Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 56 / 1 / 0
Dużo szukałem w internecie i nic nie mogłem znaleźć, więc piszę ten post, może komuś się przyda. Nazwa: Maska z "Krzyku"
Kolor: jasnopomarańczowy
Kształt: maska
Logo: Charakterystyczna maska z filmu "Krzyk"
Gdzie kupione: Warszawa
Kiedy kupione: grudzień 2017
Sposób przyjęcia: doustnie
Opis działania: Zjadłem trochę ponad połowe o 22:30. Faza weszła bardzo szybko i o 23 było już naprawdę dobrze. Ochota na taniec, potrzeba bycia co chwilę w innym miejscu, chęć poznawania nowych ludzi i przede wszystkim gadka gadka gadka. Ogromnym minusem jest czas działania - o 1 zaczęło schodzić a o 1:30 nie czułem już praktycznie nic, dlatego ostrzegam, że jedna tabletka na całą noc imprezy to zdecydowanie za mało. Zero problemów ze snem
Ocena działania: 7.5/10
Dodatkowe komentarze: bania bardzo fajna, ale czas trwania tripu zdecydowanie na minus.
  • 2 / 1 / 0
Niebieskie faraony, na tyle napis WARNING a pod spodem 240mg. Ktoś już miał styczność ?
  • 3 / / 0
22 grudnia 2017Candyshop pisze:
Chupa chupsy różowe z widocznymi kryształkami co to może być?
Bietz je śmiało jak masz taka okoliczność. Jadłem i jest przebania. Po 3 nie wiedziałem o bożym świecie :yay:

Scalono. | STR88
23 grudnia 2017WonszKryty pisze:
Niebieskie domino zawitało na rejon. Ktoś próbował?
Zdarzyło mi się zjeść tylko jedna na imprezie. Ziomek poczestowal. Dęsiłem ze 4 h,także na imprezke lux.
  • 1 / / 0
Witam. Jestem nowym użytkownikiem tego portalu. Czy próbował ktoś czerwonej/różowej Mitsubishi? Jaki jest jej skład?
  • 1544 / 198 / 0
niebieskie prostokąty z napisem lock? małopolskie
  • 68 / 14 / 0
@up czy wzór jest taki ? https://www.ecstasydata.org/view.php?id=5742
Mam takie same tylko zielone, przetestuję dopiero w sylwka ale podobno są dobre i całkiem mocne. Myślę że można zakładać że to prawilna eMka w ilości 150mg
  • 230 / 12 / 0
23 grudnia 2017dabek9744 pisze:
bania bardzo fajna, ale czas trwania tripu zdecydowanie na minus.
Czyżby dropsiwa na b-k? Obstawiałbym tak na 90% że to coś w tym stylu
Dawniej dzieciaki wychowywały się przy Panu Kleksie
Teraz wychowują się przy Panu Deksie
  • 921 / 277 / 0
Tez mam Glocki tyle, ze szare i wiem na 100%, ze są na MDMA, tylko nie wiadomo ilo w nich siedzi. Jak wiecie dajcie znac. Wesołych Swiąt. 5
Photo0270.jpg
PSYCHEDELIC WARRIOR
  • 610 / 29 / 0
24 grudnia 2017Ćbvn pisze:
23 grudnia 2017dabek9744 pisze:
bania bardzo fajna, ale czas trwania tripu zdecydowanie na minus.
Czyżby dropsiwa na b-k? Obstawiałbym tak na 90% że to coś w tym stylu
Ale czego wy oczekujecie, że peak będzie trwał 4 godziny czy co? Dwie godziny bez dorzutek to normalny czas dzialania a potem już zejście
  • 2 / / 0
KiTaWlad pisze:
niebrzydki1anszej pisze:
EA7, niebieskie, kształt tarczy, kuj-pom. Ktoś recenzował? %-D
Byly dwa czy trzy opisy kilkadziesiat stron temu. Sa u mnie na miescie teraz, naprawde przyjemne :D Jak bede mial czas skrobne cos wiecej, z ogolu dzialanie podobne do dobrej eMki, ale tanie, wiec nie mam pojecia co w tym jest. Na imprezie dzialaja imprezowo, na kanapie kanapowo, idealne na kazda sytuacje [emoji16]
Rzut z identycznym wytłoczeniem i kształtem z przed kilku miesięcy ale koloru zielonego był dobry. Teraz wpadły mi niebieskie EA7 recenzja na dniach.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło

Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.

Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób

Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.

Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.