Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Kolor-- żółty
Nazwa-- EA 7
Krzalt -- jak by trójkąt :rolleyes:
niestety wtedy zbrakło innych odczynnikow a teraz zabawek brak.
generalnie empatogeny wielocykliczne z rodziny x-yAPB daja takie wyniki na marquisie
sam profil dzialania gdzies tez pokrywwa sie z opisami w necie wiec do ew. sprawdzenia chociaz ja
podzielam zdanie kolegi ze ema to nie jest...
ktos wypowie sie w temacie
- czerwone wiśnie
- niebieskie rolls roysy
Just like that, one, two, three, four...
27 grudnia 2017Nowy33 pisze: Witam jestem nowy i mam pytanie, mam dwie extazy EA 7 żółte kumpel z Belgii mi przywiózł czy ktoś wie i próbował ?
Kolor-- żółty
Nazwa-- EA 7
Krzalt -- jak by trójkąt :rolleyes:
Kolor: różowy<br/>
Kształt: listek klonu<br/>
Logo: listek klonu<br/>
Gdzie kupione: Nl<br/>
Kiedy kupione: tydzień temu<br/>
Sposób przyjęcia: doustnie<br/>
Opis działania: Ładuje się 40-50 min. Na początku czuć udeżenie gorąca, ciarki na calym ciele (szczególnie glowa) i dziwna pizda na głowie. Moim zdaniem brak w nich MDMA lub 2c- b. Mial ktoś styczność z tymi pikami?<br/>
Ocena działania:3- 4/10<br/>
Dodatkowe komentarze Poprodze o ocene tych cukierków. <E>:-D</E></r>
Kolor: Neonowy róż
Kształt: Prostokąt z podziałką
Logo: Redbull
Gdzie kupione: Poznań
Kiedy kupione: Grudzień 2017
Sposób przyjęcia: Doustnie
Opis działania: Jedna z lepszych pigul jakie jadłam, świetna na parkiet, dużo euforii i energii, poczucie jedności z każdym wokół, chęć prowadzenia rozmów. To na pewno emka, ale ciężko powiedzieć w jakiej ilości. Zaczęłam tradycyjnie od połówki, dorzutki potrzebowałam dopiero po mniej więcej 4 godzinach, tym razem cała piguła poszła w ruch, cała noc przeleciała na rejwach. Polecam bardzo bardzo mocno :yay:
Ocena działania: 10/10
Ktoś coś może powiedzieć? :nuts:
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Czysta fikcja. Dlaczego MSWiA udaje, że nie ma rąk ubrudzonych wojną z narkotykami?
Klasyczny urzędniczy unik w Polsce opanowano do perfekcji. Gdy obywatele pytają o absurdalne koszty i społeczne dramaty wynikające z obecnej polityki narkotykowej, Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji (MSWiA) zasłania się procedurami: „Idźcie do Ministerstwa Zdrowia”. Problem w tym, że w rzeczywistości nie lekarze w kitlach, ale policjanci w mundurach zamykają rocznie tysiące ludzi za przysłowiowego grama. Czas wreszcie zacząć o tym rozmawiać.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.