Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 56 / 1 / 0
Dużo szukałem w internecie i nic nie mogłem znaleźć, więc piszę ten post, może komuś się przyda. Nazwa: Maska z "Krzyku"
Kolor: jasnopomarańczowy
Kształt: maska
Logo: Charakterystyczna maska z filmu "Krzyk"
Gdzie kupione: Warszawa
Kiedy kupione: grudzień 2017
Sposób przyjęcia: doustnie
Opis działania: Zjadłem trochę ponad połowe o 22:30. Faza weszła bardzo szybko i o 23 było już naprawdę dobrze. Ochota na taniec, potrzeba bycia co chwilę w innym miejscu, chęć poznawania nowych ludzi i przede wszystkim gadka gadka gadka. Ogromnym minusem jest czas działania - o 1 zaczęło schodzić a o 1:30 nie czułem już praktycznie nic, dlatego ostrzegam, że jedna tabletka na całą noc imprezy to zdecydowanie za mało. Zero problemów ze snem
Ocena działania: 7.5/10
Dodatkowe komentarze: bania bardzo fajna, ale czas trwania tripu zdecydowanie na minus.
  • 2 / 1 / 0
Niebieskie faraony, na tyle napis WARNING a pod spodem 240mg. Ktoś już miał styczność ?
  • 3 / / 0
22 grudnia 2017Candyshop pisze:
Chupa chupsy różowe z widocznymi kryształkami co to może być?
Bietz je śmiało jak masz taka okoliczność. Jadłem i jest przebania. Po 3 nie wiedziałem o bożym świecie :yay:

Scalono. | STR88
23 grudnia 2017WonszKryty pisze:
Niebieskie domino zawitało na rejon. Ktoś próbował?
Zdarzyło mi się zjeść tylko jedna na imprezie. Ziomek poczestowal. Dęsiłem ze 4 h,także na imprezke lux.
  • 1 / / 0
Witam. Jestem nowym użytkownikiem tego portalu. Czy próbował ktoś czerwonej/różowej Mitsubishi? Jaki jest jej skład?
  • 1544 / 198 / 0
niebieskie prostokąty z napisem lock? małopolskie
  • 68 / 14 / 0
@up czy wzór jest taki ? https://www.ecstasydata.org/view.php?id=5742
Mam takie same tylko zielone, przetestuję dopiero w sylwka ale podobno są dobre i całkiem mocne. Myślę że można zakładać że to prawilna eMka w ilości 150mg
  • 230 / 12 / 0
23 grudnia 2017dabek9744 pisze:
bania bardzo fajna, ale czas trwania tripu zdecydowanie na minus.
Czyżby dropsiwa na b-k? Obstawiałbym tak na 90% że to coś w tym stylu
Dawniej dzieciaki wychowywały się przy Panu Kleksie
Teraz wychowują się przy Panu Deksie
  • 921 / 277 / 0
Tez mam Glocki tyle, ze szare i wiem na 100%, ze są na MDMA, tylko nie wiadomo ilo w nich siedzi. Jak wiecie dajcie znac. Wesołych Swiąt. 5
Photo0270.jpg
PSYCHEDELIC WARRIOR
  • 610 / 29 / 0
24 grudnia 2017Ćbvn pisze:
23 grudnia 2017dabek9744 pisze:
bania bardzo fajna, ale czas trwania tripu zdecydowanie na minus.
Czyżby dropsiwa na b-k? Obstawiałbym tak na 90% że to coś w tym stylu
Ale czego wy oczekujecie, że peak będzie trwał 4 godziny czy co? Dwie godziny bez dorzutek to normalny czas dzialania a potem już zejście
  • 2 / / 0
KiTaWlad pisze:
niebrzydki1anszej pisze:
EA7, niebieskie, kształt tarczy, kuj-pom. Ktoś recenzował? %-D
Byly dwa czy trzy opisy kilkadziesiat stron temu. Sa u mnie na miescie teraz, naprawde przyjemne :D Jak bede mial czas skrobne cos wiecej, z ogolu dzialanie podobne do dobrej eMki, ale tanie, wiec nie mam pojecia co w tym jest. Na imprezie dzialaja imprezowo, na kanapie kanapowo, idealne na kazda sytuacje [emoji16]
Rzut z identycznym wytłoczeniem i kształtem z przed kilku miesięcy ale koloru zielonego był dobry. Teraz wpadły mi niebieskie EA7 recenzja na dniach.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.

Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.