jakie jadłam, świetna na parkiet, dużo euforii i energii, poczucie jedności z każdym wokół, chęć prowadzenia rozmów. To na pewno emka, ale ciężko powiedzieć w jakiej ilości. Zaczęłam tradycyjnie od połówki, dorzutki potrzebowałam dopiero po mniej więcej 4 godzinach, tym razem cała piguła poszła w ruch, cała noc przeleciała na rejwach. Polecam bardzo bardzo mocno :yay:
Ocena działania: 10/10
Ktoś coś może powiedzieć? :nuts:
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu
Psylocybina
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.