Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 1857 / 70 / 80
E tam marnowanie, MXE + stymulanty to zajebisty miks. Z tym że pentedron to hujowy syf jak dla mnie i akurat z tym miksem przyznaje racje że pewnie by wszystko zjebał.
  • 226 / 8 / 0
Anon pisze:
E tam marnowanie, MXE + stymulanty to zajebisty miks. Z tym że pentedron to hujowy syf jak dla mnie i akurat z tym miksem przyznaje racje że pewnie by wszystko zjebał.
Z jaką substancją, w jakich dawkach jest zajebisty? I na czym polega jego zajebistosc?
Post ten napisał 30 centymetrowy pejs niejakiego Icke Haizenbauma - syjonisty pochodzącego z Tel Awiwu, obecnie zamieszkałego w Chicago. A jak powszechnie wiadomo - żydzi kłamią, tak więc wszystko co jest napisane nad tym podpisem to czysta fikcja
  • 1857 / 70 / 80
Już ci tłumacze Hai$$enbaum:
MXE nadaje przestrzenności w odbiorze muzyki i mam wrażenie że zwiększa zakres słyszalnych dźwięków. Do tego lekka dysocjacja oczyszcza umysł z nadmiernych, codziennych przemyśleń nt głupot i charakterystyczny profil działania MXE kieruje twój umysł w strone manii. W pewien sposób to zwiększa skupienie, wyłączając jakieś niepotrzebne myśli, a włączając potencjał intensywnej rozkminy na dowolny wybrany temat.
Stymulant euforyk dodaje do tego stanu wszystko to co ma w sobie najlepsze. W zależności od substancji ale euforia zwiększa sie do zajebistych poziomów dzięki temu potencjałowi skupienia się. Poprostu jak zaczynasz sie cieszyć to nie masz tam w tyle głowy jakiś ukrytych zmartwień o prace/szkołe/kontakty z dupami. Jak sie śmiejesz to sie poprostu śmiejesz i liczy sie wtedy tylko euforia bo na niej sie skupiasz. W tym właśnie pomaga mania. Odbiór muzyki to nie musze tłumaczyć chyba że po każdym euforiancie jest o wiele ulepszony, więc jeżeli słyszymy ją jeszcze dokładniej i bardziej przestrzennie to wiadomka że będzie synergia zajebistości. Efekty uboczne stymulanta są wyciszone przez MXE. Zrzuty są bardzo osłabione, i psychiczna strona też cierpi o wiele mniej, no mi sie nie zdarzyło żebym w takim miksie miał jakiegoś psychicznego zjeba.

Nie jest to miks dla ludzi którzy lubią tripy na MXE, tylko party-drug.
MXE w małych ilościach, stymulant w normalnych.
  • 2875 / 299 / 0
MXE + 5mapb + muzyka = orgazm

potem dorzuciłem 25C w noch =kolejny orgazm

Tylko przy takim miksie trzeba dorzucać MXE, za krótko trochę działa. No i miks odwadnia strasznie
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 1290 / 7 / 0
4aco z MXE oralnie. Jak to przyjąć czasowo by było najefektywniej? Razem czy MXE później zakładając że u mnie czas wejść obydwu jest podobny?
  • 348 / 9 / 0
Mi zdarzyło się dorzucić MXE do RC-flippingu (5-meo-mipt + 6-APB/5-APB) - na peaku hardcore, mi się podobało, ale towarzysz broni wkręcił sobie jakiegoś bad tripa i wszędzie widział trupy. Musiałem go uspokajać i zmienić muzykę, a szkoda, bo już w pewnym momencie byłem Wszechświatem.

A co sądzicie o dorzucaniu małych ilości MXE do ketonów/mixów ketonów? Swojego czasu tak robiłem i całkiem nawet to się zgrywało. Mówię o ilościach "terapeutycznych" - max 50-75mg MXE na gram takiego mixu. Zazwyczaj łączyłem to z Pente+NEB/Pente+alfa/alfa+NEB. Dodawało do tego taką nutkę meksykańskiej magii i wydaje mi się, że odrobinę wzmacniało działanie ketonów, albo takie miałem odczucie właśnie dzięki temu dysocjacyjnemu klimatowi.
Żyję szybko bo mi wolno.
  • 742 / 12 / 0
MXE 80mg, alfa sypana na oko, buprenorfina 3,4 mg (w ramach substytucji), klonazepam 2mg i dwa piwka wyśmienity mix, alfa dopalana co jakąś godzinę z 3-4 dorzutki były. Wspaniała euforia i swego rodzaju "body high" dawno się tak dobrze nie czułem jak po tym combosie, po zabawie 100mg kwetiapiny i lulu.
  • 15 / / 0
MXE+Pent próbowałem i jest oki, nie ma schiz itp. . Ale pentedron się narzuca i wychodzi na pierwszy plan. Działanie MXE jest zdecydowanie słabsze. Poza tym MXE lekko podnosi ciśnienie i nie ma sensu dorzucać stimów. Najlepiej działa na solo. Takie jest moje zdanie po przeprowadzonych badaniach.
Do wszystkich substancji podchodzę z należnym im szacunkiem.
Każdy obiekt badań jest zawsze przeze mnie ważony i sprawdzany.
Niedoświadczeni śmiałkowie proszeni są bezwarunkowo o skrupulatne czytanie wypocin bardziej doświadczonych kolegów z branży.
  • 6 / / 0
jestem chyba przeczulony na MXE dorzucałem do 5-meo-mipt i 5-mapb. wczoraj po ok 100mg plus drink uwrał mi się film podobno dostawałem depresji oddechowej i drgawek nic nie pamiętam, poprzednie próby były również nie udane.
dalsze próby sobie daruje....

Przeniesiono do działu miksy.
Następnym razem proszę pamiętać, że miksy piszemy w dziale Miksy.
| 13 |
  • 2875 / 299 / 0
Nie jesteś przeczulony a 100mg MXE to już całkiem spora dawka %-D Szczególnie że łączyłeś to z innymi RC
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
ODPOWIEDZ
Newsy
Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.

Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.

Zatrzymano oficera żandarmerii który kierował gangiem handlującym heroiną!

Policja w Portugalii zarekwirowała 1,5 tony kokainy od międzynarodowej grupy przestępczej, którą kierował kapitan żandarmerii z Porto.