Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
19 grudnia 20174noniush pisze:Myszka miki na 2CB prawdopodobnie, a resztę wystarczy poszukać pare stron wcześnie :-)19 grudnia 2017haski280 pisze: siemaneczko jestem tu poraz pierwszy hehehehe i mam zapytanie o kape faze czy jak tam do sie u was nazywa ale ok do rzeczy potrzebuje info wobedz piksuw myszka micki zlota co i jak sie dzieje i chodzi mi o gloki zielone i ostatnie mitshubisy zieone solki ze pisze z bledami hehehe ale jakos mam tak od 2 h ale z gory dziex za zlozenie odp i wyjasnieneie na tematy tych 3 piksow :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Potwierdzam bo sporo ich ostatnio zjadłem :)
A ktoś pytał o czerwonego / pomarańczowe rolexy / korony na Śląsku...
Jak dla mnie najlepsze jakich ostatnio próbowałem
Warszawa
Ktoś coś o nich wie ?
Kiedyś słyszałem że białe smile to dopały :/
bamboa pisze:Pomorskie
fioletowe domino gdzieś tam pochytane, ale to dalej to domino z MDMA chociaż mniej niż w różowym to ilość na pewno więcej niż 100mg
żółte/pomarańczowe WB (lekki ze mnie dalton jakieś jaskrawe) tak jak domino wszystko git MDMA można szamać
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.